Vad händer?!?!?!

Jag vågar ju inte hoppa högt men hallå ungarna lyssnar ju på mig, vad är det som händer? Tar det två månader eller är det bara en engångsföreteelse? Hoppas det håller i sig, håll tummarna för mig. Lärt lilla L massa nya saker också, she is making progresss, hon har sin lilla bok där vi gör läxor varje dag, två sidor och shit vad duktig hon har blivit, nu klarar hon nästan allt utan min hjälp så på torsdag ska jag testa om hon kan göra det helt själv, och hon blir ju såå glad och nöjd när hon klarar det, mycket beröm får hon. T gör också framgång, nu lär vi oss att färglägga rätt nummer och det är svårt att lära en treåring att rita innanför linjerna men idag så blev ju hans rymdraket riktigt bra, efter några små utbrott så var han stolt tillslut. Mitt tålamod har nog blivit lite bättre det med så nu jäklar ska jag lära barnen ett och annat. Wish me luck!

Inget Skype idag, men ändå ganska skönt med en dag utan det, fick gjort massa annat istället, goodie!

Parken blev det på eftermiddagen med. Skön stund i solen, men sen blev det lite kyligt och ingen tröja hade jag, and guess why! Jag gjorde så min dörr till mitt rum gick i baklås, ops! Stod aslänge och försökte få upp den men no no, fick gå utan kofta. Kom hem igen, bestämde mig att nu jädrar ska jag få upp den men icke. Philip fick låsa upp den med en galge när han kom hem, och jag som inte ens visste att man kunde låsa den. Så kan det gå!

En löptur ute utan musik gick bättre än förväntat, trodde ALDRIG att jag skulle kunna träna utan musik, men så bra det gick, var ju ett tag sen jag tränade ute nu sen jag började på gymmet, men det var nice! Slutkörd i benen nu iallafall. Sitter barnvakt till ungarna nu i ett par timmar, dom kollar film och jag bloggar. Men nu när jag berömt dom så mycket så lär jag väl få ett helvete när jag ska lägga dom om en kvart, spännande!

Mer update imorgon! Pusshej, 65 dagar har jag vart borta och 65 dagar kvar tills jag kommer hem några dagar! Pusshej igen!


KOMMENTERA
Postat av: Syster!

Det måste ju vara så att du är så grym med barnen så dem har äntligen lärt sig ;)

2011-10-19 @ 07:30:30
Postat av: Farmor

The morningnews!!!

2011-10-19 @ 09:21:58
URL: http://omamandasresa.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vad duktig du är, ja allt tar sin tid. Sitter på Kungälvs sjukhus nu, gipset är borta, ny röntgad, och snart dax att träffa en specialist Dr.... fortsättning följer Kramar <3<3<3

2011-10-19 @ 10:02:11
Postat av: Kungen av Kopper

Well done

2011-10-19 @ 10:42:52

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback