BARA BRAAA

Jag tänker varje gång att nu ska det inte dröja så länge tills jag skriver men ändå så gör det de. Amandas daily news lever inte upp till sitt namn. Attans, men det är nog bara att gilla läger för bättre än så här blir det inte. Helgen iallafall har varit riktigt bra. I fredags eftermiddag blev det först en fika med Frida på EH. Mamma och Johnny kom på besök en sväng på kvällen, alltid trevligt. Sedan började jag göra mig iordning för i fredags kväll var det överraskningsfest för Niklas. I ödsmål bjöds det på trevligheter och en kille till fyllde 25. God mat, lekar och gött häng liksom. Senare på kvällen bar det av till baden och där sänkte jag medelåldern direkt. Shit vad alla var gamla. Det var in, ut och slut. Stefan och jag tog en kall promenad hem.

Lördag, wake me up! Vi sov ut och tog en väldigt sen lunch vid tjörnbron. Först sken solen och det skulle bli jätte mysigt att sitta där men shit vad kallt det blev sen, snabb lunch som fasen. In i bilen och så kunde man slappna av igen.
Sen vet vi inte vad som hände, vi fullkomligt totaldäckade i soffan. Helt väck vaknade vi ngn timma senare och fick helt plötsligt lite bråttom. Slängde ihop lite middag, gjorde oss snygga igen och sen ut till haddocks och jobba. Rebecka och jag i garderoben. Och denna gången var det ordning och reda. Shit alltså, nästan imponerade av oss själva. Men det var gött drag och mycket folk. Och Axel, shit vad han levererade. precis i min smak, fullt ut. Somnade gjorde vi inte förrän vid 05. Och innan det hann jag och Rebecka med en sväng till korvans, ops, men satan i gatan vad den hamburgaren smakade bra. För att inte tala om pommes fritesen.

Och nästa dag började jag som jag avslutade den förra. Men en hamburgare alltså. Jag och Stefan sov tills vi var tvungna att gå upp, snabbt gjorde vi iordning oss för i söndags åkte vi till mölnlycke för att hälsa på mina kusifiner och snart drar min kära morbror till UAE han med. Ännu en anledning att åka dit igen. Det blev grillning ute och underbart väder med helt underbar familj. En sväng till sjön, spela lite krocket, äta gått, lamm, anka och grillkorv, haha. Mycket gott! Lite jordgubbar och rabarberspaj på det så klagar man inte.

Kvällsmys och film med min älskling hela kvällen. Upp och hoppa inte ligga och lata idag. Body Pump och Body Attack stod på schemat, lite halvväck och förkyld tog jag mig igenom två pass. Jordgubbar cch melon hemma med ja ni vet vem.

Och ikväll blir det burra, förfest hos Frida och Fredrik, kan inte bli annat än bra. Och varbergs kurort imorgon, svårslaget.

Pösshej!


SÄLJSTART, HOSTA & ÄGG

Ja, så som rubriken lyder, så lyder mia dagar. I tisdags hade vi sälstart för vårt nya projekt ute i Skärhamn. Vi krängde lägenheter så det visslade om det. Ja ni hörde rätt, hälften är sålt. Så är ni sugna på en modern, stilren och prisvärd bostadsrätt i Skärhamn ja då ringer ni oss för då löser vi det. Och det är riktigt fina lägenheter kan jag lova. Himlans kul var det iallafall, älskar ju att både jobba under press och när det är tempo på grejerna. Så det där det gillade jag.
Och igår gick jag in och jobbade lite extra just med de lägenheterna vi inte sålt än, just dom som finns till ER ;) Det blev då jobb och lite chillidill hemma igår.  Hostar som F A N så träningen får ligga liiiiite på is ett pr dagar. Igårkväll blev det middag hos min kära mor och Johnny. En mysig middag med mamma, johnny, mormor, sara, tobias, stefan och jag. Och maten var superdupermega god. Överdrev jag lite där kanske?! Ne, det var faktiskt riktigt smaskigt.
Idag var det jobb som stod på schemat, SKRÄLL, men det var gött att få komma iordning på det vanliga kontoret och ta tag i lite saker som jag har fått lägga åt sidan då det vart mycket annat. Men nu är jag på banan igen.
Men hallå, vad händer med att det regnar konstant, iallafall idag, jag vill ha vår, sol och ballerinaskor. På tal om ballerinaskor, hade på mig det i tisdags när det var så underbart väder och så komemr jag till jobbet, kliver ur bilden, ställer mig väldigt nära kanten och där ligger massa stenar, trampar på ena stenen och får den andra över foten och vips så har jag ett stort blåmärke på foten och lite svullen, klantigt, klumpigt och dumt. Helt plötsligt är mina palldaium väldigt små på ena foten. Så ja, nu vet ni det, good to know!
Beklagade mig igår över hur tråkigt jag har börjat skriva och var min inspiration försvann men nu istället då får ni läsa om lite mer oviktiga saker, men lite är det väl de en blogg handlar om.
Men ja, väldigt stök och bök i denna lägenheten ska ni veta, ops! kläder lite här och var, persiennerna åker aldrig upp, bäddar inte sängen, kuddarna i soffan är huller om buller och ja so on. Men ibland kan det vara rätt gött och bara släppa allting också. Bara vara!
Och det är precis vad vi ska vara nu, alltså bara vara, jag pch Stefan! Så bye bye!
Pösshej!
Bilderna är nedanför! By the way, har jag visat det nya fatet i köket?! har ju nog redan gjort va? Men isåfall får ni se det igen, bara för att det är såååå snyggt!

....


LONG TIME NO SEE

Ja, det var ju ett litet tag sedan jag skrev nu. Har inte haft tid, elelr kan man verkligen klaga på det. Har chillat lite på skrivandet rättare sagt kanske. Senaste jag skrev, hmm ja då skrev jag om helgen ja och nu har snart en hel till helg gått. Tiden går fort när man har roligt, så är det. Veckan har rullat på. Riktigt ordentligt har den rullat på, knappt att jag kommer ihåg att den har varit. Det är mycket träning och jobb. Vi håller på med ett kul nybyggnadsprojekt på jobbet som är riktigt kul och på tisdag är det säljstart så det är mycket som ska förberedas. Många kontrakt, avtal osv. Men det är riktigt kul tycker jag. Jag gillar ju att jobba lite under press. Annars har jag tränat  mucho i veckan. Men inte gick man och kammade hem titeln som biggest loser på jobbet. Ne, utan det gjorde Andreas från ingenstans. Vips så hade han gått ner 9% av sin kroppsvikt. Men han hade knep som ingen anade. HELT RÄTT! Efter ista invägningen pt vi frukost på Ninas Café, härligt ställe som behållt sin charm. Efter jobbet i fredags var det After Work på Harrys, Trevligt det med. Äntligen kunde man frossa lite, eller ganska så mycket.
I onsdags var jag ledig, bara en sväng in på jobbet för ett möte. Stefan tatuerade sig och jag lunchade med min syster och farmor. En lunchbuffé på Solliden, även det mycket gott. Mat är ju himlans gott.
En mysig kväll blev det i onsdags också hos Sandra med fanny och henne. Drack te och pratade ett par timmar.
Igår var det jobb som gällde, Haga Badet och brunch. MYCKET folk blev det, helt fullsatt, i varenda lite vrå. Nu märks det att våren börjar dra igång ordentligt. Folk vill ut och käka. Och den brunch-buffén går inte av för hackor inte. Ett gött gäng vr vi som jobbade så tiden sprang iväg.
En snabbis upp till min syste refter jobbet för att lämna en present, det var ju faktiskt hennes 22-års dag i fredags, det går inte av för hackor.
Känns verkligen som jag rabblar upp och ner vad jag har gjort bara, inte så intressant att skriva om egentligen och absolut inte så spännande att läsa om. Men hallå vad ska jag skriva om då. Folk är ju galet dåliga på att kommenter så starta en diskussion kan man ju inte direkt göra.
Bara för det så kommer jag inte på ngt att skriva alls så jag sutar här och hoppas på mer inspiration en annan dag. ha det gött, hej!
Pusshej!
Ne, då funkar inte bilderna att ladda upp på denna datorn. lägger in dom från phonen ist. då! kolla under för bilder!

....

...


DAS WEEKEND

Helgen är inte slut än men den har vart bra kan jag tala om. I fredags efter jobbet åkte jag och Stefan till Ikea, inhandlade lite nödvändigheter i form sv lampor, servetter, värmeljus,skålar och toaborstar. Hallå 4kr, galet billigt!
Och maten den åt vi på Ikea.
Vi drog in till stan och satte oss på fröken Olsson en sväng och åt gott, mums mums mums.

Och filmen, american pie var lättsam och väldigt rolig, men man satt där och nästan mådde dåligt för allt dom är med om. Men den får nästan toppbetyg alltså. Jag säger det igen, vi har det så galet bra va. Kan inte bli bättre än så här. Jag klagar då inte.

Lördag förmiddag var det dags för träning. Cirkelträning med mamma och Sara. Lite pigga upp grejer innan så blev man pigg på riktigt och kunde ge järnet. Men det känns i kroppen idag kan man säga.

Lunch blev det hos mamma och Johnny, grillat är gott! Och trevligt var det, mucho mucho!

Och igår var det ingen vanlig dag för igår var det Stefan systers födelsedag, hurra hurra hurra. Så i Skärhamn bjöds det på god mat och tårta.

På kvällen sa jag och Stefan CHECK och en HIGH FIVE!

Kollade klart på filmen vi började med häromdagen och somnade sedan gott, snipp snapp slut så var denna helgen snart slut.

But no, träffa Fanny en sväng idag, träna attack och sen grillning här med Sara och Tobias.

Kan ju ta och berätta för er kära läsare att jag numera kommer i mina älskade jeansshorts igen, tro det eller ej men jag kan nu knäppa knappen, dra igen dragkedjan och använda dom, SCORE!!!

Och bara så ni vet, om ni undrar så går det väldigt, väldigt snabbt när jag skriver och mobilen stavar av sig själv så är det ngt ni inte fattar så är det drf. Har förstått att det står väldigt konstigt ibland, men hallå jag orkar ju inte läsa igenom det.

Ha det gött, pusshej!


OTURSDAG?!

Fredag den 13:e, vad ska hända idag?! Kanske ska sitta still och inte göra ngt. Fast ne, screw fredag den trettonde.

Igår var det sol, idag är det sol, nu är det vårkänslor så Stefan satte ihop grillen igår. Sköna vår är påväg, gott! Jag känner det även på andra sätt, hej allergi. Nyser och nyser hela tiden, but what to do?!

Lite utbildning i kundvårdssystemet igår, alltid lär man sig ngt och det gjorde jag. Träning på kvällen, combaten stod på schemat, var sjukt opepp när jag kom dit men det blev ju riktigt bra, grymme bra pass. Och middagen stod och väntade på mig när jag kom hem, schyst!

Jag fortsätter spöa Stefan på rumble, ägd blir han. Ja, annars förutom det händer inte så mycket spännande. Eller ja, beror ju på vad man tycker är spännande men dagarna rullar på i vanlig ordning. Jag och Stefan har sjukt kul och gillar livet.

Ikväll blir det en sväng till Ikea, köpa lampor och kolla lite utemöbler och sen blir det middag och bio i Göteborg.

Nu; JOBBA!

Pösshej!


GODMORGON

Lite halvmulet, trött som f a n. Men men, upp och hoppa. Men detaljer verkligen att Stefan kommer och kryper ner i sängen vid 06 och jag går upp vid 06,30, fast idag drog jag mig till 07 iallafall. But, what to do?! Halvdag idag på jobbet, skönt. Klagar inte.

Skönt att få skypa med emme igår, long time no see. Alltid skönt, hon är allt bra den tjejen.

Frukosten idag fil jag slänga ihop lite snabbt, men favoriten är tillbaka, riskaka med jordnötssmör och banan, sjukt gott. Tips från mästaren Filippa.

Men nu måste jag kila, pösshej!


SAVE ME SAN FRANCISCO

Ja så går låten på pumpen, hej vad man kan ta i då. Lite good feeling låt. Body Pump med Mr. Alexander idag, bra gick det. Nu slut i kroppen. Dags att fylla på med näring. Och nu Skype med bästa Emelie!! :D

Pösshej!


DEKLARERA, TRÄNA, JOBBA

Shit vilken tråkig rubrik, hallå har jag så tråkigt?! Jaja, igår blev det mycket träning, först ett attackpass sen ett gympass med elin och lite kondition på kvällen sen, gott! Kanske var det så att jag hade lite ångest över påskätandet?! Hängde med min systeryster några timmar också, gott!

Det slog nog rekord i nederbörd igår också. Drog mig länge för att gå ut med soporna men jag gjorde det tillslut. Har ju en viss hatkänsla över sopor.

Köpte sen en tidning för att bota ännu lite mera påskångest och peppa mig själv. Fick deklarerat också, det var ju svårt, bara att skicka ett sms. Simple!

Idag back on track på jobbet. Nu, LUNCH! Just det ja, kan ju meddela att invägningen gick bättre än väntat, nu är jag tillbaka där jag var innan mina två dåliga veckor. Nu bara en och en halv vecka kvar så nu får jag nog lägga in en växel.

Pösshej!


PÅSK, PÅSK & LEDIGHET

Som vanligt numera med mitt bloggande så dröjer det mellan gångerna men nu ska ni få en liten update på vad jag pysslar med. Senast jag skrev, ja då berättade jag om min kära pojkvän och laxen, right?! Men nu ska ni få höra om lite annat. I  torsdags var det halvdag på jobbat och fredag ledig OCh imorgon ledig ige, hallå vad händer, är det okej att vara så mycket ledig?! Nog för att det är gött, men ändå. Sverige måste vara det enda landet som har så mycket ledighet. Iallafall, ne asså det är inte bra att ta ett sånt här långt uppehåll från bloggandet för då kommer man inte ihåg. Men i torsdags var det påskmiddag hos mormor och alla små söta, goa och underbara kusiner var där. Det bjöds på en massa gott att äta och barnen är ju helt underbara. Ester satt och sjöng Madicken, Victor visade att hanvar kille genom att "skrika", hoppa och visa att han syns. Anton var go och duktig, klådde mig på pussel and so on. Min kärlek missade middagen för han fick spendera tid på jobbet, men vi fick en kväll ihop och det är alltid niceee! Fredag= låååååååångfredag. Då tränade jag med Sara och Elin, mellan repetitionerna hann jag med och få lite energipussar av min kärlek. Börjat köra gymmet lite smått nu och det är ju faktiskt kul, roligare än vad jag har tänkt mig. Kanske just då för att jag körde med två goa brudar, men ändå. Hem och fixa och trixa lite, fick ett par nya kuddar av mamma, SCHYST! Hämta systeryster och sen drog vi hem till mig och började ladda för kvällen. Lina och Olivia kom, förfesten började, sen trillade även Elin, Josse, Stephanie, Amanda, Carro, Johanna och Hanna in. MYCKET trevligt. Efter lite mutning med Steffes dans fick vi även över Sandra, Fia, Robert och co. Skön stämning och peppade på Burra var vi. Och in på burra kom vi, hallå, vi kom knappt ut?!?!?! eller? Och där var vi inte ensamma, där var man mellan en snygg bartender, gamla goa klasskompisar, skön stämning, go dans, gött häng och endel akohol. Jag säger det igen, det är på gott och ont man har sin kille i baren. Men det var en superlyckad kväll verkligen, trevligt värre. Men när Tobbe kom och hämtade oss, jaa, men hallå jag är ju alltid ändå rätt städad, men backen upp till Halerna Hills har aldrig innan vart så krokig som den var i fredags. Men men, what to do, totaldäckade i sängen med ett leende. Vaknade 07,42 på påskafton, hade MEGA huvudvärk, somande om igen och måde prima bellerina klockan ett igen.
Jaa, sen var det bara att sätta igång och städa. Chip, chop sen var det kart. Påskmiddag hos pappa, Sara och Maya blev det en snabbis innan jobb på Haddocks. Mycket gott och mätt blev man IGEN. Invägningen nästa vecka kan ju ta sig någonstans. Hej godis, hej god mat, hej mc donalds, hej godis IGEN. Efetr en snbbismiddag för mig åkte jag och plockade upp rebecka, vi åkte till Skärhamn och installerade oss i garderoben. Många galgar hade vi men fasen inga lappar. OJ OJ OJ, hur skulle detta sluta. Började trilla in folk redan vid 21 och det hela började bra i garderob och entré, tjaaa tills det blev galet mycket folk, ALLA hade jackor, lapparna tog slut och garderoben blev full, inte en enda jacka hängde i nummerordning, så japp, det var kaooooos, det slutade med att folk fick lägga jackor i bilar och grejer och så fort ngn skulle hämta ut sin jacka fick vi gå igenom varenda galge och fick lite smått panik, men vi fick rott det i land tillslut, vi löste det, gjorde en HIGH FVE och kände oss nöjda, eller rättare sagt fett nöjda, varenda kotte fick tillbaka sin jacka. Även om Sandberg blev lite nervig där ett tag, men vi löste. Vid tre fick även vi dra oss hemmåt, köra lite folk, ngn till Häggvall och ngn till Hallerna, sen tog vi oss en sväng på mc driven, screw biggest loser tänkte jag och proppade i mig en cheseburgare och en pommes.
Min kärlek fick jag hem, weeey! Han fick sova 45 min, weeey! Han "försov" sig, eller han hann men ändå, jag vakanade av att han fick ett ryck, hoppade upp ur sängen, hoppade jämfota och bara brast ut,; faaan, helvete!!! kan ni se det framför er eller, Stefan bokstavligen talat hoppar upp ur sängen, sen hoppar jämfota och svär, springer ett par varv i lägenheten och var på jobbet tiominuter senare. Om ni ville veta vad jag gjorde så somade jag om. Dagen idag har vart riktigt söndagsdeg, chillade länge på morgonen, åt god frukost/lunch och begav mig sedan till gymmet, ATTACK stog på schemat. Saras sista pass, too bad. Men vilken energi, grymt duktig är hon, levererade som aldrig förr.
Kvällen bestod av filmmys, kex och ost och mys med min favorit kille, GUESS WHO ?! ;)
Ja, som ni förstår har han inte sovit överdrivet mkt i hwlgen så han ligger nu och sover bredvid mig i soffan, men snart får jag vöcka honom så vi får lägga oss ordentligt.
Ha det gött, heeeeej! Pics, inlägget under! :) Pösshej!
Ps. laxen är till dig älskling,puss!

Bilderna


LAXSTEFAN, 75 & WORK



Ja, asså jag kom hem igår efter månadsmötet, hade jätteont i magen och bara la mig i soffan. Men sen när magonten gick över så kände jag hur äckligt det luktade i hallen, seriöst jag bah; asså vad är det?! Stefan tycket också att det luktade skitäckligt, tänkte att det kanske var typ avloppet eller ngt men det luktade verkligen bara i hallen. Vi luktade på alla skor, lyfte på allt men ne, hittade inget. Så jag bah; ne men vi får vänta tills imorgon och se om det fortfarande luktar. Då hör jag ett; Oj från Stefan. Och bah; du vill inte veta vad det var. Jo, då har min kära kille glömt två laxar i sin träningsväska. Och det luktade inte mumma. Jag slängde ut väskan på balkongen och han fick slänga soporna. Så ja, han kallas numera LAXSTEFAN eller LAXSTEFFE.

Till dagen idag, började inte förrän 12,30 så innan jobb blev det en PW, sen frullerulle och jobb på det då. Ett attackpass hann jag också med. En mysig middag à la GI/rawfood modellen hos mamma med kära mor och syster. Quality-time! ME like!

Jag och Stefan fick oss ett litet tyck så här på kvällen också, städat, nya sängkläder, fixat högtalarna och han bytte ngt filter, så HIGH FIVE till oss och stjärna i kanten. Lite fruktmys hann vi med också.

Halvdag imorgon med, jobbigt. Påskmiddag hos mormor och träffa goaste kusinerna.

Just det ja, vi firade 75 år igår på jobbet, eller kedjan fyller 75 år och det firades med tårtkalas.

Nu; sova! Pösshej!


GYM, PROTEINSHAKE & PW

Godmorgon godmorgon! Är det idag man ska sjunga, godmorgon godmorgon åh vilken härlig dag, tralalalalalalala?! Igår, jobb hela dagen sen gymmet och ett arm och magpass, gymmet själv alltså, händer inte allt för ofta, men ibland så. Snabbt iväg och handla, kesella, keso, ägg, sallad, frukt och havregryn, ja det är ungefär så handlingen ser ut just nu. Tog en proteinshake i bilen, ja men det gick ju nog bra, skulle svänga, dricka, växla, fuck proteinshake i hela bilen, kände när jag vred på ratten att oj vad kladdigt vad kladdigt det blev, händerna, byxorna, jaja, bara köra vidare. Väl hemma, snabba ryck sen möta upp Elin för en PW, sköönt! Fick avslutat kvällen sen med en middag med min kära älskling som var helt slut, han är ju inte så van vid att jobba. Ska bli spännande och se hur han klarar sin helg. Jobb tre dagar i rad utan stopp.

Nu; packa träningsväskan och åka till jobbet. Pösshej


DAS WEEKEND

Jag vet, lite dåligt uppdaterande men det har vart mycket jobb och lite av annat. Fredag på dagen jobbade jag som vanligt, 8,30-17 efter jobbet var det snabba sig för att åka till nästa jobb, Hagabadet I'm back. Sååå kul att träffa alla igen, gott ställe, både personalen och alla gäster. Men ja, jag hoppade in mitt i kvällssittningen och set var fullt ös från början till slut, fullsatt restaurang och tempo tempo. Men det är kul och extra kul att göra lite annat från mitt vanliga jobb. En lång kväll blev det så var inte hemma förrän 01 igen. Lördag, dags för jobb igen, Hagabadet och brunch, där kände jag mig hemma igen. Fullsatt på alla sittningar även här. Känns att våren är på gång på riktigt och folk vill ut och äta. Var hemma framåt kvällen och totaldog i soffan, blev en väldigt lugn kväll, skönt som bara den.

Och äntligen på söndag morgon, tidigt tidigt fick jag sällskap i sängen, oj vad illa det lät. Men det är ju sant, Stefan kom hem efter en jobbnatt, snacka om att vi jobbat om varandra. En liten sovmorgon och en god frukost. Blåbärsgröt med gojibär och pumpafrön och så lite melon och kaffe på det. En snygg kille framför mig också så är allt perfekt. En lugn och mysig morgon. Sen satte vi igång och gjorde iordning i förrådet här uppe, rensat och fixat, check! Bättre förråd får man leta efter. Sen satte vi upp lamporna i vardagsrummet, även det blev kanon. Men det var lite jobbigt för Stefan ett tag att hålla upp armarna, han har ju så stora muskler så det är ute så lätt. Det är därför man inte har några muskler på armarna, lättare så. Askalas blev det. Mamma och Johnny kom förbi en liten sväng med födelsedagspresent till Stefan och en lite påskpresent till mig, äggkoppar och några äppelcidervinäger tabletter till mig så man ökar förbränningen, eller om jag inte missminner mig helt så var det så. Så nu kan vi äta ägg ur äggkoppar.

En väldigt snabb lunch sittandes på köksbänken, kokt ägg och smoothie. Sen iväg och träna. Lite armar med Stefan, verkligen lite armar, sen ett body attack pass. Dusch och så på gymmet sen hem och mysa med min kära systeryster. Kyckling och melon och lite smått och gott till det. Gott snack och mysig kvalitetstid.

Nu dags att sova, några timmar sen sällskap i sängen igen. Pösshej