KÄRA SKOGSBRYNET, JOBBA & TRÄNA

Igår nådde jag nog höjden av deppighet (om man nu kan säga så) herregud, förvånad över mig själv hur nere jag kan bli. Men jag sätter på mig en mask, drar på mig ett leende och försöker vara lika glad för det, låtsas lite ibland, ne men allt är jättebra, jag mår kalas. Så går man och tänker i huvudet bara; ahhhhh, jag vill bara explodera för jag saknar honom så. Men men det är jobbigt att den man älskar inte är hemma, bara att inse. Som sagt nyttigt för mig ändå.

Träna gör jag endel nu iallafall, bra för humöret, får energi och har kul. Igår efter ett body pump pass åkte jag upp till Stefans lägenhet, men där var inte han, men tilly var där iallafall, inte fy skam det. Fick mätt det jag skulle och tjötat med honom ett tag.

Jobbat idag dårå, först inne på stenungsunds kontoret och sen ut till Orust. Telefonmöte om sociala medier och jobbat med nya program, massa nytt material har vi fått, kul kul! Trivs verkligen skitbra med mitt jobb. Fick skyltat bankerna också. En bra dag på jobbet helt enkelt.

Nu en snabbis hem, mellanmål och ladda för ett konditionspass som jag avslutar med en timmes body balance. Skype med bästa emme ikväll också, wiiieee!

Alltså jätteskönt med snö och så men hallå när man får skrapa både insidan och utsidan av rutorna på bilen då är det kallt. Helt snöigt i bilen imorse, som att sitta i en iglo, brrrrr! Men jag har ju fått en sjukt nice skrapa av min mamma. Ni vet en sån där med en handske till, såå snygg, ser ni en frusen tjej med en stor orange handske på klockan kvart i åtta på morgonen skrapa rutorna på bilen från insidan då vet ni att det är jag.

Den enda bilden jag hade var på mitt mellanmål, får duga.

Pusshej!


TRISS, KALAS & NYKÄR

Dags att skriva några rader om helgen som vart väldigt bra. Fredags var det ju mys hos Stephanie, just det ja redan skrivit om. Igår då, träna på förmiddagen sen slipa och måla ett bord. Handla och fixa lite för kvällen. Ost och kex, vin och badtunna. En mycket lyckad kväll med många skratt och snack om hur man hänger tvätt, vem som är tillsammans med vem, att tjejer fixar det och killar det. Lite snöänglar i bikini på det och mer bubbel så var kvällen fulländad. BRAAA!

Satan i gatan vad jag sov dåligt inatt. Först kunde jag inte somna, sen vaknade jag på tok för tidigt och sen sov och vaknade om vartannat. Värmde mig i Stefans tjocktröja hela natten, det var bra det. Så den här natten ser jag fram emot att sova som en prins.

Idag var det en riktig slapparsöndag. Målade bordet igen, lackat blir det, en gång till sen är det klart. Slirat lite med bilen, upptäckt att jag har triss i mycket i bilen. Tre vattenflaskor och tre par skor, bra där Amanda. Haft middag och kalas för Sara idag. Brist på presentpapper så fick improvisera med tidningspapper, men ändå hyfsat resultat. I paketet gömde det sig ett par tröjor. God middag var det och massa gött snack med kusinerna.

Avslutade kvällen med Wallander och tränings och jobbväskan är packad för morgondagen. Seriöst har aldrig sett på såhär mycket tv i hela mitt liv, jag som inte ens gillar att kolla på tv och nu sätter jag till och med påminnelse på tv.nu på mobilen så jag inte ska missa något "bra". Illa är det, längtar tills Stefan kommer hem kan man säga. Nyttigt för mig att känna på hur han har haft det, usch säger jag bara.

Men tiden kommer nog gå fort ändå. Jobb denna veckan, sen Malmö hela helgen, jobb igen sen USA i tio dagar. Sen är det mindre än en månad kvar tills han kommer hem, min prins, min älskling, min underbara pojkvän. Lite lyx är det ändå att få längta, vi får ju bli som nykära TRE gånger, inte alla som får det. Och den känslan, helt fucking ( ursäkta uttrycket ) underbar!!

Nu ska jag sova, pusshej!


HITTAD

Middag och mys hos Stephanie igår, grym kock är hon. Många skratt blev det. Vinincidenten gjorde så att jag var nära på att kissa ner mig. Går inte in på detaljer över den händelsen, jag vet ju inte riktigt vilka som läser bloggen. Kan sätta Steffie P i en jobbig sits. Iallafall så hittade jag Mr.Bean kopian i deras BODY tidning, ruskigt likt, antingen har han bytt skepnad och blivit body builder eller så har han en tvilling, finns bara dom alternativen.

Ikväll blir det till att bubbla hemma hos mig. Elin, Sandra, sara och Fanny! Vin, badtunna och bra sällskap, kan man begära mer?! Noo!

Time to take a shower, see ya! Pusshej!


COMBAT, FILIPPA & SANNALICIOUS

Eftermiddagen och kvällen har bestått av följande; årsredovisningar, bostadsrättsföreningar, body combat, biggest loser och talk con mi amiga Filippa Bätjer. Drar ner till henne nästa helg med, fett med ös medvetslös! Då ska vi ( jag drar premiär, Filippa är veteran) testa på Malmös uteliv. Kanske full som en kastrull, kanske klackarna i taket, kanske all in, kanske spårar, kommer ha sjukt kul. Kommer spåra!

Combaten idag, som jag har saknat det, gruppträning i all ära, jag älskar det. Jag trodde att min tid i USA hade gjort så jag var lite mer peppad på gymmet, köra själv fast nej, det är gruppträning jag gillar.

Alltså det är verkligen jättekul med alla frågor man får när man vart borta så här, man får berätta massor, folk är nyfikna och man får dela med sig. Jag vet att många andra som kommer hem så kan tycka det är lite jobbigt att svara på samma frågor hela tiden men jag tycker bara det är kul. Dom där erfarenheterna jag fått med mig i mitt bagage är ovärderliga. Ångrar verkligen ingenting, inte en sekund. Tvekade lite innan jag bestämde mig för att åka hem om jag sen skulle ångra mig, men nej, inte något. Om två veckor är jag ju där igen. Då ska vi gå bananas samma dag som jag kommer, SANNALICIOUS fyller 20, kan inte bli annat än bra.

Time to sleep, bye! Pusshej!


GLÖMDE VISST

Bilderna ja!


BLOGGTORKA

Jag bestämde mig ju ändå för att jag skulle fortsätta blogga även när jag kom hem för jag tycker ju ändå det är kul att skriva. Men nu har jag haft torka ett par dagar, dont know what to write about liksom.

Igår, onsdag var jag ledig, LYX! Ledig hela helgerna OCH onsdagar. Aldrig vart så mycket ledig i hela mitt liv. Vad händer?! Men jag blir ju rastlös, det går inte att komma ifrån. Ett litet tag kan jag vara ledig men snart ska jag göra mer saker. Ska börja plugga jöken, juridisk översiktskurs och sen jobba lite helger. Får nog bli några vändor till Haga Badet igen kanske. Även om man alltid blir trött på restaurangbranschen så längtar man alltid tillbaka också. Får ringa dom och kolla läget.

Men igår började mina riktiga planer för Stefans lägenhet. Kolla tapeter, köpa färg och matta gjorde jag igår. KUUUL! Love it!

Men nu är min lunch slut. Mer update kommer! Pusshej!


SNABBIS

Ja, en snabbis om helgen.

Fredag:
- flyg mot Sthlm
- snabb lunch, göra sig iordning
- mot Nacka strand och Svensk Fastighetsförmedlings kick off 2012. Vi och 700 andra människor
- mingel mingel
- prisutdelningen
- Peter settman
- mer mingel
- massa trevliga människor
- middag, underhållning, priser
- Timbuktu och fest
- i säng vid halv fyra och hade en grymt kul kväll med massa sköna människor och massa dans

Lördag:
- frulle, trött men ung och pigg ändå
- planering inför nya året. Marknadsplan, upplägg mm mm.
- pokaltävling. Boule! Vem vann?? Svårt att gissa? JAG SÅKLART!
- mera planering
- middag, tävling, tjöt, trevligt och in på småtimmarna nu med.

Söndag:
- frullerulle
- flyg tillbaka, tillbaka till all snö!
- träna, träna, träna hej hej hej

Nu är jag sjukt laddad på jobbet och tycker det ska bli hur kul som helst!!

Nu sova, pusshej


"packa"

Okej, jag har en gång packar för att vara borta ett år och det var kaos men det gick bra, sen ska man packa för att vara borta två nätter och det är kaos men gick också bra. Men varför ska man alltid ha beslutsångest och varför kan man inte bara bestämma sig. Jag bestämde mig iaf för att denna helgen ska jag inte checka in något, en kabinväska räcker. Ändå behöver man fem ombyten, eller ne, fyra, man åker ju i en outfit också. Det jag åker i, kvällen, lördag dag, lördag kväll, söndag dag. Ja, fyra, snillet räknar. Har iaf packat klart och detta är nog första gången i världshistorien jag kommer använda ALLT jag stoppar ner. Det enda jag var säker på i min packning var skorna först men nu är jag allt klar.

Spring i benen som satan idag, no träning idag. Tänkte gå ut på en PW men insåg snabbt att där kom Amerika-Amanda fram, latheten alltså.

Time to say goodnight, så godnatt! Pusshej


Working 9 to 5

Ja men nästan så faktiskt, halv nio till fem iaf. Dagen flöt på bra, det går bra nu. Älskar numera Ica, den Ica som ligger bakom jobbet har nämligen så man kan mixa sin egen sallad, för mig asbra! Jag är ju inte den som gör lunchlådor direkt. Kalas kalas!

Efter jobbet, dance på högsta volym, klackarna i taket, vad det svänger. Filippa du är med på den iaf. Flänga lite fram och tillbaka, till kicks, till Sara, till stephanie, hem, till Sara, till mamma och hem. Nu ska jag ta och packa lite för helgens kick off. Mot stockholm med hela svensk fastighetsförmedling. 230 kontor så vi lär inte bli ensamma. Peter Zettman är konfrancier (stavas det så??) och förra året var September där och dom slog världsrekord så jag har ändå lite förväntningar.

Time to pack, byeeee! Pusshej


dissad

Ja, den gamla taktiken är dissad. Jag skulle sova bort tiden lite för det skulle gå snabbare tills Stefan kommer hem. But no, det är på tok för tråkigt. Jobbat idag, effektiv var jag, multitasking!

Hämta Sara, träna bodyattack. Hej var försvann min kondition? Hem till Sara och Tobbe och låna en liten resväska. Hem och äta. Skype med kära emme, åhh det var skönt. Vi har så mycket att prata om så vi nästan babblar i varandras mun. (kan man säga så?) sen Skype med Sanna och lite Emelie och Johanna i bakgrunden. Hej hej!
Nu färga håret. Scary?!?! Gillar ju inte att göra det själv men är man ute i sista sekund får man skylla sig själv.

Tog för ca. 2min sedan ett kort på mig själv i spegeln med färg i håret. Kollade på bilden. Blev rädd. Hallå, det där kan inte vara jag??? Blek, inte duschat sen träningen än och håret på det. Jag vill inte att ni ska bli rädda när ni ser bilden. Men det hade ju vart lite roligt om jag la in den ändå med tanke på bilden jag la in innan på Stefan, jättebrun och hej här kommer jag.

Tre veckor kvar till USA! Weeeey! Nu ska jag tvätta ur färgen. Pusshej! Bjuder på bilder på emme i sina bästa dar!


I love you man

HELLO THERE HANDSOME, hänger du där ofta eller? Kom hem med dig bara.
Men visst, ha det bra på Bali!


TILLÄGNAT SANNA TORSTENSSON

Det är faktiskt inte alla som får ett blogginlägg bara tillägnat sig själva sådär.Men det finns en tjej, en tjej som är extra värd detta, hmmm eller är hon verkligen det? Enda anledningen är att jag känner mig lite taskig att jag inte träffar dig i San Fran varenda helg längre och sen att jag inte vill att du ska bli bitter och inte ha något kul att läsa.

Ja, men jag skulle kunna skriva en sån där enkel, ett ord per bokstav i namnet, men Sanna är ju speciell (på många sätt) så hon ska få det med, som en bonus liksom.

S- SNYGG
A- Amerikas fetaste svensk
N- Naiv (som fan också)
N- Negativ (fast bara två dagar i NY när jag och du deppade ihop)
A- Avundsjuk (för att jag fick festa den 25:e, juldagen hejhej!)

Men nu kan du få lite fina ord också, eller nej, inga fina ord, men en liten resumé av vårt halvår.

Vi fick reda på varandras existens i början av augusti 2011, vi chillade ganska mycket på livet och grät endel på våra avsked. Vi skickade några sms innan vi för första gången sågs på Landvetter (hey, akward situation). Samma biljett och San Fran båda två, fan nu blir vi inte va med varandra. Fast det var tur det, för vi klickade direkt, som handen i handsken, eller moset på korven eller vad man nu säger. Vi gillade varandra liksom (ta det rätt, jag har kille. Från Sannas sida vet jag inte) I NY hade vi kul, vi tyckte Times Square var fett men annars var det lite fml (Sanna lärde mig det uttrycket, hon kan mycket hon) Ja men sen hela SF tiden har ni ju redan läst om så det behöver jag inte skriva om, eller behöver jag färska upp ditt minne Sanna?

Vi har iaf haft sjukt kul. Även om jag av misstag en gång råkade bryta din chocolate chip cookie, första och sista gången du blev seriöst sur på mig, nåväl, det varade bara i några sekunder. Men jag har aldrig innan sett en sån seriös Sanna. Den kakan är tydligen inte att leka med.

En snabb sammanfattning bara:

- vi skrattar mycket
- du tycker jag är lite jobbig när jag måste kissa så ofta men det är värre när du kommer på fem min senare när jag redan kissat att du också måste kissa. Men det är okej, jag skrattar och gillar dig ändå.
- vi hade många oviktiga sms konversationer och då ska vi inte tala om de oviktiga samtalen var dag
- vi blev snabbt lata och tog rulltrappan
- vi visste ar tyken var och vi var det alltför ofta
- vi brydde oss om varandra, mycket faktiskt
- jag fick ett hjärta en gång på sms men insåg sen att det var för att få ett avslut på konversationen och du var trött
- du satte igång larmet på rulltrappan i westfield en gång, fst tre gånger under loppet av fem min
- vi har sett massa
- vi har vart väldigt lost, ibland i Oakland och ibland i Lafayette
- vi har gått upp i vikt tillsammans
- vi har satt upp nya mål varje söndagkväll
- vi har misslyckats med våra mål varje måndag
- vi har haft sjukt kul
- vi har blivit jagade av polisen
- du har hoppat från för höga höjder och vi har spelat coola
- ha har gjort videoinlägg och tagit massa kort
- JAG har skrivit DINA kort till DINA vänner (är det bara för att jag är så rolig?)
- vi har sovit sked

SANNA YOU ARE MY AMERICAN BFF!

Det låter ju typ som att vi aldrig ska prata mer, men fler skypedejter blir det och Lerum kommer få ett och annat besök av mig.

Så Sanna, kommenterar du inte detta inlägget ligger du risigt till!!!!







FRULLERULLE

Frukost-morgonmöte-jobba-träna-äta-sova! Ja det är nog så min tid kommer att se ut tills Stefan kommer hem. Nästan så iallafall. Om jag saknade honom när jag var i USA är det ingenting mot s jag gör nu. Harregud säger jag bara. Min taktik att sova bort tiden tills han kommer hem fungerar inte, alldeles för tråkigt, haha!

Ha en bra dag!


HISSADE JAG ALLT??

Jag skulle skriva ett inlägg om hiss och DISS men istället står det att jag hissar allt ju, gillar när telefonen stavar av sig själv, bra det! Men ni förstår nog vad jag dissade ändå! ;)
Imorgon ska det bli ett inlägg tillägnat SANNA TORSTENSSON! Det får ni inte missa. Ha det gött, hej!


HISS &DISS

Hissar det nya grötreceptet från filippa. Havregrynsgröt med kakao, jordnötssmör och banan. Och sen hissar jag dataproblemen på jobbet idag. Hissar även när pensionärer ligger i 60 på en 90 väg och det är fartkameror och mötande bilar så man inte kan köra om. En sista hiss går till träningen idag, ENERGI och bra pass.
Avslutade dagen med en god middag hemma hos mamma och Johnny!

Ha det bra, pusshej!

Ps. En sista diss till att jag inte är på Filippinerna med min älskling!


MY WEEKEND

Fredag var det invigning av vårt nya kontor. Förberedde massa dagen innan, eller kvällen och nästan in på natten med. Invigning från 14-17 och det blev succé, mycket folk och glada människor. Kunder, samarbetspartners osv osv. Trevligt blev det liksom, och alla tyckte allt var supergott och bra ordnat, puuh! Tur för mig.

Efter detta var det hem snabbt, packa mina saker och styra bilen mot MALMÖ, wiihoooo!! Lite trött och seg var jag men körningen gick ändå bra, trodde jag skulle bli mer trött. Och jag trodde även att jag aldrig skulle hitta i malmö, men även det gick som en dans. Helt plötsligt stod världens bästa vän, Filippa där på gatan! GLÄDJE!!! Kvalitetstid på hög nivå. Mycket prat och måna skratt, ända in på småtimmarna. Lördag morgon var det upp och köra Filippas body balance pass, HEJ GRYM INSTUKTÖR!! Efter det körde vi ett indoor walking pass, KUL! Fick träffat massa av hennes vänner och känna på stadspulsen i malmö, himla go, mysig och skön stad. Lördag fick vi besök sv hennes morbror och Co. sen tog vi en sväng på stan, åt gott, strosade runt och sen blev det bio, Simon och ekarna, bra film, gripande och kul.
Mer snack och fler skratt.
Sovmorgon på söndag sen ner mot stan, träffade hennes kompis Marie för en lunch på Kungsgatan, några timmar där sen chill hos Filippa och sen var det dags för mig att åka hem igen, tyvärr. Hade gärna stannat ett tag till. Men det kommer ju fler helger.

Nu är jag supertrött och ska sova. En ny jobbvecka väntar! :D

Pusshej och godnatt!


NY BIL OCH LÅNGA TÅR

Men hallå där igen. Efter att ha flängt lite fram och tillbaka kom jag idag hem med en ny bil, klappat och klart med det. Som att köpa en ny tröja. Okej kanske inte riktigt men jag är inte så värst kräsen. Jag visste vilken modell jag skulle ha sen hade dom några att välja på. Han frågade vad jag hade för krav och nja, inte så mycket sa jag. Provkörde. Bestämde mig. Betalade. Körde hem. Choppa choppa, klart! Skönt. Det var ju äna lite bråttom att köpa bil men nu är det klart, underlättar en massa nu till jobbet kan man säga. Ja, förutom bilköpet så har jag lunchat på jobbet och pratat med stefan typ. Just det ja, en sväng på Ikea med. Det heta samtalsämnet med Stefan idag var iallafall vem av han och Simon som hade störst tå och jag trodde det var Stefan men han insisterade på att det var Simon så han fick skicka en bild på tårna och gissa vem som hade störst? Jo, Stefan såklart! Dock vågade inte Simon ta sin allra största tå som han har på andra foten. Ja ni förstår, samtalsämnena mellan Sverige och Filippinerna är på hög nivå. Snillen snackar.
Nu dags att planera det sista inför invigningen. Pusshej!


snö, bankmöte och bak

vad har jag gjort sen jag bloggade sist?! Jag har gjort saker jag knappt gjort innan. Jag tror jag har skaffat mig lite vuxenpoäng. Jag har vart på möte på banken. Gick bra, kalas!
Jag har planerat invigningen tills på fredag. Beställt mat, fixat och donat, ringt runt osv osv.
Jag har kollat runt på bil så imorgon slår jag nog till.
Och jag har halkat runt ute. Jag har kört spinning och CXWORX.
Jag har bakat. Cakepops och maränger. Men marängerna blev skit, även fat jag höll skålen upp och ner över huvudet och smeten inte rann ut. Skit.
Min inredningshjärna har gått på högvarv. Börjar fundera på om Stefan kommer ångra sig när han sa att jag fick fria händer. Tur att jag inte är miljonär.
Har längtat efter Stefan. Längtar konstant efter honom rättare sagt. Så vad har jag gjort mer. Hamnat på hemsidan. Sovit. Kollat på Sveriges mästerkock. Pratat med Filippa. Ja det var väl det hela.

Pusshej


typ som en bilddagbok

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

back in sweden and the explination

Jaa dags för min att förklara varför jag är i Sverige ovh inte i USA vilket ag skulle vart just nu. Jag köpte ju ändå en tur och retur biljett hem men saker och ting kan förändras snabbare än vad man tror. Lika bra jag tar det från början till slut. Min resa har vart ett äventyr och hur kul som helst, jag har träffat helt underbara människor, fått se mycket och uppleva ett underbart land. När jag kom till USA, min familj och San Francisco var allt bra, jag trivdes bra, har inte haft någon hemlängtan under hela min resa och tyckt att livet har vart rätt bra. Till en början hade jag rent ut sagt ett helvete med barnen, men med tiden gick allt mycket bättre och vi hade kul och mysigt tillsammans. Jag är en tjej som sväljer mycket, kan bita ihop och uppskatta det jag har. Men desto längre tiden gick desto mer insåg jag hur jag inte trivdes i min familj. Min fritid var hur bra som helst, massvis med kompisar, vi hittade på saker hela tiden och allting annat förutom själva jobbet och familjen var hur bra som helst. Men att man ska trivas där man bor är en väldigt viktig del, viktigare än vad jag trodde.

Jag var i USA för att se och uppleva saker, träffa nya människor ocu utveckla min engelska. Absolut, jag ar anställd och jobbade där också, me det var inte allt. Jag var inte där för att tjäna pengar utan jag var där för att få mer livserfarenhet och erfarneheterna man får dom är ovärderliga, det är dom verkligen. Men som sagt ju mer tiden gick desto mer insåg jag hur "dåligt" jag hade det. Jag fick aldrig chansen att vara en i familjen, jag hade inte någon tillgång till bil (vilket i princip är ett ,åste i det landet, visserligen kan jag kaliforniens tågtrafik utan och innan nu), dom jag bodde hos hälsade inte, brydde sig inte, ville helt enkelt inte att jag skulle trivas. Sen det som gjorde att jag inte ville komma tillbaka var en incident som hände drygt en vecka innan jag skulle åka hem på semester, det var då det kom upp för mig att här kan jag inte vara, det är inte hållbart och jag kände mig inte bekväm och var rädd och obekväm. Efter långa och många samtal hem och samtal med vänner bestämde jag mig nästan helt för att inte komma tillbaka, iallafall inte till den familjen. Jag fick ställa mig frågan, "vem gör jag egentligen detta för?" Och insåg efter mycket funderande fra och tillbaka att jag inte mådde bra av att ha det så som jag hade det. Men sen kom man till det jobbiga, ska jag lämna allt jag hade där då? Alla vänner, staden, landet osv. Men ja så fick det bli, jag flyttar tillbaka till Sverige. Sen kom jag då till frågan, "Men hallå, vad ska jag göra i sverige?" Och då kom det, ett par, tre dagar innan jag skulle åka hem så fick jag ett erbjudande om fast anställning som mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling. Det var då jag bestämde mig på riktigt att jag kommer inte tillbaka. Så jag åkte hem till Sverige. På planet släppte allt, jag kunde andas ut och allt bara släppte.

En lååååång flygresa hem, ensam och mycket tankar. Och trodde jag att allt hade släppt på flyget så var det inget mot hur jag kände när pappa stod i ankomsthallen på Landvetter. Vilken lättnad. Hemma var jag den 23 december och då var det full rulle direkt, julfirande och hela baletten. LYCKA kan alla kära återseenden bara beskrivas med. Den 23:e firade jag då jul med mamma och hela den släkten, mysigt och jätteskönt,träffa mina goa kusiner, min syster, mamma, mormor och ALLA!

Den kvällen hände ju ändå det jag hade väntat på allra längst, att äntligen få träffa min kille. Då kan jag ha varit världens lyckligaste tjej, det var liksom sjukt, ofattbart och alldeles underbart på samma sätt. Jag kan nog inte beskriva den känslan med ord, man måste uppleva det för att förstå. Helt AMAZING!!! Att få se varandra på riktigt, att få ta på varandra, känna varandras närhet och ja, shit det var helt sjukt skönt. Även om vi hade pratat jättemycket och älskade varandra lika mycket så hade man ju ändå tänkt tanken att; shit tänk om det inte alls känns rätt och man bah; men herregud det är inte som det var när jag åkte. Men herregud, jag hade inte behövt tänka den tanken för det var precis samma underbara och goa kille som mötte mig i dörren. Sen jag gick in genom dörren den kvällen och fram tills den 3:januari har vi i princip suttit som plåster på varandra, med all rätt. Och vi har skrattat så mycket, har alltid så otroligt kul och ja, som vanligt kan jag skriva en roman om den killen. Och gör man en sån här grej lär man sig så mycket mer om varandra, saker man aldrig hade gjort om man inte vart ifrån varandra. Och självklart går det upp och ner, men vi har klarat detta bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Båda är positiva människor och ser inte saker och ting som problem utan har mest kul och chillar lite på livet. Don't worry be happy.

Och för er som inte vet så åkte han ju jorden runt nu så nu är det dags för mig att få vara hemma,ensam utan min pojkvän. Lika bra jag med får känna på det. Men jag har mycket framför mig den närmsta tiden så det ska nog gå bra. Det ä jobb, förbereda invigningen för nya kontoret, köpa bil, åka till malmö x2, konferens i stockholm och en 10 dagars semester i San Fran oc LA. Pappa och co. hade ju beställt resa för att besöka mig men nu får jag följa med på hela resan istället, ska bli sååååå kul, stt visa och uppleva det igen och träffa mina goa vänner där.

Men nu blir detta inlägget sjukt långt så nu ska ni få en liten bilddagbok från tiden hemma. Enjoy! Fast ne, det krånglar, bilderna kommer i inlägget under från mobilen istället. Enjoy där!

En snabb resume på vad jag gjort:
- Ätit middagar hos alla typ
- Myst runt i Gbg med min älskling
- Käkat på tapasbaren
- Blivit överraskad av alla underbara vänner
- Svarat på samma fras en miljon gånger "välkommen hem" " Va, ska du stanna hemma?" "Hur har du haft det?" Men det är bara roligt!! :D
- Blivit kals den 25:e
- Firat in det nya året med goa vänner
- Gjort ordning det nya kontoret
- Ätit pizza på Henåns enda restaurang
- Sagt Hej då till min kille IGEN!
- Fått se det snöa igen
- Tränat
- Fått krama om alla nära och kära
- Flyttat hem en sväng igen
- Pantat burkar
- Spelat Alfapet     
- Berättat om mitt äventyr
Börjat jobba
- Målat ramar
- Fått träningsvärk
- Kollat på Isenta Cup
- Fått ligga
- Skrattat hundra miljoner gånger
- Kört manuell bil
- Ätit gott
- Njutit and so on and so on!

Och till sist, jag har tänkt att fortsätta blogga så mycket jag känner för. Pusshej! Oj, glömde nästan det viktigaste, om ni ser den bilden där det står MONGOGÄNGET ( fast det ser ut som det står moxogänget) så är det Stefans tatuering på rumpan, äntligen kommer det fram. Nu förstår ni varför han alltid åker hem och duschar och inte på sprtlife. Det är inte lätt att vara ung och dum.