DAS WEEKEND

Jag vet, lite dåligt uppdaterande men det har vart mycket jobb och lite av annat. Fredag på dagen jobbade jag som vanligt, 8,30-17 efter jobbet var det snabba sig för att åka till nästa jobb, Hagabadet I'm back. Sååå kul att träffa alla igen, gott ställe, både personalen och alla gäster. Men ja, jag hoppade in mitt i kvällssittningen och set var fullt ös från början till slut, fullsatt restaurang och tempo tempo. Men det är kul och extra kul att göra lite annat från mitt vanliga jobb. En lång kväll blev det så var inte hemma förrän 01 igen. Lördag, dags för jobb igen, Hagabadet och brunch, där kände jag mig hemma igen. Fullsatt på alla sittningar även här. Känns att våren är på gång på riktigt och folk vill ut och äta. Var hemma framåt kvällen och totaldog i soffan, blev en väldigt lugn kväll, skönt som bara den.

Och äntligen på söndag morgon, tidigt tidigt fick jag sällskap i sängen, oj vad illa det lät. Men det är ju sant, Stefan kom hem efter en jobbnatt, snacka om att vi jobbat om varandra. En liten sovmorgon och en god frukost. Blåbärsgröt med gojibär och pumpafrön och så lite melon och kaffe på det. En snygg kille framför mig också så är allt perfekt. En lugn och mysig morgon. Sen satte vi igång och gjorde iordning i förrådet här uppe, rensat och fixat, check! Bättre förråd får man leta efter. Sen satte vi upp lamporna i vardagsrummet, även det blev kanon. Men det var lite jobbigt för Stefan ett tag att hålla upp armarna, han har ju så stora muskler så det är ute så lätt. Det är därför man inte har några muskler på armarna, lättare så. Askalas blev det. Mamma och Johnny kom förbi en liten sväng med födelsedagspresent till Stefan och en lite påskpresent till mig, äggkoppar och några äppelcidervinäger tabletter till mig så man ökar förbränningen, eller om jag inte missminner mig helt så var det så. Så nu kan vi äta ägg ur äggkoppar.

En väldigt snabb lunch sittandes på köksbänken, kokt ägg och smoothie. Sen iväg och träna. Lite armar med Stefan, verkligen lite armar, sen ett body attack pass. Dusch och så på gymmet sen hem och mysa med min kära systeryster. Kyckling och melon och lite smått och gott till det. Gott snack och mysig kvalitetstid.

Nu dags att sova, några timmar sen sällskap i sängen igen. Pösshej


KOMMENTERA
Postat av: Syster

Puss!!!

2012-04-02 @ 07:16:10

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback