BILDER

Sammanfattar den senaste tiden med biler typ.
Malmö var asbra. Träffa på den ena Ulf efter den andra. Först han i Ica reklamen sen snygg-Ulf från mimers. Han kunde dansa han. Massa nice i Malmö, trivs som fisken i vattnet där. Jobbat, haft möte, tränat, målat,packat and so on. Jobb imorgon sen hockey och efter det USA!!!!! Weeeey!
19,00 utanför forever på fredag och då får jag äntligen träffa SANNNAAA! Her birthday, ingen kan missa!
Packat klart har jag, målat massa möbler och lagat mat. Gooodie gooodie!!

Fick riktigt snygga bilder av min älskling med, han har lovat att han bjuder på det för att göra bloggen liiiite roligare och visst är han söt. Skrattfest!

Pusshej!


SMSTIMMA, MALMÖ & KÄRA ÅTERSEENDEN

Okej, klockan är halv tio och jag sitter på tåget mot Malmö. Bakom mig ett gäng spanjorer, bredvid mig ett nykärt och dataintresserat par och framför mig två killar utan pengar på kortet och inga kontanter som vill åka till Malmö. Faktura på den blev det.

Jobbat hela dagen lång, gick kalas men lite för lite att göra för min smak, även om januari i år vart bättre än många år innan så har ändå marknaden inte riktigt kommit igång, men snart så. Drömde till och med om det nya till salu verktyget inatt, illa. Fick mina namnskyltar idag med, både det och visitkort, känner sig nästan vuxen!

Stefan hade en timmas wifi idag så då skrevs det sms för fulla muggar. Ändå tur att jag inte hade så mycket att göra. Viber is the shit, my b-friend is the shit.

Hem och vända sen tog jag bussen till Gbg, träffa rebecka och fick snackat både gamla minnen och framtidsplaner, goooo tjej!

Väl på centralen träffade jag Thommy, oj så längesen det var, studenten sist. Kärt återseende. Och för oss båda har det hänt mycket sen studenten. Och han hade bytt hockeylag så nästa vecka ses vi i Stenungsund igen.

Och nu då, på tåget mot världens bästa vän, FILIOPPAN!! Dryga två timmar to go. Best friend for ever var det ja. Massa kul blir det i helgen och antagligen inte någon uppdatering förrän på söndag när jag är påväg tillbaka.

Hade bestämt mig innan att jag inte skulle räkna ner dagarna tills Stefan kommer hem men det gick ju sådär. 42 dagar kvar idag. Men när jag kommer hem från USA är det mindre än en månad, woooohooo!
Ni kommer säkert märka stor skillnad på mina inlägg sen och nu, lite eller gansk mycket nere är man ju faktiskt. Sen att mina två bästa vänner flyttat när jag kom hem gör inte saken lättare, but what to do liksom. Det blir inte roligare än vad man gör det till och denna helgen kommer bli AWESOME!! Och om en vecka är jag tillbaka i USA en sväng, thats gonna be awesome too! Första jag gör när jag kommer, eller den kvällen är att fira Sanna, 20 bast! Inte illa, hade du vart hemma Sanna hade du kunnat gå till systemet, nu kan du ju alltid fixa falskleg. San Francsico och Los Angeles blir nice iaf. Middag hos Emmes familj med båda våra svenska familjer också, ännu mera nice!

Massa kul att se fram emot. Men den 15:e mars kommer slå ALLT!!

Och inte går det att ladda upp inlägget, 711:e gången gillt kanske!!

Pusshej!


EMME STRIPPAR

Glömde den bilden!


SKYPE, LUNCH & BALLA UR PÅ BALI

Skype med emme igår, gött snack! Matilda kom med på ett hörn med, hello from Sweden to the states! Emelie strippa i cam...eller?!?

Middag hos hennes familj när vi åker till USA iallafall, sååå kul!

Ledig och fri som en fågel idag, chillade sönder på morgonen, snacka med Stefan, all in på Bali och han mådde som han förtjänade, hej hej bakis kille!! Men dom hade det grymt iallafall, gick ingen nöd på honom direkt.

Lunch på kvarters med Sara, Stephanie och pappa, goootttttt!! Gick loss på strumporna på torget idag, har insett att jag har riktig strumpbrist. Två vita men ändå olika, två svarta, hål i ena. Så ny var det hög tid för nya.

Snart måla bord och sen träna, attack! Såååå gött!

Pusshej!