EHHHHHH?!?!

Ja det var min tanke när jag skulle komma på en rubrik till detta megasnabba inlägg.

Låååånganack med mamma till frukosten! Nice! Snabbsnack med pappa efter det. Börja jobba. Typ höstväder. Skrik och gap på den ena. Lugn och tyst den andra.

En sväng till peets, making projects outside, play a show inside.

En sväng till gymmet. Ont i magen. Passa barn, IGEN?!?! Dricka kaffe, äta fisk. Slappa. Duscha. Dricka vatten. Planera framtid. Fundera. Längta hem. Räkna ner. Må bra. Må dåligt. Fundera mera. Längta mera. Vilja hem. Sluta fundera.

Pusshej!


SVART FREDAG, POOLHÄNG, MAGSJUKA &NEDRÄKNING

Black friday=shopping galna amerikaner! Tydligen så är det heeeelt galet, folk drar varandra i håret, sjukhusen får jobba mycket och saker blir stulna and so on and so on. Fast nu var det inte riktigt det vi fick uppleva. Dels åkte vi inte på midnattsrean och inte till de allra största outleterna. Men det var ändå låååånga köer och mer folk än vanligt. Och ja, HIT skrev jag i fredags men sen ringde min älskling och då prioriterade jag honom och la bloggen åt sidan, läääänge.

Ja, sen fredagen var vi hos Gina. jag, emme, Gina, Marie och Helena. Lagade mat, bubblade i poolen och hade det gött. Lördag sov vi länge och sen gjorde jag frukost, mycket frukt och bär blev det, och dom hade ju massa supergoda grejer hos gina, muuums! Tänk om vi hade allt det här. Melly och melody kom, Helena åkte, lunch med kycklingsallad och rester från gårdagen, chill vid poolen, en sväng till Hillsdale, jag och emme stack till starbucks och fick kollat våra telefoner. Seriöst, hur hade jag klarat mig utan internet?!?!?
Storhandling inför kvällen, massa mat blev det och när sju tjejer ska handla tillsammans går det inte bra så jag chillade på det och gick på toa, snodde lite internet igen, dock funkade det inte så bra och ja så. Just det ja, tillökning nu, Sanna kom med på ett hörn. Tillbaka, laga mat, tjöta, ha det gött och spela spel. Bada bubbelpool och ha det gött igen. Chillade i hennes poolhus och sen fick jag sjuuuuukt ont i magen.
Tog det lite lugnt men det ville inte gå över så Gina var så snäll och körde hem mig och tur var det för väl "hemma" spydde jag hela natten och morgonen. Hej magsjuka. Låg utmattad och sov hela söndagen. Gick inte ut från mitt rum på hela dagen. Magsjuka trodde jag men nu börjar jag undra, för ont i magen har jag fortfarande och det händer att jag fortfarande måste springa och spy. Men ja, det går nog över snart.
När man är sjuk här så känner man ju inte sig som den tuffaste tjejen i världen här. Då vill man bara hem, till sin egen säng och bli ompysslad, men nej, bit ihop och come on. 25 dagar kvar! Gaaaaalet nära och jag kan knappt förstå att snart får jag träffa alla mina älskade släktingar, vänner, familj och min pojkvän, vara för en vecka, men en underbart bra vecka.

Jobbat idag, tack och lov att barnen varit snälla. Men återigen ligger jag nu i sängen, klockan är bara kvart i nio men jag funderar starkt på att sova.

Ha det gött! Pusshej!

Snott massa bilder från Emelie för jag var inte så duktig med min egen kamera, så ni som läser båda våra bloggen tycker nog detta var skittråkigt!


LADDAR...

...med en dunderfrukost! Här ska shoppas! Pusshej!


THANKSGIVING

HAPPY THANKSGIVING var det ja. HELA USA firar och jag med. Även om våran thanksgiving här "hemma" var väldigt internationell, vi kom fram till att ingen, förutom mina värdbarn var födda här i USA. Jag från Sverige, Gina från Sydafrika, Christine från Irland, Philip och hans systrar och några andra från Filippinerna, en kille från Japan, Hendrick från Holland, Jessica från Kina och Leyanna från Canada. Så nu har jag firat en amerikansk/internationell thanksgiving. Från början skulle vi inte haft någon turkey men jodå, det blev det, dom var för lata till en början men visst blev det kalkon tillslut. Bra tycker jag för jag vill ju uppleva en riktig thanksgiving och vad vore en thanksgiving utan en kalkon?!?!?!

Tänkte jag kunde berätta vad vi åt nu då, så ni vet vad vi har på vårt buffebord här. Det var då en kalkon, creamed onions, stuffing (man har detta till kalkonen och det är typ en mix av lök, champinjoner, ägg,selleri, tranbär, bacon, kryddor och annat och så lägger man det i ugnen), potatismos (första gången jag fått potatis i denna familjen, annars älskar dom ju sin riskokare), majsbröd, tranbärssås, pumpkinpie, pumpkincheesecake (sjuuuuukt god), cupcakes, pecannötpaj och ja sen var det massa annat också, så som sallader, ngn majsröra, champinjoner, sparris, tomater, grillat kött, grillad fisk och annat som jag faktiskt inte kommer ihåg. Ja mycket mat blev det. Champagne och vin bjöds det också på.
Dock är ju min familj väldigt lata av sig och dom tyckte att 15 personer är VÄLDIGT många (ehh, vi är typ alltid minst 15 pers när vi träffas min släkt men jaja) så att vi åt på papperstallrikar och med plastbestick, sånt hatar jag, men jaja, så är det. Jag ska vara glad att dom inte tog all mat rätt ur frysen denna gången, och bara värmde upp en hel kalkon, för jag menar det gör dom ju med allt annat. Kort och gott har det vart en trevlig eftermiddag/kväll med släkt och vänner. Just det ja, kollade lite football också, det gör man tydligen. Paraden i New York på Macys kollade vi på en sväng imorse med. Och nu ska jag lägga mig tiiiidigt och ladda för BLACK FRIDAY imorgon. Thanksgiving är ju som öppningen av julshoppingen så inatt börjar den stooooora rean. Så det blir. Verkligen upp med tuppen inatt, kl 04,30 ringer klockan och vid 05 drar jag och Gina till Tanoforan och Hillsdale för att uppleva den amerikanska shoppinghysterin. Så förhoppningsvis ska jag komma hem och ha handlat ALLA julklappar jag ska köpa. Tvek på den dock men jag ska göra mitt bästa.

Ledig från nu och ända fram tills måndag, weeeeeehehheyyyy! Kan det bli bättre?! Så det kommer bli ett par nätter hos Gina i hennes "slott". På lördag firar vi melly och helgen kommer bestå av chillkvällar, poolhäng, god mat, härliga vänner, shopping och många skratt. Nu dags att packa min väska och bädda ner mig några timmar och ladda för morgondagen.

Tog tyvärr inga bilder idag, jag vet, jag skäms, really bad av mig men slänger upp några från gårdagen. Snabbis om igår då, jobbade, lekte med T hela dagen. Kvällen kom Emelie och hämtade mig, vi drog till Burlingame och köpte mat sen upp till Gina och spenderade kvällen där med hennes feta hund och läskiga katter.

Pusshej!


TISDAG

Dagen har bara flytit på, bra väder och barnen har vart snälla och inte en endaste sur min idag. Bra där. Dock är jag sjukt trött idag, vetinte vad det är med mig. Morgonträning blev det idag iallafall, skönt. Ska försöka mig på det imorgon med men man vet aldrig, kan vara sjukt skönt att sova med. Eller det är alltid sjukt skönt att sova. Jag bad Stefan ringa och väcka mig imorse för att jag skulle komma mig iväg, bara för att jag alltid blir sååå glad när jag pratar med honom och det funkade ju, även om jag blundade och bara lät telefonen ligga på örat så jag slapp hålla den.

Torsdag är det thanksgiving, spännande och kul och uppleva det. Imorgon blir det kvälls och middagsmys hos Gina.

Ska jobba lite till ikväll nu när föräldrarna ska till kyrkan sen efter det väntar Skype med min älskling sen får det bli rätt i säng för som sagt, jag är sjukt trött och hungrig just nu med, borde gå och käka något, men deras musse pigg liknande nuggets känns inte allt för lockande idag så vi får väl se vad jag skojar ihop.

Ha det gött! Pusshej!


SÅÅ BRA

Katy Perry levererade som bara den, sååå sjukt bra var det. Sjukt mycket folk, goo stämning, bra låtar, hon var på topp, schysta outfits, ja men allt var bara asbra! Love it! Egentligen är jag ju inget asstort Kate Perry fan men efter detta älskar jag henne. Den får 10 av 10!
Crowded på tåget hem kan man säga också, vi var inte ensamma.

Idag då, hämtade T och gjorde lunch, han tog en nap och jag grejade runt sen tog Chris hand om L hela dagen och sen gav hon mig ledigt hela eftermiddagen, det tackar man för. Hör och häpna hon frågade till och med om jag ville bjuda in några kompisar till thanksgivingmiddagen på torsdag om det var någon som inte hade något att göra så Gina och en tjej från Danmark kommer nog med hem till mig också. Kul att hon frågade det faktiskt, jag höll ju på att tappa hakan.

Nu är det endast 30 dagar kvar tills jag får träffa min syster, min mamma, min pappa, mina vänner, mina släktingar och min älskade pojkvän. En underbar känsla och det kommer bli så sjukt att få träffa min älskling igen, jag kommer vara lyckligaste tjejen i hela världen när jag får krama om honom, den känslan ska jag ta vara på och njuta av. Jag blir ju nästan lite sentimental av bara tanken.

Nu är klockan mycket och jag borde sova men kanske ändå ska ta och kolla ensam mamma söker, ändå att det är bästa programmet, love it! Sista avsnittet idag tror jag dock.

Så godnatt från mig! Peace out! Pusshej!


KATY PERRY

Drar mig till Oracle Arena och kollar Katy Perry så här på en måndag! Ha det bäst, pusshej!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Skickar nu en grattishalsning fran en sida jorden till en annan. En sang fran San Francisco till Malmo! Grattis varldens basta van! Ps. nu nar jag satt har och sjong och insag hur daligt jag sjunger, eller inte insag men fick det bekraftat annu en gang sa tankte jag aven pa nar du skulle sjunga Magnus Uggla nar vi var i Dubai, oforglomligt! DU AR BAST!

FRÅN KVÄLL TILL KVÄLL

Okej, vi drar lördag kväll till söndag kväll här då, från en detaljerad början till ett mindre detaljerat slut. Enjoy! Alltså seriöst, gick ifrån mig tjugo minuter innan tåget skulle gå, brukat väl ta en kvart, tio minuter att gå till stationen, men nu var det kallt, blött, spöregnade och jag kände mig nästan som hemma. Först blev jag irriterad på hela situationen, tänkte: varför i hela världen kan jag inte bara få ta bilen. Tre bilar står där hemma och det är bara en principsak att jag inte ska få ta bilen och jag hatar principer. Men sen funderade jag en gång till, varför gå här och vara irriterad egentligen, jag tjänar ju inget på det ändå. Jag kommer inte komma till Emelie snabbare, dom kommer inte ändra sig om bilen och varför inte gå här och få lite hemmakänsla då. Så där gick jag, dyblöta converse, regnjacka med luva, två väskor, ett paraply som bara vände sig ut och in för det blåste så mycket, men jaja, det finns ju värre saker som kan hända. Sen kom jag iallafall till stationen, skulle köpa en biljett, two zones, one way pass, one passanger och i med pengarna men nej nej, inga bills och inga coins. " SKOJAR DU MED MIG ELLER?" tänkte jag, okej, då tar vi kortet, mitt amerikanska kort finns det inte en krona på men VISA tar dom så jag kör mitt svenska kort. Funkade det? Nej. Men okej, då kan jag väl gå hem igen då. Jag gillade ju Sverige-känslan. Men efter att gett mig fasen på att jag ska åka tåg denna regniga kväll så testade jag en tredje maskin och SCORE! HIGH FIVE! Så, här fick ni ett bevis på att det är tusen gånger lättare att göra ett videoinlägg men nu fick ni en utläggning om ingenting ändå.

Framme hos Emelie sen tillslut och där var det varmt och skönt. Vi satt och tjöta låångt in på småtimmarna, eller inte bara tjötade, filma lite och skratta mycket. Sov som en gud i hennes soffa gjorde jag med, den är ju sjukt mycket skönare än min säng hemma iallafall. Så gott sov jag. Söndag var det upp, sminka sig i sömnen typ för jag var galet trött och snabba ryck för vi snoozade ju gabska mycket så vi fick skylla oss själva att vi inte hann käka frukost. Åkte med emelies värdmamma och äldsta sonen till Gilroy för en fotbollsmatch, kallt och rått väder men det var ju ändå mysigt. Saknar nog ändå forbollen litegranna. Där blev det iallafall en banan och en kaffe. ( bara så ni vet ) satt där med filt och campingstolar och hade det kallt men trevligt. Dom förlorade matchen vilket inte vi hade något emot för då kunde vi åka och shoppa. ( anledningen till att vi följde med ) gilroy outlet hej. Några timmar där och några påsar senare var man trött i benen. Vad blev det idag då, hmm, converse till Sara och mamma, tre träningsbyxor, rosa skosnören till mina träningsskor, ett par brallor, en väska, ett par shorts, en tröja till Stefan som jag redan dock har invigt. Ops, men den var ju så mysig. Men shit, var det allt jag köpte?! Ja, det var det nog. Nöjd med mina inköp ändå. Men jag trodde ju ändå mer om den outleten, hade lite högre förväntningar. Menmen, jag kunde ju ändå inte hålla i mina pengar. Sen hem till Emelie och där väntade middag, GOTTT!

Sen chillade vi totalt i några timmar och sen hem till kära millbrae. Nu var det dock ett sånt där inlägg: "och sen, och sen och sen" skittåkigt egentligen men det finns ju inte mycket mer att skriva. En goooo dag! Lite övertrötta tjejer, lite dumma kommentarer, lite pinsameter och många skratt. Och med det tackar jag för mig. Pusshej!


seriosa videoinlagg, slott och overaskningar

Det skona nar man gor videobloggar ar att man inte behover skriva sa himla mycket. Man kan sammanfatta mera av att bara saga det, nar jag skriver sa blir det ju sa utdraget. Man bah skriver pa liksom, bara for jag skriver det nu sa lar val detta inlagget bli likadant.

Men fredagens jobb gick, men inte mer an sa, det gick inte bra, inte daligt, det bara gick. Punkt och slut. Stressade som F A N for att hinna med taget kl 17,30, kom mina hostparents hem som dom skulle? NEJ! Fick jag springa som en dare till taget for att hinna med 18,00 taget? JA! Om jag var irriterad, trott i benen och pissed off pa dom? JA! Om jag fick mig ett ryck pa biljettsystemet nar dom inte ville ta mina pengar? JA! Om jag kunde andas ut nar jag kom pa taget? NEJ! Jo, men lite iallafall, fick sminkat mig pa taget och sen var det bara att byta om nar vi kom hem till Johanna. For vad som stod pa schemat denna kvallen var namligen overaskningsparty for Johanna som fyller 20. Sa efter att Sanna hamtat upp mig pa taget sa var det snabba puckar som gallde, alla hade ju jobbat och inget var fixat typ, eller ja, lite balonger och sa. Och sackars Emelie hade fullt upp att underhalla Johanna sa att hon inte akte hem. Men nagor borjade val Johanna ana nar Emelie var inne och "kissade" en kvart hemma. Men hemma hos Johanna stod iallafall jag, Sanna, Tove, Caroline och Jacob med smallare, ballonger och partyhattar sa surprised blev hon. Sen hade vi ju alla som sagt var jobbat sa Tacos gjorde vi tillsammans sen, lite bal, lite vin, goa lekar, skona skratt och glada miner. Det ar val sa man kan sammanfatta den kvallen. En annan sammanfattning man kan gora ar val att vastkustbor ar nagot speciellt och att vara serios videobloggare kan vara svart. Sova skulle man gora ocksa, jag, Sanna och johanna delade hennes sang, med varsin filt, hars och tvars sa sov man nagra timmar.

Taget hem pa lordagmorgon, Sanna skulle till Tahoe med sin familj sa jag drog mig hemat. Var tvungen att ta en powernap nar jag kom hem, dackade i sangen en timma sen en lunch med Gina pa Panera sen drog vi hem till henne och chillade tills jag skulle borja jobba. Och shiiiiiieeeeeeett vilket nice hus hon bodde i, bara lite storre an mitt. Hmm, varsta slottet typ. Sa snyggt och dom holl pa att gora om hela huset sa min inredningshjarna startade pa hogvarv. " Oh, har hade man kunnat gora sa, och, oj, kolla dar, men shit vad stort, och kolla tradgarden och vilken utsikt" Ja ni fattar.

Jobb for min del ikvall da. 18-00 egentligen men nu kom foraldrarna hem redan kl 21. Man kan ju undra om dom hade trakigt pa middagen eller om dom bara ar hemmakara men jag har inget emot det. Nu kan jag dra mig till emelie tidigare, gott! Sover hos henne inatt och drar till Gilroy imorgon med hennes familj, det blir nice. Men nu far jag ladda upp bilder och klipp och avsluta detta inlagg. PUSSHEJ!



GINAS SLOTT vs. MIN HYDDA





SNART HELG!

Då har man suttit ännu en gång i huset i Millbrae och käkat frukost, lika lugnt och skönt som vanligt. Men det märks att det börjar lida mot helg i familjens kyl, ekar nästan så det fick bli lite man-tager-vad-man-haver-frukost men deg blev ju gott. Gröt med äpple och kanel,knäckebröd med lax och basilika, gurka, blåbär, äpple, omega-3, stort glas vatten och en kopp kaffe. Nu är jag ju mer än laddad för dagen. Eller inte. Känner att jag bara vill att denna dagen ska gå asfort. Slutar iallafall direkt efter att jag hämtat L på spanish class. Gott är det.

Kan ju bara meddela att jag faktiskt, hör och häpna läst mera i min bok. Det var kanske inte en engångsföreteelse iallafall.

Ha en skön fredagskväll där hemma! Pusshej!


OJ!

Oj vad det bara kom upp för mig hur mycket jag saknar min kille. Underbara människa! Just nu är det saknad, längtan och allting, men snart så, ja snart ska vi få ses. Men shit alltså, jag vill bara vara där hos dig nu, precis just nu.

Jag älskar dig!


SHOOOT

Ja men shot också kan man säga. Lovade syrran att göra ett inlägg till hon skulle upp, kl 05, mitt kl 20 och har jag en endaste rolig bild eller något kul att berätta? Nej, sry syrran. Kan bara meddela att du haft en aupair syster med kort stubin och hårda regler för barnen idag. Inget trams och hårda bud har det vart idag.
Frukost med Emelie på panera var det idag iallafall, vi fick kanske inte riktigt gjort vad vi skulle men nästan iallafall,eller ne, inte ens nästan.
Men nu ska jag till gymmet och kanske, kanske kanske skriver ett inlägg senare, men stort tvek på den.

Pusshej!


GODMORGON

Gjorde mig en omelett till frukost, undra om det heter ome(LÄTT) bara för att det är så sjukt lätt, kanske, värt att tänka på. Kanske inte, snillen snackar. Idag ska jag försöka ta mig till biblioteket, har tänkt det typ tusen gånger nu men det har inte blivit av, så nu ska jag ta mig i kragen och åka dit. Jag var ju siktnöjd när jag läst EN bok men sen efter det så blev det ju inte så mycket mer än det. Inte för att jag är speciellt förvånad över det men ändå.

Ikväll ska jag till Hillsdale Mall för en Au Pair träff, dom kallar det "black friday" men den riktiga black friday är nästa fredag, efter thanksgiving, kanske blir lite shopping idag, vi får väl se, ska ändå försöka att inte handla något men lycka till liksom.

Nu ska jag kila, pusshej!


GODMORGON

Drar igår morgonen på bästa sätt.
Promenad i solen- CHECK
Mumsig frukost- Avnjuter nu
The Voice i bakgrunden- CHECK!

Ha en braaa dag! Pusshej!


HALLÅ DÄÄÄÄÄR!!!

hej hej hallå, godmorgon, godmiddag, godkväll!

Dagen rullar på, vart borta i tre månader idag, hej vad tiden går fort ändå. 38 dagar kvar tills jag kommer hem en sväng. L's kommentar i bilen idag " Amanda, when I was walking the hallway today when you picked me up I was thinking if I'm gonna be nice to you or not today" jag bah: okej, så jag hade tur idag då eller?! Hon var ju ändå rätt snäll idag, förutom en halvtomma då hon var minibitchen, men med lite serritalk så löste det sig.

Tvättat, städat, tränat and so on. Köpte proteinpulver här om dagen, det smakar skit och burken är asstor, har kommit på nu efter att ha tagit det två gånger att jag aldrig kommer göra slut på den där äckliga burken, hur mycket jag än vill. Men nu ska jag sova, pusshej!


THIS WEEKEND OFF

Ledig hela helgen, gött som fan, legat kvar i sängen på morgonen och hört kaoset, har jag behövt bry mig om det? Noo! Helgen hat vart chill och skön med stor sol och skön värme. Men dock är inte min bloggfantasi asbra idag så jag sammanfattar helgen i korta drag.

- SUSHI
- SAN FRANCISCO
- FISHERMANS WHARF/ PIER 39
- LITTLE ITALY OCH GOD LUNCH
- WALK AND RUN AROUND IN THE CITY
- STARBUCKS- pojkvänner, college och goa skratt
- SPANSK MIDDAG PÅ HOLA ( we <3 burlingame)
- TRÄNA
- SOL
- BURLINGAME- strosande på mysiga gator och luncha på en uteservering i solen
- KAFFE SOL OCH CALIFORNIA
- SPRITHALS OCH PROTEINPULVER

ja men där hade jag väl fått med lite grann av vad helgen erbjöd, poängterade x antal gånger att det har vart sol, så ni fattar nog att jag gillar det. Men nu får bilderna tala för sig själv.

Min hals är inte som den ska och jag vägrar att bli sjuk så denna kvällen ska spenderas framför playavsnitt och kärlekssamtal!

Pösshej!

Såg nu när jag la in bilderna att det är ju typ äta och solen som vart i fokus denna helgen!


BESVIKELSE

BESVIKELSEN SOM UPPSTÅR NÄR INSTRUKTÖRENS BIL GÅR SÖNDER ÄR OBESKRIVLIG! Såå störande, men jaja, fick bli att köra själv på gymmet, gott flow ändå,men det är ju så störande när man ställt in sig på en sak och sen blir det inte så, men jaja. Soool idag iallafall så nu får jag skynda mig att duscha och slänga i mig något att äta och sen styr vi mot San Francisco!

Pöss!


SVETTAS, PUMPA & NJUTA

Det är precis vad jag ska göra nu. Ett body pump pass så här på morgonkvisten. Har ju inte kört Les Mills pass på tre månader. Hej vad gött det kommer bli. Laddar till tusen. Bättre start på dagen är svårt att få. Sen blir det snabba puckar hem och göra sig iordning och sen en dag i san fran med Emelie!

Ha det, pusshej!


spindlar, regn och roadtrip

Barnen lediga idag=jobba från morgon till kväll! Vi drog till Tanoforan shopping mall för där har jag sett att dom har en "hop n play" ja som ett lekland och där gick mina barn och en miljon andra barn loco ett par timmar eller tre kanske det blev. Sen lunch, nap, spanish och sen kom C hem och nu är jag ledig. En rätt chill dag ändå med barnen. L hjälpte mig med tvätten och T var min doktor så dom har ändå tagit hand om mig litegranna.

Nu blir det sushi och lör och sön san fran antagligen. Dock öser regnet ner så det känns inte jättelockande men det blir nog det ändå.

Och seriöst, jag har stängt ALLA mina fönster nu för det blivit såå kallt i mitt rum och nu när jag ligger i sängen tror ni inte jag ser två asstora spindlar i taket då, ahhh! Paniken, jag drar! Okej, spindeln ser liten ut på bilden men den är fasen stor OCH den har en kompis med sig, försvinn från mitt tak!

Börjat planera när min älskling kommer hit med, roadtrip it is! Hej Santa Barbara, Hej Los Angeles och Hej San Diego! Och hej grym vecka! Men först ska jag hem och ha det gött en vecka och sen får jag finbesök i februari! Kan det bli bättre?! No way! Eller jo, spindlarna kan försvinna och det kan sluta regna, sen är jag nöjd!

Pusshej!


selleri, panera och nya människor

Dagen har mest liksom vart simple and safe eller vad ska man säga?! Frukost på panera med Gina imorse, ett par timmar där, supertrevligt! Mangosmoothie och kaffe, GOTT!

Sen jobb, notering to talk about egentligen. Soccer, balley och städerskorna var här idag. Spanska damer som springer runt i hela huset. Tycker mest att det är störande när dom är här, man kan typ inte vara någonstans och dom städar inte mitt rum längre, too bad! Sen torkar dom typ borden med något konstigt medel så min dator slide:ade hela bordet, såå nära att den åkte i golvet. Oh oh would I say then.

Gjorde en film i bilen förut med lille T. Ska länka den sen.

Träna efter jobbet var det ja. Pappan köpte hem en räksallad till mig till middag, schyyyyst! Han är fasen bättre nu när mamman är borta. Det är nice. Så här mycket selleri har jag nog aldrig ätit på en och samma gång.

Träffat nya människor idag med, så kul! Alltid kul! Men nu måste jag ta en snabbdusch för snart ska jag skypa med min favorit!

Pusshej, solen lyser varje dag!


far rycket, har kommer bilderna istallet


hej och ha lunka pa

godmorgon pa er dar hemma! Jag hoppas ni lever livet och har det gott hemma i Sverige. Jag ville bara saga att jag med har det gott. Vissa stunder gar det upp for en att man ar i USA, i Kalifornien, i San Francisco och i Millbrae. Okej, allt var bra forutom Millbrae, det ar egentlige inget stalle att hanga i granen. Stenungsund slar Millbrae med hastlangder. Vad har vi da i Milbrae. Hm, jag ska lista vad vi har.

- Cirka 300 asiatiska restauranger
- Ungefar 100 Nailspa
- 2 Walgreens
- Safeway
- Trader Joes
- Hallmark
- 2 Starbucks
- Jamba Juice
- Peets Coffe
- 24 hour fitness ( det enda stallet dar inte det bara ar asiater)
- Subway
-Red Brick Pizza
- Panera Bread  
- BART station
- 50 olika asiatiska livsmedelsbutiker
- 7 eleven
- Dansskola
- 1 Irish pub
- 1 asiatiskt bibliotek
- UPS
- 5 banker
- Millbrae Pancake House
- 1 hamburgebar
- 1 bibliotek (inte asiatiskt)
- Mc Donalds
- Taco Bell
- Lucky
- 2 Yoga Studios
- 100 till asiatiska restauranger
- och lite hus och lite backar and thats it!

Dar fick ni min sammanfattning av min lilla stad, forstar inte varfor alla som ar harifran (stader runt omkring) sager att denna staden ar sa bra, mysig and so on. Visst det ar nice att man kan ga till allt men ja, det ar val det, lite mysiga gator och sa, visst men mycket mer ar det inte att hurra for. Fast den kanns dock valdigt saker, det ar nice! Har inte mycket att skriva om idag sa bjuder pa lite bilder over Millbrae da, sa ni vet hur det ser ut dar jag bor. Dock kunde ni bara sokt lpa google sjalva, men anda. Kan faktiskt ta och gora ett videoinlagg ngn dag, visa er runt har. kanske imorgon, kanske en annan dag, antagligen en annan dag.

Imorgon blir det iallafall frulle med Gina pa Panera. myyyysigt! Ha det bra, pusshej!

Ps. glomde saga, vi har tydligen 14 parker har med, jag har sett tre! och just det ja, ett museum och en skatebordpark med!












godmorgon, god middag, god kvall! Hej da!

Ja men da var det dags igen, mitt dagliga inlagg. Dags att beratta om min dag, fran borjan till slut.

Sa godmorgon till varlden vid klockan nio, tog en snabb dusch, gjorde frukost. Grot med rivet apple, SAY WHAT?!?! Kaffe pa det SAY WHAT?!?!? Kolla Facebook, svara pa sms, prata med pappa and so on and so on. Eller forresten, forlat mig idag svarade jag nog inte pa nagra sms, var riktigt dalig pa det faktiskt, sorry till Frida, Gisela, Mamma och Sara. Ska battra mig, promise. Sen sa hade jag bestamt mig for att jag skulle mala massa med barnen idag for dom tycker det ar sa roligt och jag kande mig lite sadar slapp idag sa mala passade perfekt. Och i vilken affar som helst trodde jag att man kunde hitta san har vad heter det, malarfarg ni vet san man har i paletter som man anvande nar man var liten. Kollade Wallgreens, Safeway, Hallmarks och ngn mer som jag inte vet vad den heter men icke, inte nagon framgang overhuvudtaget men jag fick iallafall kopt lite andra pennor och stickers som vi kunde pyssla med. Hamta barnen i skolan och OJ (verkligen ett oj med storka bokstaver) vad bra det gick. Inget tjot, inget lek och trams, saga hej da till kompisarna, raka vagen till bilen, pa med sakerhetsbaltet och ivag. Kan ju ha lite att gora med att jag sa att idag blir det svenska pannkakor till lunch. Far nastan kora det en gang i veckan, tisdagar kan nog vara bra, da vi inte har nagra aktiviteter och inget att stressa till.

Sa jag gjorde pannkakor och barnen var mina sma hjalpredor, de fick duka bordet och bestamma vad vi skulle ha pa pannkakorna och ja da blev det sirap, nutella, sprutgradde, jordgubbar och jordgubbssylt men ungarna at nutella och gradde pa sina, uhh, inget for mig. Men det kandes ju anda som riktiga svenska pannkakor, mjolk att dricka till det sa blev det succe. Men jag fick allt ta och hofta lite pa matten, kora lite pa kann for jag kan ju inte riktigt det dar med cups och sant. Men resultatet blev ju bra sa and thats what matters. L at sa manga pannkakkor att jag fick ga ut och steka mera, bra betyg till en ovan tjej i koket. Och L har vart exeptionellt duktig idag maste jag saga, lyssnat hela dagen, gick in pa sitt rum och tog sin quiettime direkt. Lille T hade jag daremot lite problems med att ta sin nap men tillslut sa, men det storde ju tyvarr mitt skypande med systeryster men det tar vi igen en annan dag, sa far det bli. Men efter att han skrivit av sig i en kvart sa tog han tillslut sin nap.

Laaaaang skype med min alsklingskille idag ocksa, djupa samtal och manga skratt. Kan snacka med den killen hur lange och hur mycket som helst. Han ar bra han, ska jag saga det igen eller? Och manga sms blev det idag! ME LIKE!

Efter nap och quiettime och jag fatt en hjartattack efter att L skramt livet ur mig nar jag skypade sa borjade vi mala, hela eftermiddagen. Vi gjorde traintracks, policecars, turkeys, rules och massa mer. Men seriost, hur fasen malar man en kalkon. Ja, nar det kommer till sanna malarkunskaper sa ar ju inte det min starka sida direkt, me an sa lange ar dom nojda med min insats.

Ja det var min dag an sa lange, sen blev klockan halv atta och jag slutade, en laaaang dag med kidsen. Men det gick anda fort. Just det ja, dom hjalpte mig med tvatten ocksa, T gav mig kladerna, jag vek och L la in allt i garderober och lador, TEAMWORK! Duktiga var dom och jag fick dom att stada sina rum med, extrapoang. Fick ett TACK av pappan idag med, herregud, jag holl pa att ramla omkull. Nu hander det grejer har i Millbrae.

Sen, tro det eller ej sa drog jag till gymmet, kondition och ben blev det idag, och helt slut i kroppen nu. Sa nu en dusch sen sangen. SLEEEPMODE jag ar redo!

Och mamma, jag tror inte jag fatt in nagra liksom i detta inlagget, har tydligen en tendens att anvanda det lite mycket.Men sa blir det, man har ju ett visst satt man skriver pa, vissa speciella ord man anvander och sa. Eller jag har ju vissa uttryck jag anvander mest hela tiden.

Just det ja, jag kom pa en sak imorse nar jag stod i duschen vad Sverige har som ar battre, vi har DISKTRASOR, har har dom bara sanna dar engangs vatservetter typ med rengoringsmedel som man torkar av med, vardelost! Tacka vet jag svenska disktrasor!

Punkt och slut! Pusshej!

 

 

 


om mitt ointressanta gymbesok typ

Men chaaa da! Ligger nerbaddad i sangen och ar helt slut i kroppen och faktiskt knoppen med men det vet jag inte varfor. Today da, barnen hade ett doctorapointment, de skulle vagas, mats, kolla oron, syn, fa spruta osv osv sa da blev det for mig att aka till Dr. Ferrara med dom, allt gick bra, men spruta tycker val inga ungar om, men dom var anda duktiga maste jag saga. Och doktorn fragade om de at sina gronsaker och frukter, T svarade glatt " I eat brocoli, asparagus, stringbeans, strawberries, bananas, blueberris, grapes and apples" och L, ja hn blev knapptyst for den tjejen ar da inget vitaminfan direkt, hade jag vart hon hade jag typ ljugit och sagt att jag at gronsaker, iallafall lite men hon blev knapptyst och sa lite blygt " well, noo, but sometimes I eat the stam of the brocoli". Sotunge men nu ska jag allt tvinga i henne lite mera frukt och gront. Men det ar ju lite roligt att deras foraldrar koper hem sa kallade "fruitsnack" och dom tror ju pa fullaste allvar att det ar jattebra snacks, ja halla, jorden anropar, las innehalssforteckningen forst, men nej, sa ja jag orkar inte lagga mig i det, not my buisness sa dom far tro att det ar bra och fullt med vitaminer. Det ar overlag mycket snacks och treats pa den har familjen, inte ar dom tjocka eller sa men anda liksom.

Innan detta var det lunch pa en japansk restaurang med Philip och barnen och jag fick folja med, kors i taket, plotsligt hander det. Ne, nu kanske jag overdrev lite men det var trevligt iallafall och gott. Fick testat pa massa ny mat, inte for att jag vet vad jag at riktigt men det var gott iallafall. Philip ar ju valdigt kunnig och intresserad av mat ( Ja, asiatisk mat) sa han kan ju alla dom dar ratterna som ar speciella och riktigt goda. Sa ja vad at jag, jag vet att jag at kyckling iallafall, ASGOTT, sen var tallriken som uppdelad i fem elelr sex olika sma tallrikar dar det var lite olika tillbehor, ngn slags typ sjograssallad skulle jag kalla det med valdigt laskig gron farg sen nagon annan sorts gron grej, kyckligen, en nudelsoppa, ris och lite annat, annorlunda men valdigt gott. Har Filippa har jag testat pa nya livsmedel som bara den, inte for att jag vet vad det var for livsmedel men det ar val inte det viktigaste?! Eller? En superliten restaurang var det ocksa, bara asiater dar saklart, pa en bakgata i Burlingame. Betyg: 4/5 Motivering: Gott, bra service, vallagat men lite for litet.

Ja, herregud, traningen idag da, blev lite konstig. For det forsta sa hade jag tvattat ALLA mina traningsklader och innan vi stack ivag pa lunch och annat hade jag slangt in ALLA i torktumlaren och jag var ju hemma igen flera timmar senare for dar efter var det ju gymnastic osv sa klart att mina klader skulle vara torra tills jag skulle trana senare. Men nej, det kanske dom inte var. Helt fuktiga var dom, men sa lite impulsiv som man ar sa bah: Asch, sa farligt ar det val inte, slangde ner dom i vaskan och drog till gymmet. Och helt kalla och smablota var dom nar jag satte pa mig dom men det syntes inte, som tur var, men det var ju jatteobekvamt att ha det pa sig. Men ja, en halvtimma pa crossen och sen Yoga. Och jag har ju blivit san nu att nar jag maste kissa da maste jag kissa NUUU! Precis som ett litet barn och just det blev jag efter typ tio minuter inne i salen, trodden under hela passet att jag skulle kissa pa mig typ, alltsa vissa ovningar kunde jag ju knappt gora. Bah: Shit, assa detta klammer sa mycket pa min blasa sa jag kommer explodera om jag gor denna ovningen. Men jag hatar att ga ut fran ett pass. Och skulle jag gjort det har sa maste jag springa igenom hela gymmet och jag ville inte ga barfota pa toa for det tycker jag ar ackligt sa jag holl mig men alltsa direkt efter, jag rullade ihop min matta fort som fasen, pa med skorna och drog ruschen till toan, Oh god I'm in heaven var det sen. Ja, dar fick ni detaljerna om min tid pa gymmet idag. Just det ja, nar jag var som mest pissinodig tror ni inte att jag blir stoppad pa vagen da ocksa. "Oh, Hi Amanda, How are you?" "Wait, I just need to pee" Ja, jag var tvungen att vara arlig, annars hade jag dott. Fick ga tillbaka och forklara min nodsituation sen. Nu nar jag anda ar igang med alla detaljer kanske jag ska beratta om nar jag var inne pa toa ocksa. Fast ne jag skippar den delen. Fast nu lat det ju typ som jag gjorde nagot konstigt inne pa toan, men nej, jag gjorde bara vad jag behovde gora. Ah, herregud, snacka om att jag inte har mycket att skriva om, Amanda kom igen, nu skriver du bara for skrivandets skull. Jaja, sa ar det.

Fran en sak till en annan, dags att byta samtalsamne. Varfor i hela fridens namn har inte vi zip-bags i Sverige? Varfor har vi vara sma plastpasar med clips pa, eller som man maste knyta typ, varfor gor vi inte som i USA och har zip pa alla pasar. Till brod, frukt eller whatever. Dar ligger USA pa plussidan. Men hmm, vad ska vi i Sverge kontra med da. Men jag vet ju massa saker men nu kommer jag inte pa en endaste liten grej. Ne jag ar ledsen det star helt stilla i mitt huvud. Sorry Sweden, men jag ska uppdatera nar jag kommer pa. Pinsamt? Ja, jag vet.

Lite onodig info:

Ensam mamma soker: CHECK! Basta programmet!
45 days left until I come home for a week! Om jag langtar?? JAAAA!
Om jag har last ngt mer sen den dar boken jag laste for typ en manad sen? NEJ!
Om jag kommer lasa ngt mer? NEJ!
Om jag har varldens basta pojkvan? JAA! ( OBS! Ej onodig info)
Om jag har testat mina jeansshort igen? NO, vagar inte!
Om jag kommer ha overvikt pa mitt bagage nar jag ska hem over jul? Eh, jaa det kan man saga.

Ja, det dar var ju typ bara for att fylla ut inlagget aller nat sant. Men nu far det nog ta slut pa detta inlagget. Har ju inte jattemycket mer viktigt att skriva sa kort och gott: PUSSHEJ!

Sry for dalig bilduppdatering, ska bli battre pa det, jag lovar!

det blev bara en lank till ETT av tre klipp

http://youtu.be/RvQIOvKHHfM

oaklands morka sida

Dags att uppdatera er lite om min helg da. Jaa, vad skrev jag om sist, borjar jag fa daligt minne eller. Ja just det det blev ju ett inlagg i fredags morse for mig. Och jobbet i fredags finns inget att skriva om liksom.

Efter jobbet iallafall tag jag taget till Lafayette och dar kom Johanna och hamtade mig, sjuuukt kallt var det. Seriost over en natt blev det typ hur kallt som helst, jag vetinte vad som hande. Det har vart boots, langbyxor och skinnjacka ett par dagar nu. Da kande man helt plotsligt inte att man var i California. Men jag hoppas det vander lite iallafall, men det tror jag, eller kanske. Solen har ju vart uppe idag iallafall. Men shit alltsa, det marks ju verkligen att jag ar svensk, flera meningar om vadret, men jaja. Iallafall nar Johanna hade hamtat upp mig akte vi till Blockbuster och hyrde tva filmer, Iscidiscious (eller ne, sa kan det fasen inte stavas, haha) men det var den jag och Stefan kollade pa bio for langesen och det var da vi holl pa att skita pa oss nar vi kom tillbaka i bilen och fonstret var nere, larmet hade vart pa och det regnade jattamycket, da var vi inte kaxiga, han fick till och med kolla bagageluckan innan vi akte ivag. Ja, och sen kollade vi pa Bad teacher ocksa, men ja, kollade och kollade kan jag inte pasta direkt, tjotade och hade det gott, at popcorn och myste liksom. Manga skratt och en skon kvall liksom. Sleepover hos Sanna, vi dackade val vid tva eller nat, skulle jag tro.

Lordag och ett Vanner-avsnitt innan vi gjorde iordning oss. Fick aven traffa hennes familj, har ju bara traffat pappan innan. Trevliga och en urgullig tjej. Vi tog bilen till Walnut Creek och kakade frukost, veggie sandwich och frukt for mig och belgium waffle med jordgubbar for Sanna. Vi satt pa ett sant riktigt amerikanst frukoststalle, vid ”bardisken”, ja men ni vet, precis som pa film. Men en MASSA amerikanare. Men alltsa varje gang man ska kopa nagot i matvag sa far man alltid typ hundra olika alternativ, denna gangen vilket brod jag ville ha, och dom saker ju det sa sjukt snabbt sa man hanger ju inte med ett endaste dugg, plus att det var morgon och mitt huvud inte riktigt hangde med, for mig lat det typ sa har:” do you want cudbwoflewnionw” Jag: ”huh??” Satt dar som ett fragetecken och bah: ”Can you take it one more time?” Hon: ”Do you want fygviebdckjsn?” Jag: “Take the last one” Ochs en fragar hon annu en gang hur jag vill ha nagot och jag fattar inte denna gangen heller sa och fick fraga typ tva ganger sen sa jag bara” Ah, herregud “ Och sag allmant lost ut och da sa hon det. ”Okey, no more questions” Tack ska du ha. Halla, det ar morgon, du pratar snabbare an snabbast och jag ar trott. Det ar inte en enda manniska som hade kunnat fatta vad hon sa och sa har ar det alltid nar man far massa alternativ, det ar precis som att dom satter pa snabbspolningsknappen nar dom ska ge en alternativen. Samma sak var det nar Emelie skulle bestamma vilken mjolk hon ville ha i kaffet. Ja men halla, mjolk bara, ne da finns det sjutton olika mjolk och man uppfattar en av dom och tar den. Orka fraga typ hundra ganger liksom och framsta som den mest blasta manniskan har.

Ja, sen skulle vi ju dragit in till san fran och gatt i Castro hela dagen. Men nar vi satt dar i bilen, det hangde regn i luften och ne, vi var verkligen inte sugna pa att dra in dit. Det var da vi kom pa att vi ville ha ETT EGET HEM, dar man kunde ga hem, kopa med sig godis, hyra film, mysa till det, kanske baka nagot gott, ga i mysklader, chilla, laga mat, sitta och tjota, lyssna pa musik, I ENS EGET HEM!  Ja, har har man det inte riktigt sa, okej, men ska vi chilla pa mitt rum, jag har en sang, en tv och ett badrum, hej hej. Ne, det vill man inte. Sa varje gang man ska traffas sa blir det att man maste aka nagonstans, gora nagot speciellt och sa. Alltsa visst jag har inget emot det men ibland saknar man det dar, att bara fa komma hem, till ett hem som kanns hemma. Dar jag bor, dar kanner inte jag mig som hemma, ingen hemmakansla for fem ore. Aker mycket hellre till nagon annan och har det gott dar eller traffas nagon annanstans. Men ja, nog om det. Vi bestamde oss for att ja, vad bestamde vi oss for egentligen, forst att jag skulle lara Sanna att fickparkera, men det gick inget vidare. Vi ringde Emelie och bad henne och Veronica komma hit istallet, IKEA och kaka och ha det gott liksom. Men ja, jag och Sanna utforskade iallafall Oakland och deras morka sida, och ja, bokstavligen talat morka sida. Vi hamande ju typ i varldens ghetto. Dar var vi verkligen dom enda ”vita”. Vi drog in till ett dollar stalle och ja, kande oss inte riktigt som hemma. Shit, mannen det var lite sunkigt. Men anda sa himla ballt att se sant tycker jag, anda lite spannande, man kanske inte vill ga dar ensam mitt i natten direkt. Och ja, vi laste bildorrarna och stangde vaskorna nar vi gick in i affaren. Men annu en gang har sa var det som pa film, en riktig forort med allt vad det innebar. Vi akte runt lite, kollade laget, snackade med nagra skona snubbar, endel med tander, andra inte, endel som var hoga, andra som stog med huvudet nerstoppat i en soptunna och jag vetinte, letade efter mat eller. ” Hey dude, do you find something?” Ja, det ville man fraga, men jag hoppade det. Vi trodde ju att det var dar vi skulle hamta upp Emelie och Veronica, men det visade sig att vi var pa fel station, sa efter att vi kort lite mot rott, Sanna hade blivit forbannad, jag hade forsokt latta upp stamningen, nagra toabesok och lite fraga-vagen-stopp sa kom vi tillslut fram. Och ne, vi hade ingen GPS. Sen som tur var sa har ju V en iphone har som hon fatt av sin familj sa att hitta till IKEA sen var inga problem. Lunch pa IKEA, gott!

Sen kande vi ju det att vi har ju inte akt nagon bil idag over huvudtaget sa vi letar parkering i en timma i Walnut Creek, men tillslut sa, efter manga varv runt och runt i olika parkeringshus, men med bra sallskap och bra musik pa radion sa slar man ihjal nagra timmar i en bil med Sanna ganska latt faktiskt. Det blev bio pa kvallen iallafall. Moneyball, halt okej film tyckte jag, dom andra tyckte den var skit, men hade man kunnat baseball regler hade den ju vart klart mycket battre. Och ne, det brukar aldrig typ vara en endaste sjal pa biograferna har, men just denna gangen chillade vi lange utanfor och gick in precis nar den skulle borja och ja, da var det fullsmockat med folk, sa vi fick sitta langst fram med nacksparr efter en kvart, men ja det funkade.

Kort och gott blev det en skon och lugn lordag med mycket bilakande och goa skratt.  Today, Sunday, sovmorgon, trana, Skype med min alskling och sen jobb, 14-19, kan det bli roligare? Tvek pa den. Efter jobbet far det bli gymmet igen skulle jag tro. Jag har ju inget battre for mig idag sa, ja, sa far det bli helt enkelt. Om jag inte andrar mig och aker till Palo Alto och ater middag med V och co. Kanske, jag ar inte omojlig liksom.  Och ja, jag sitter och skriver detta inlagget under min jobbtid, ops, ne men barnen har sin nap, sa dar har vi dodat en timma pa min jobbtid och sen sa pappan till mig att han kommer och hamtar barnen vid halv sju igen sa ja da ar det bara tre och en halv timma kvar nu. Men stamningen i detta huset ar ju lite weird ibland, C ar borta hela veckan pa jobbresa i Miami och Las Vegas och ja, det ar lite stelt mellan mig och P ibland, eller inte ibalnd, typ alltid, men jag kan ju inte annat an att skratta at det just nu faktiskt. Kanske inte dromfamiljen, men det funkar. Jag jobbar har, ar anstalld, firar hogtiderna med dom, haloween, Thanksgiving and so on, sen har jag mitt privatliv, min fritid och visst det hade vart kul att ha en battre relation med dom, men jag och barnen funkar bra nu och det funkar liksom sa jag ska inte klaga anda. Men tro det eller ej, maste tillagga nu nar pappan skulle hamta kidsen vid halv sju sa snackade han ju faktiskt lite med mig, bjod in mig till Thanksgiving-middagen (vilket mamman redan hade gjort men anda) sa det var ju nice anda.

Fran en sak till en annan, 46 dagar kvar tills jag far ligga. Ne, haha, skoja bara, men dar kanske ni fick dra lite pa smilgroparna iallafall. Oj, farmor och hela slakten laser kanske detta, men jag ar ju inte mer an mansklig. Nej, men oj vad fel allt detta lat, men anda lite roligt. Det blir ju som sagt inte roligare an vad man gor det till. Langtar galet mycket efter min alsklingskille. Han ar sa bra, vi har sa kul, och vi har sa mycket planer, stora som sma, kortsiktigta och langsiktiga. Kan man hitta en battre kille? Tvek pa den va. Galet bra liksom. Och saknar honom enormt mycket. Ja, jag saknar dock alla dar hemma, men han ar ju nagot specillet liksom.

Pyttelite shopping blev det igar ocksa, ett typ tunika linne fran HM, 5 dollar, som hittat. Och sen dar i the little bad neighbourhood sa var jag ju tvungen att kopa nagot ocksa, tva tandborstar, tops, tandkram, handsprit och happy b-day grejer till nar vi ska fira Melly. For helgen efter Thanksgiving blir det en fodelsedagshelg for henne hemma hos Gina sa da hoppas vi pa bra vader for hon har pool och grejer. Men nu ska jag dra, hej da!

Nagra fa bilder blir det, har blibit urusel pa att ta kort, men nagra videoklipp blir det senare, ska bara lagga in dom och forsoka fatta hur man gjorde for att fa upp dom, aterkommer med det da. Nu: PUSSHEJ!

 

 


Freaky friiiiday!

Ja men godmorgon där hemma! Ne, godkväll på er!

Lite regn blev det allt igår ändå och det slog till och med till och blev kallt, kyligt värre. Men idag är stora solen tillbaka ser det ut som. Igår började jag dagen med frukost i Burlingame på Crepevine med Veronica, Emelie och Lovisa. Mys på det. Sen jobb då, flänga fram och tillbaka var det. And so on and so on.

Efter jobbet skojade jag till det med att dra till gymmet, löpning och ben stog på schemat. Som att jag har ett schema då eller, no way, men det lät bra.
Roligare och roligare på gymmet nu för nu börjar man lära känna lite folk. Och gymmet är ju det enda stället i denna staden där det inte bara är asiater och jag. Så det gillas mycket. Det är där man ska vara om man ska vara i Millbrae liksom.

Och fick spånat på några grymma idéer tills när jag flyttar till skogsbrynet, gott är det, snyggt kommer det bli och ja bra blir det helt enkelt.

Drog ju världens svennekommentar igår när T gjorde sina läxor. Han hade så mycket spring i benen och kunde inte sitta stilla så han var högt och lågt, på och under bordet så jag bah: " do you have ants in your pants?" ja, så kanske man inte riktigt kan säga på engelska. "har du myror i brallan" är nog mer svenskt.

Idag blir det till att sätta sig på tåget direkt när jag slutat. Mot East bay och sanna, sen drar vi till Melly och käkar middag där hon bor. Längesen jag träffade båda dom goingarna nu. Sen slaggar jag hos Sanna och imorgon åker vi till sf och Castro skulle jag tro. Leva loppan med alla bögar hej. Men ja, nu får det vara nog för idag med bloggandet.

By the way, bjuder på en bild där det ser ut som jag verkligen har fått en USA-rumpa!

Ha en bra kväll! Pusshej!


vissa människor svettas

och jag är en av dom, andra inte, Stefan är en av dom. Hemkommen efter ett gött pass på gymmet, man behöver allt röra på sig mycket i detta landet. Alla mina byxor börjar bli onormalt tighta, håller inte. Jeansshortsen vågar jag fan inte testa igen. Dom ligger där fint i garderoben. Ops! Kanske ska våga mig på att testa dom ändå, fast ne, testar dom innan jag åker hem till jul, får jag inte knäppt dom stannar jag här. Fast ne. Men hallå, fattar ni 50 dagar kvar bara, tiden går fort när man har roligt, så är det bara.

Och mitt humör åker ju bergodalbana iallafall, vad hände med att det blev tre inlägg på en dag, måste betyda att jag mår bra igen iallafall. Hemlängtan har gått över litegranna, men saknaden efter mina nära och kära består. Oj, vad seriöst det lät. Eller alltså jag var ju seriös, men ändå liksom.

Imorgon blir det full rulle och gasen i botten. T, 3 år gammal börjar spela fotboll imorgon, vilket betyder att jag ska vara på två ställen samtidigt, jag ska vara på baletten och fotbollen halv fyra, L på balett och T på fotboll, den ena i San Bruna och den andra i Millbrae, ska jag dela på mig eller?! Äsch, jag löser det, allting löser sig. Får helt enkelt köra plattan i mattan på kaninbilen. Så får det bli.

Min tanke idag är också att försöka komma i säng hyfsat tidigt, funkar ju aldrig annars, but I will give it a try. Så nu duschen och sen sängen.

Pusshej!


Ligger efter och tar igen

Ja men precis, jag slår på stort och bloggar ännu en gång idag, jag har ju egentligen inte mer att skriva om nu, tre timmar senare. Eller jo, fick iväg mina brev, CHECK! Läst mitt månadsbrev från mormor, fick ett kuvert med brev för varje månad av mormor innan jag åkte, läst november brevet nu, och ja min mormor är allt klok hon.

Fyllt på min vägg med bilder från L, sötunge. Ibland så. Idag innan hon skulle gå till sitt rum och ha quiettime så sa hon. " amanda, listen here what I can spell, A M A N D A, I L I K E Y O U A L O T! Sen fick jag två teckningar, tackar!

Och tro det eller ej men jag har hittat en till Au Pair i denna staden, en svensk tjej, Lovisa, från en annan organisation och vi båda trodde vi var dom enda här, men plötsligt händer det. Plötsligt händer det liksom.

Pappa, Sara H, Maya och farmor har bokat biljetter hit nu, så den 10 februari får jag besök, woooohooo! So freaking nice!

What else can I tell you?! Hmm, lets see. Äsch, jag slutar här!

Puss och kram ses om 50 dar!


11 vs. 7 veckor

Blev lite dålig på att blogga en sväng, sry för det men så är det ibland, har ju haft lite sån där halvhemlängtan, men det är så det är, det går upp och ner hela tiden. Och sen gjorde jag ju två stycken Videoinläg men jag är ju så dum när det kommer till alla tekniska bitar så självklart kunde jag inte ladda upp den, men jag ska ge det ett försök till senare idag. Men jag varnar för tråkig video.

Allting har ju rullat på i vanlig ordning. Några snabba!
Vädret: kan det bli bättre? Stor sol varje dag!
Humör: BRA!
Hungrig: nej, åt precis frukost
Trött: ne, utvilad!
Längtar till: listan är låååång. Men klurar just nu på en ny ide tills när jag kommer hem, smider planer med min älskling. Men inget jag avslöjar än.
Vad ska jag göra nu: gå och köpa frimärken och äntligen posta lite things till min älskling.

Pusshej!