FÖDELSEDAG

Idag var det verkligen ingen vanlig dag för det finns bara en dag då Stefan fyller 25 och det var idag. Vi åt en mysig frukost tillsammans, även ifall han inte började förrän 21,30 idag så fick han kliva upp 07,00, men jag lockade med present och god frukost och då flög han upp. Mysigt var det! Av mig fick han först några ledtrådar som var såhär;

1. En korg med tropisk frukt, en leksakstiger och en spade.
2. En bild på Fiji.
3. Något jag är svag för.
4. Något man aldrig kan sudda bort.
5. Om han inte vågar har jag några låtsas.

Guess what?! Tatuering ja, precis. Så den 18 april blir det en till tatuering, denna gången handleden. Kommer bli sjukt snyggt.

Sen var ju jag tvungen att jobba. Men dagen gick fort. En halvdag i Stenungsund sen en sväng på Orust. En kaffe med min kärlek i solen sen och till middag blev det skaldjur.
Så bra! Massvis med mys med en världsbra 25-åring!

Men nu har han åkt och jobbat natt och jag ska sova, ögonen börjar bli lite grusiga så bäst att sova nu. Dubbelpass imorgon, först mitt vanliga jobb sen off to göteborg och kvällsjobb på Hagabadet, det var inte igår. Jobb där på lördag med. KUL!!


Hallå måste bara säga det att jag och Stefan har blivit sjukt grymma på att laga mat ju, och ja endel av er såg ju våran kyl i somras, den ekade. Men nu så, herregud, vi förvånar, se och häpna!
Time to sleep, pösshej!


EFTERRÄTT

Mumsig efterrätt med jordgubbar, hallon, nötter, mörk choklad och kesella.

Dags att åka hem och imorgon är det ingen vanlig dag för imorgon är det Stefans födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Pösshej


MIDDAGSMYS

Middag hemma hos mamma och Johnny ikväll, dom kör på GI mat just nu så idag blev det laxburgare och en härlig sallad till det. Snart kommer Stefan en sväng också efter att ha jobbat eftermiddag så då blir det lite efterrätt, mumsigt, men den ganska nyttig den med.

Pösshej


FÅNGADE DET

Jaaa, precis när solen strålade in i sovrummet fångade jag en bild, det äna glittrade i hela sovrummet! Kolla in s snyggt det blev från lampan.

Annars idag då, jobbat på stenungsundskontoret, började med en frukost med vår samarbetspartner, SEB. Sen har jobbet rullat på. Men vilken huvudvärk jag haft idag, helt otroligt, börjat hosta också, hallå jag har inte tid att vara sjuk inte. Så hoppade träningen idag och äter lite c-vitamin istället och hoppas på att må toppen imorgon.

Snart iväg till mamma för en mysig middag.

Pösshej!


ÄNTLIGEN, LÄGENHET & KÖPENHAMN

Hallå där igen, nu var det väldigt väldigt längesen jag skrev, jag vet. Men ni hänger kvar, det gillar jag. Näst intill haft lite dåligt samvete för att jag inte skrivit. Men jag har lagrat endel bilder som ni ska få se iallafall, inte illa det. Men ja som ni vet så har ju min älsklingskille kommit hem. Så det som hänt den senaste tiden är att jag har blivit sambo, funkar mer än utmärkt, jag stormtrivs, eller VI stormtrivs rättare sagt. Hallerna Hills is awesome. Mera som hänt, de tre första veckorna i Biggest Loser tappade jag drygt ett kilo i veckan. Men illa resultat denna veckan, spenderade helgen i Köpenhamn med Stefan vilket betydde att det blev väldigt god mat och väldigt mycket gott att dricka. Var det inte öl så var det champagne och var det inte champagne så var det vin. Åt vi inte musslor åt vi rödspätta, goda ostar, räkmacka och så toppar man det med några glassar, en världsbra kille och massa sol så har man en perfekt helg. Att få sitta längs bryggan, ngt gott att äta och dricka, en kille som man älskar, sol, vardagslyx och massa kärlek, ja fasen det är svårt att toppa. På vägen till Köpenhamn tog vi en sväng till Malmö och hälsade på kära, kära Filippa. En god middag på mello yello och lilla torg och skönt snack.
En toppenbra helg har det vart så inte konstigt att jag hade gått upp några hekton denna veckan, men det var det värt.

Ja sen har jag tränat, ätit selleri, gjort om en lägenhet, jobbat, haft skönt häng med sköna vänner, kollat på melodifestivalen, myst en massa, lagat mat och bara har det bra. Är liksom väldigt nöjd med min tillvaro, precis som det är just nu.

En hel drös med bilder kommer ni få se från lägenheten med, endel bilder från helgen och lite annat, eller det kanske inte var så mycket mer än det, jo liiite.

Jag och Stefan har iallafall blivit sjukt duktiga på att laga mat ska ni veta, herregud, vi avancerar bara mer och mer, vi funderar på att söka till halv åtta hos mig snart, borde gå bra. Lite klirr i kassan hade ju inte suttit fel, nothing to lose!

Solen skiner och våren har kommit tror jag allt. Efter jobbet blev det en PW med Stefan och då passade vi (jag) på att plocka med lite ris så nu har vi en snygg vas på köksbordet med kvistar och fjädrar, välkommen påsken, fast fjädrarna syns inte så mycket, bruna blev det. Men jag vill ju inte ha gula, röda, lila och gröna heller, diskret påskpyntning and thats it, vi har ju faktiskt påskliljor på både köksbänken och på balkongen, någon måtta får det vara med påsken.

Jag hat iallafall tänk mig att jag ska bli bra på att blogga igen, wish me luck, jag vet ju typ hur dåligt det kommer gå, but I'll give it a try.

Nu är jag otroligt trött så ska lägga huvudet på kudden.

Ps. jag och Stefan torkar oss numera med pengar, kolla vårt "toapapper" på bilderna under.

Pösshej!


BILDERNA


GODMORGON & FLYTT!

Godmorgon godnoooorgon åh vilken härlig dag, tralalallalala! Tänk att få vakna av den sången varje dag, vilket helvete det hade vart. Sovit sista natten i min säng, today I'm moving on.

Har nu insett att jag inte ska sy mer kuddar i hela mitt liv. Fem kuddar and thats it!

Nu borsta tänderna och sen åka upp till lägenheten och lämna lite grejer, jobba hela dagen lång sen äntligen flytta på riktigt.

Have to go, byeeee! Pösshej


GYMPASS, MELODIFESTIVALEN & VÄRLDENS BÄSTA VÄN

Friday night, åkte och hämta Filippa i Göteborg styrde mot Tjörn där vi bjöds på kräftor, musslor, räkor och massa mys. TREVLIGT stavas det!
Igår på dagen, ja vad gjorde jag då, just det ja det blev ett ryggpass med Sara sen fika med Filippa och Sara. Hem och packa mer ALLA kläder i Ikea kassar och skorna i flyttlådor. Nu är kuddarna klara, allt nerpackat, möblerna målade och ÄNTLIGEN, imorgon går flyttlasset. Såå skönt!

Kvällen igår bjöd på trevligheter på Tjörn och hos mandy. Fantastiskt bra kväll, nothing to complain about at all. Dansmoves var på topp igår, här snackar vi skööööna moves.

Fick pratat länge med min kärlek igår med, det är underbart! Han är för jäkla bra liksom.

Idag har jag fått in en trevlig fika/lunch med Filippa, världens bästa vän ja. Skvaller, gött tjöt and I say no more!

Nu är allt verkligen klart klart, eller okej jag har tre kuddar kvar att sy men det var ju så att jag inte kan trä maskinen så med lite hjälp att trä maskinen bör det gå, men man vet aldrig.

En kaffe hos Sara innan träning idag och nu mot Sportlife.

Later, pösshej!


MÅNADSMÖTE, TRÄNING OCH UPPE MED TUPPEN

Goddagens kära läsare. Drar gårdagen lite snabbt, jobb och månadsmöte stod på schemat. Efter mötet var det dags för aktivitet, body attack i varekil. Vissas kordination var minsta bra, andras var bättre. Men kul var det. Avslutades med en stå i planka tävling men ingen vinst där inte. Jag la mig som fjärde sist för jag tänkte att det är inte så kul för dom andra om jag vinner andra tävlingen i rad nu.
Väl hemma stekte jag en omelett som jag toppade med keso, kanel, bär och banan. Sov som en gud tills klockan ringde, 05,40, upp och hoppa PW kl 06. Fick ett sms kvart i sex från Stefan, upp och hoppa älskling dags för PW. Och där är han i vegas och äter hamburgare.life is fair. Efter en promme med mamma var humöret på topp iallafall. Lite blåbärsgröt till frukost och ett strålande humör kan inte denna dagen bli annat än succé. Att jag dessutom får träffa Filippa idag är som bonus på kortet. Efter jobbet blir det kondition och CXWORX.

Mycket mer att göra på jobbet nu också och det är sååå kul. Marknaden tar fart. Hittat mitt absoluta drömhus mitt i allt också.

Men nu back to work! Pösshej!


SAMMA TID OCH SAMMA KANAL

Ja ungefär så, lunchinlägg idag med. Idag bjöds det på en sallad med lax och en bit hemmagjort knäckebröd. Ja hör och häpna, jag av alla människor på denna jord har bakat eget knäckebröd, lätt smidigt och gott blev det. Hänt konstiga saker med mig, läser, bakat bröd och nu har jag börjat sy kuddar också, herregud, tur att Stefan kommer hem om en vecka... Sa jag att det skulle bli underbart?!?! Helt amazing!

Så först så längtar jag tills ikväll för då blir det hemlig aktivitet med jobbet men nu har jag fått reda på att bi alla ska köra ett body attack pass, en aktivitet helt i min smak. Sen då så längtar jag tills imorgon för då kommer världens bästa FILIPPA hit, sleepover at her place. Sen lördag blir det lite fixa till lägenheten och på kvällen blir det mellokväll hos mandy. Söndag blir det mycket träning och häng med Filippa kan jag tro. Sen på måndag får jag lägenheten! WOOOOO!

Sen kommer tiden bara springa iväg. Det är saker inplanerade varenda minut känns det som och jag älskar det. Har ju haft alldeles för mycket fritid ett tag nu.

Dags att jobba lite nu!

Just det ja, frukosten blev idag: jag-lägger-en-macka-folie-och-äter-i-bilen. Rågbröd med keso, tomat och basilika. Efter att ha fått bort all snö från bilen så var jag nästan en snögubbe imorse.

Pösshej


LUNCHTIME

Har nog idag universums värsta ****värk! Krampar i magen, ryggen går av och ja ni förstår. Men lite värmande te till lunchen idag tänkte jag att det måste göra susen, så det kör jag på.

Annars då, lunch nu. Nemen hej, tonfisk idag igen.

Fick pratat med min kärlek imorse, you make my day! OCH fick snackat med Jennie som är i Australien, kom hem en sväng då men ohjaaa till sommaren kommer hon hem en sväng, wiiie, då kan vi äntligen hänga igen! :D

Time for me to go back to work!

Pösshej

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2889144/images/2012/pic_192818962.jpg" class="image">


SOVA, ÄTA, TRÄNA

Sov dåligt som tusan inatt, jag brukar alltid somna snabbt, aldrig vakna och ja men sova gott helt enktl. Men inte inatt inte, vaknade nog 10 gånger inatt så det var lite grusigt i ögonen imorse när jag skulle gå upp. Men det var bara att kliva upp, 06.00, det är när man går upp i tid som man får lite bråttom motslutet man segar mer än vanligt och drar ut på allt. Blåbärsgröt med linfrön blev det till frukost idag, gott. Fick slängt ihop lite lunch också för det hade jag glömt igår, men det är så skönt för det är inte mycket man behöver göra.
1. öpnna lådan och ta ut en burk tonfisk
2. Öppna kylskåpet och ta ett paket keso
3. Skölja ruccola, smula i fetaost, skära gurka och tomat
4. Koka två ägg
5. Ta väskan och gå
6. Skrika Hej då!

Och nu sitter jag på kontoret i Skärhamn, har någon slags förkärlek till det här kontoret, litet, luftigt och bra utkik på alla Tjörnbor, kan det bli bättre? Fast det där folk säger med att solen alltid lyser här tvivlar jag på, jag ser ingen sol?!?!

Men nu ska jag jobba också. LATER!

Pösshej!


KLIPP & KVÄLLSPASS

Klippning- CHECK! (välbehövligt)
Kvällspass- CHECK!
Middag hos mamma efter passet, sallad x2, gooooooott!!

Smider mer planer inför flytten. Redan på måndag får jag tillgång till lägenheten, tjänade liksom en dag där, SCORE! Men nu fasen får han ta och komma hem, nu går ju tiden bara såååååå långsamt. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Punkt slut.

Mamma körde iallafall stenhårt med mig, även om jag fick mig några skrattbryt så gick det braaa. Jag brukar ju annars vara väldigt ofokuserad när det gäller att gymma men så fort jag tänker, vågen, vågen, vågen nu så blir jag peppad. Men har nu lagt upp min träning lite annorlunda på grund av mitt resultat, lite besviken är jag allt. Men mer om det nya upplägget imorgon, nu måste jag sova. Jobb på Skärhamns kontoret imorgon!

Pösshej!


LUNCH

Invigningen klar, sådär böjd med mitt resultat, gått ner ja vad var det nu 1,6% . Men ja, det är ner iallafall. Men får nog lägga i en högre växel iallafall, men håller jag detta hela vägen, men oftast sopar man ju mest i början så kommer jag vara nöjd med slutresultatet, återstår att se.


Nu lunch iallafall, ikväll hårdträning med mamma, biceps, triceps och mage står på schemat.

Pösshej!


SNBBA PÅ

Ja precis som rubriken, nu får jag snabba på, fortfarande hemma och ska väga in mig om tio min. Snabba på med andra ord. Frukost blev också snabbt, två riskakor med ekologiskt jordnötssmör och banan, kaffe och ett glas vatten. Oj nu måste jag sticka. Pösshej!


RPM, SKYPE & KAOS

Efter jobbet RPM på gymmet, oj det var längesen jag körde det kände jag. Den konditionen är inte alls densamma som jag får genom de andra passen jag kör. Svetten fullkomligt rann och jag var helt slut, men jag älskar den känslan efteråt. Hem och sätta mig vid datorn direkt men får funkade inte ljudet så det fick bli Skype på telefonen med Sanna, Sanna Sanna, hon är allt bra hon. Lite skvaller, lite tjöt och några skratt, eller några det lät deppigt, många skratt med.

Till middag blev det stekta morötter, sparris och paprika i samba olek lax, ett kokt ägg och mitt hemmagjorda knäckebröd på det så mår man gott sen, en liten blodapelsin efteråt så mår man ännu bättre. Imorgon kommer första testet, invigning numero två. Behöver jag lägga in en högre växel eller ska jag köra på så jag gör?! Resultat kommer imorgon.

Annars då, förutom utmaningen, saker har jag att göra precis hela tiden, helgerna är fullbokade, fika, träning, middagar, promenader, chill och massa fix med lägenheten.

Tapeter är beställda, möbler är målade, gardiner, handdukar, vaser, krukor, lampor and so on and so on är inköpta. Kruxet är bara att jag får lägenheten ungefär 32 timmar innan Stefan kommer hem, kan bli lite stressigt men det ska jobbas på i ett rasande tempo, men mycket hjälp så kommer det gå som en dans.
Så nu är det kaos i mitt rum med allt nytt som ska in där så mitt golv är täckt med påsar, kuddar, lampor och annat. Men kul är det, jag älskar ju sånt.

Imorgon jobb-klippning-träning-Skype med emme. Sen var den dagen över. 10 10 10 dagar kvar tills Stefan kommer hem, wooooooooooooohoooo. Och jag kan redan känna den där härliga känslan som jag gjorde när jag träffade stefan efter mina månader på vift, ett riktigt pirr och lyckorus genom hela kroppen. Det är som jag sagt innan inte alla som får bli nykär, sprudlande och som bara flyger fram för tredje gången i samma kille på så kort tid.

Time to sleep! Pösshej!


PICS TILL INLÄGGET UNDER!


UTMANINGEN

La ju ner bloggandet helt, kände inte för att skriva, visste inte vad jag skulle dela med mig av och var helt lost i tanken om att skriva. Men nu var jag inne och kollade statistiken och tydligen så kikar ju folk in här endel även om jag inte skriver något så det är väl bara för mig att ta tag i mitt skrivande igen. Kommer väl inte vara ett inlägg om dagen direkt, men någon gång ibland sådär kan ju faktiskt vara kul. Eller förresten, som Stephanie sa, men hallå, du kan ju skriva om träning och vår lilla utmaning vi har på jobbet just nu. Så det kanske får bli lite mer uppdatering ändå. Liiiite kul tycker jag ju att det är som sagt. Men det kan gå över fort, det vet jag.

Till utmaningen då, förra tisdagen var det invägning för då började Biggest Loser SF, så från och med förra tisdagen och åtta veckor framåt ska vi väga in oss varje tisdag och sen den som har gått ner mest procentuellt är den som vinner. Varje invägning kostar 50kr och den som vinner varje vecka väger in sig gratis, den som sedan vinner hela tävlingen vinner hela potten så det blir nästan 3000kr och dom pengarna hade jag definitivt behövt så det gäller att ligga i. Imorgon kommer då första resultatet från vecka 1, visserligen tror jag inte att jag har gått ner för jag har inte kunnat ändra på så jättemycket. Tränar gör jag redan 6ggr i veckan, men det ska bli fler pass och varje dag lite kondition. Sen har jag ändrat min kost endel med. Det är mat på fasta tider, inget småätande och mindre kolhydrater.

Jag gillar ju inte att laga mat. är inen fena på det och vill att det ska gå snabbt och enkelt så för mig passar egentligen detta upplägget på mat väldigt bra. Till frukost äter jag antingen en tallrik med havregrynsgröt med kakao och banan, ett ägg, en kaffe och ett stort glas vatten om det inte blir gröt så blir det keso med hallon och kanel, ett ägg, kaffe och ett stort glas vatten. Mina luncher består av keso, ett knäckeröd, makrill och en liten sallad eller tonfisk blandat med kesella, grönsaker och knäckebröd med keso. Mellanmålen är jag mycket noggann med nu också vilket jag slarvade enormt med innan och där känner jag skillnad direkt. jag får så mycket mer energi och kan prestera så mycket bättre på träningen på kvällen. Mellanmålen består av nötter, riskakor eller frukt, eller alla tre olika tider bara. Jag dricker mycket mer vatten, därmed få jag springa på toa var tredje minut också. Jag har som mål att inte äta efter klockan 20 på vardagarna men det går än så länge väldigt gåligt, ofta kommer jag inte hem frpn gymme innan dess vilket gör det omöjligt ändå, men ett mål är det iallafall. Middagarna består antingen av en omelett med frukt eller grönsake eller en sallad med keso och tonfisk.

Att jag vill skriva om detta är mycket för mig själv för "måste" jag dela med mig av det jag gör så vill jag inte fuska och ligga på latsidan. Men jag måste säga att jag är inne i en sån riktig period när jag är sjuuuuuuuukt sugen på allt som är sött, allt godis, kakor fasen tårta, ja men typ ALLLLLLT. Me nej, amanda och än så länge har det gått bra ändå. Det avr som i lördags när jag vara med Sara och Mandy, inet godismys blev det uta vi knaprade på selleri och blomkål som vi dippade i turkisk youghurt, muuums, hmm, ja selleri har ju en bitter smak av lakrits iallafall, man får vara glad för det lilla...

Ja, vad är nu mitt mål då, jo jag vill komma tillbaka i den formen jag var innan jag flyttade till USA och jag ska komma i shortsen som jag inte kom i USA, fasen då var det typ en decimeter kavrn, nu är det typ 3cm kanske.

Så nu återstår det att se, har det skett någon förändring på min kropp denna veckan... :S Men träningen har jag ju kört på med riktigt ordentligt och har inte fuskat med maten någonting så fasen om det står still eller tänk om jag har gått upp, haha, you never know. Sen bryr inte jag mig ett piss om vad jag väger, väger jag 85 eller 55 spelar ingen roll, (lite överdrivet då) bara jag är nöjd med hur jag ser u och det är jag ju men lite kan man alltid fila på, måtten är viktigare än vikten. Fast jag älskar ju att tävla och jag behöver dom där 3000kronorna så jag MÅSTE vinna. Men att vinna över alla kan bli jäkligt svårt, shiiiiet!

Okej, skriver mera sen! Bilderna kommer i inlägget ovanför. :)

Pösshej!