snart svensk mark

Okej, imorgon går flyget mot Sverige. Måste sova så mera update kommer när jag är hemma. Måste sova litegranna. Har iallafall haft en jättebra kväll, verkligen sååååå trevligt. Efter jobbet kom Emelie och hämtade mig och vi åkte till henne där hennes familj hade bjudit in mig på middag. Och hennes värdpappa hade frågat Emelie innan bah: "oh, what's Amandas favourite food?" såå himla goa. Så tacos blev det. Och där satt vi och pratade länge. Sen kom dom på att jag måste ju ha med mig deras goda kakor hem så då ställde sig mamman och ens pojken och bakade kakor så jag kunde ta med mig hem. Ja men ni hör ju, helt underbara och så snälla.

Tåget hem, sängen och imorgon upp tidigt. Jobb från 08-10,30 och 10,40 kommer Emelie och hämtar mig och hon lämnar mig på flygplatsen. Emelie- underbar! Ställt upp sååååå mycket för mig nu när jag har haft det lite jobbigt. BÄST!

Sanna du är också jäkligt bra!

Men nu ska jag sova. Snart på svensk mark igen. HEJ LYCKLIG TJEJ!!!


Hej Ferrari!

Okej, jag vet, det känns som det var år och dagar sen jag skrev något här. Fast så himla längesedan var det inte ändå. Har varken haft lust att skriva eller haft något att skriva om ens. Men jag kan ju köra en update om helgen iallafall. Fredag var det bio och middag med Emelie och Caroline. Men jag kan ju berätta att det var inte lätt att hitta parkering, harregud vad länge vi körde runt, runt och runt. Det där med att parkera är inte riktigt vår grej. Vi kollade på " New years eve", åt popcorn och diggade filmen. BRA! Sleepover at emelies house, the place to be. Snackade oss igenom natten som vanligt. Det var nice. Lördag jobb på dagen och bowling på kvällen. Behöver jag ens nämna att jag vann? Det förstår ni väl, sån bowlingmästare jag är.
Söndag, igår ja. Då drog jag och Emelie till Gilroy. Shoppade lite och hade kul. Sjöng i bilen, letade parkering igen, åt sallad osv osv. Hittade ett annat mall i San José där var det fancy. Fett med snygga bilar. Hej Ferrari! Hej Lamborghini! Hej Porsche! Hej var det ja. Det shoppingmallet var riktigt mysigt, ett utemall med massa mysiga cafeer, restauranger and so on. En fika där. Och sen började billetandet igen. Varför glömmer man alltid vart man parkerat? Slutade med att det kom fram en kille till oss och bah: hey, It was you who just went up, right?! Vi bah: ehm, yeees, we can't really find the car. Han: " don't be embarresed, we can drive you around and look for it. Tack men det är bra. Och tillslut hittade vi ju bilen.

Hem till emme, middag där. Dom tog julkort och jag fotade hela familjen, underbar familj var det ja.

Idag har inte hänt någon särskilt. En go dag med barnen. Lite utbrott varvat med mys. Så, en liten update fick ni. På torsdag flyger jag. Pusshej!


Hej och hej då!

Ja typ så, har inget att skriva, mest tom typ! Så hej och hej då!

Gooa vänner har jag här, en sak som är säker!


Tjena Pitbull!

Igår var det drag, hej och hå! Hallå där LMFAO, Taio Cruz, Gym Class Hero, Selena Gomez, Flo Tida och Pitbull. Sååååå bra! Alla var grymma! Eller kanske inte Selena, men hon är snygg ändå. Underbara vänner var jag där med också! Sp tack Sanna, Emelie, melody och melly för en AWESOME kväll!!


MAMMAS FÖDELSEDAG!

GRATTIS på födelsedagen världens bästa mamma! Jag älskar dig och saknar dig! Vill bubbla över av glädje och vara med dig, äta gott och ge dig presenter. <3


EN MÅNDAG MITT I DECEMBER

10 DAGAR KVAR! Det är f*n sjukt. Dryga fyra månader och jag får träffa, krama och pussa på min kille, se min pappa live (bara viber, inget Skype på hela tiden), krama min mamma, skratta med min syster, gråta lyckotårar med Filippa och ja ni fattar, det kommer bli UNDERBART!! Jag längtar som aldrig förr och nu känns det nära. För dryga 100 dagar sedan beställde jag biljetten och då tyckte jag att det var "snart" men nu är det snart på riktigt. Och min tid här än så länge har verkligen gått upp och ner. Mycket ner i början, mycket upp i mitten och just nu går det upp och mer varje dag, varje timme och varje minut. Men oj vad jag har lärt mig saker på dessa fyra månader och än är inte min resa över. Men nu skriver jag ju typ som att min resa är över men det är den inte så jag slutar med det.

Efter lite "tjafs", krångel och irritation kommer jag också iväg på konserten imorgon, som jag har längtat och sett fram emot detta så tur att jag tillslut kommer dit. Kommer bli sjukt kul och galet bra människor ska jag dit med också. Triple Ho Show 2.0, hej! Cant wait to see Emelies sexy and I know it dans, jag kan filma det om ni vill. Vill Emelie också det?!

Idag annars dårå, hade kämpigt att få L att gå till hennes gymnastikklass, 25 min efter start gick hon in, efter en massa övertalande. Och väl inne i salen sprang hon och gjorde slängkyssar till mig och tyckte det var hur kul som helst, det ändras snabbt kan man säga.

Sen fick jag ju ledigt imorgon men lite får jag igen för det så jag får jobba extra ikväll, ne men vadå, allt är fair. Eller inte?! Jaja, spelar inte så stor roll. Missa träningen men får ta igen den imorgon istället. Så är det med det. Men nu ligger dom små och sover så nu kan jag leva loppan i huset. Njee, inte riktigt va. Ska sätta mig och skriva rent mina julrim. Jaa, ni läste rätt. Jag har redan skrivit dom OCH ska skriva dom igen. Jag som brukar sitta dagen innan. Men har man inget att göra och är fast i Kina så får man utnyttja sin tid.

Ha det gött hej!


HELGEN

Även om ni fick följa hela min lördag "live" så får jag väl skriva några rader, har ju ändå vart långledig.

TORSDAG
Sov ut läääänge, pratade med min älskling, läääänge det med. Tog mig en timmas promenad i solen. Gjorde iordning mig och drog till Emelie, trivs bättre där än här. Hennes familj och hon är UNDERBAR! Vi, ja shit vad gjorde vi i torsdags?!?! Men herregud jag har redan glömt av, dagarna flyter ihop. Vad fasen gjorde vi? Jaa, just det ja, jag hängde ju med henne när hon "jobbade" iallafall. Körde hennes killar till vattenpolo i stanford, tog en fika under tiden dom tränade. Åt middag med hennes familj. Säger det igen, dom är underbara! Klädde julgranen, kul att få lite jul här med. Min familj har ju inte en endaste juldekoration och ingen gran, kul på jul! NOT! Men hos emelies familj är det allt jul och där är man alltid välkommen. Efter middag och julpynt satt vi inne i emelies lilla hus och tjötade och gjorde planer för helgens roadtrip i san fran. Klockan blev 03 och då kom vi på att vi kanske skulle äsova. Soffan var lika skön denna gång.

FREDAG
Vi drog till Palo Alto och Facebook HQ, grundaren till Facebook Mr.Zuckerberg bor ju faktiskt här. Men det var inte mycket att hurra för, men man kan bocka av det från listan iaf. Lunch köpte vi på Whole Food, där får man plocka sin egen sallad, sååå gott.

Hämta killarna, spela basket, baka pepparkakor, göra chokladbollar och ha det gött. Även denna kvällen blev det middag där. Sen skojade vi till det med glögg, pepparkakor och mys. Och dom gillade faktiskt glögg, sedär ja. På kvällen satt jag, emme och hennes värdmamma och snackade länge, så himla trevligt. Verkligen tjejsnack. Smink, kläder, killar och minnen. Det är ju skillnad på värdföräldrar och värdföräldrar kan man ju säga.

LÖRDAG
Ja, här har ni ju redan fått följa med live egentligen men jag kan ändå skriva lite om det. Och så kan jag ju tillägga att Emelie först inte ville köra mitt i city och inte fickparkera. Men det gick inte så bra då vi hamnade mitt i union square OCH fick fickparkera x antal gånger. Men både hon och Sanna som körde klarade det som en dans, cred till dom. Men det är ju tur att det är automat på bilarna här kan man säga, annars hade man seriöst dött i alla sjuka backar.
Först drog vi till Twin Peak där man har utsikt över hela staden, sååå himla fint och mäktigt. Vidare till Castro där alla bögar bor och dom säljer BARA killgrejer där, inte ett enda tjejplagg så långt ögat kan nå. Men det är ett härligt område.

Efter detta blev det "the painted ladies" där Huset Fullt spelats in. Jaa, vad tog vi efter det, jo, lite köer och så, lite vilse. Men vi körde över golden gate bron, åkte till Saudalito, en liten stad på andra sidan, JÄTTEMYSIGT, där strosade vi runt, åt och hade det nice. Och hela dagen såg vi massa tomtar, överallt och vi fattade inte varför, ända tills... Kommer jag till strax, håll ut ;) Tillbaka till stan och över bron igen. Mot little italy, men först stuck mitt i stan, kom inte många meter på många minuter. Hitta parkering var inte det lättaste heller. Sex våningar letade vi igenom men ingen parkering. Ut från smeten och bort mot little italy och där i parken fullkomligt kryllade det av tomtar, påklädda som nakna (inget förvånar i denna staden), fula, som snygga?! (tvek på snygga) men där stod vi och kollade som fem svenska fån och ett tyskt fån ( kan man skriva så?). Lite fika där. Och farmor, svaret på din fråga varför vissa var nakna har jag inget bättre svar på än att folk här är: amerikaner, konstiga och "normala" för att vara här.

Vårt sista stopp i san fran blev lombard street men inte bara ta kort denna gången utan köra ner, twice till och med. Och folk bor ju mitt i den gatan, har sina garageuppfarter mitt i backen och jaa, galet! Måste vara jobbigt att bo där, folk överallt och köer för att köra mitt på dagen, fotad konstant, ja nästan som att vara en kändis.

Nu var det dags att åka hemmåt men först ett shoppingstopp på Serramonte Mall. Trötta och glada begav vi oss hemmåt sen. En MYCKET bra dag.

SÖNDAG
Tåget in till stan idag igen, men idag julshopping. Svenskt var det idag med. Jag, Emelie, Stina, Caroline x2, Emma och Helena var det som gjorde stan idag. Trevligt värre. Skratt, shopping och tom plånbok. Ne inte riktigt tom men nära. ;)

Ja, men där har ni min helg. Den har vart braaa! Nu är jag redo för en ny vecka, eller inte?!?!?!? Längtar hem som bara den nu. Ska bli såååå kul att träffa alla ett tag, sen back on track here again.

Just det ja, bilderna var jag inte så bra på denna gången heller, så det kommer senare när jag snott och fått från andra ;) några få kommer här!

Nu säger jag hej då! Pusshej!


tva bilar, ett gott gang och en underbar stad!


välkommen till kalifornien matilda!


Good morning America!

I have promised and promised and promised and now, a "normal" thursday it happend. I'm making my second post in english. This is specially for you Stefanie. I was soooo glad to hear your sweet comments about my blog, even if you didn't understood a single word of it. Or well, you understood that I had been to a game and the result of the game, and at least thats something.

So, well, back on track now, it's a lovely thursday and i'm free until monday, weeeey! My hostmun and the kids are in North Carolina and visit grandma and grandpa, so I'm free, free like a bird. Or, well can I really say that or is it just in Sweden?! Sometimes my word to word translations is not that good.

Okey, so my plan for this weekend, today I just go with the flow, maybe go and make some manicure and pamper myself. I think I deserve that. Or do I?!?! Lets just do it. Anyway, this afternoon I will take the caltrain to San Carlos and Emelie, spending the night there and on friday we are gonna go to college of san mateo, finally and sign up for some classes. After that we will drive to twinpeak and enjoy the amazing view of San Francisco. Friday night to san fran and meet some other girls to go out, weeeey too fun!

Saturday we are planning to rent bicycles and ride over the golden gate bridge and go to the small shops on the other side. Maybe a dinner with the girls in the evening, lets see.

Sunday me and Emelie, and maybe someone else are going to Gilroy again, Emelie are going to buy her "famous" jeans and I assume that I'm going to wait in the store or in the dressingroom for hours, maybe I should bring a book ;)

Yes, well, thats my plan so far but I know that my plans can change very fast, we can be very, hmm like, "spur of the moment".

Now I just arrived from a long walk in the sun so now I need a shower.

Later, byeeeee!


Förklaring

Okej till min korkade syster! Ne dumma syster! Ne, jag förklarade dåligt, det kan jag hålla med om. Jag ska nu vara pedagogisk. På den nedersta av dom två bilderna jag lagt ut i mitt inlägg står tre ord. Orden är: GÅR EJ IHOP!! Så min fråga till ER är: VAD är det som inte går ihop för mig?!

Förstår du systeryster? ;)


SAY WHAT OCH GISSA!

Men say what jaa, en ny asiatisk restaurang i millbrae?!?! Vilken skräll. Dom kände att dom behövde en till så nu är vi uppe i 87 asiatiska restauranger skulle jag tro. Det är nästan pinsamt. Men ris är ju gott så får väl testa den snart.

Sen har jag en gissningslek! Vad är det jag har skrivit i mitt block på bilden som inte går ihop? Den som gissar rätt ska få en dikt av mig här på bloggen.

Och idag vill jag gratta Johnny! GRATTIS TILL DIG!

Ha det gött! Pusshej!


pics from my weekend-fotograf: EMELIE EK



VÄLBEFINNANDE FÖR "ALLA" PÅ 24 HOUR

Jaa, fortfarande sjuk. Lååååååång talk med min käraste på morgonen. Skönt snack liksom. Började jobba. SKRÄLL?! Skype med systeryster under naptime. Parken-läxor and that was it. Näsdukar är min bästa vän just nu. Hur mycket snor kan man ha i sin kropp?! Ett av mitt och Stefans samtalsämne imorse. Pappa, jag, snillet Amanda Johansson Örn är igång igen.

Iallafall så tänkte jag att nu när jag inte kan träna men så har jag fått för mig att om man bastar så blir man snabbare frisk, typ att det rensar kroppen lite så jag gick ner till gymmet efter jag slutat, eller slutat och slutat, en och en halvtimmas "paus" sen jobb igen, men iallafall så tar jag en dusch, sätter en inpacking i håret, går in i bastun, sitter två tjejer där redan. Har väl suttit i två minuter när den ena kvinnan börjat onanera, MITT I BASTUN. Seriöst jag trodde jag skulle dö. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Hallå vad händer! Den andra tjejen, hon som var normal tittade på mig och vi båda höll ju på att skratta ihjäl oss. Ni vet när man skrattar sådär "tyst" och försöker hålla inne skrattet med det går sådär.
Men den andra kvinnan hon fortsätter, in med hela j*vla handen typ, seriös som fan, började låta. Vid denna punkten trodde jag seriöst att jag skulle dö. Sen utbrast hon i ett högt stön och då klarade varken jag eller den andra normala tjejen mer och var tvungna att gå ut. Och vi båda kom ut ur bastun helt förvpnade.Herregud säger jag bara. Vad håller hon på med. Hallå, så kan man väl inte göra???

Jaa, det var det!

Pusshej!


MIRAKELMEDICIN

Är det inte magen så är det halsen och huvudet. Ja, nu har jag åkt på en rejäl förkylning också, bara sådär liksom, sjukt irriterande. Näsan rinner, hostar, är hes som bara den och huvudet håller på att sprängas. Vad händer?!?! Jag brukar inte vara sjuk. Barnen har haft sina småutbrott idag men det kunde vart värre.

Skulle dragit till college idag men jag mådde inte något vidare så vi får ta det senare i veckan. Jobbade gjorde jag idag ändå. Sov länge för mycket sömn inatt blev det inte. Och nu efter jobbat blev det ner och köpa nässpray och halstabletter, måååååånga olika sorter att välja på och inte ett enda märke kände jag igen så det blev till att chansa. Hoppas på att det är värsta mirakelgrejerna så jag blir frisk illa kvickt.

HIGH FIVE på att jag bara jobbar tre dagar denna veckan! mån, tis, ons! Sen långledig, gott är det! C och barnen ska ju iväg, skönt, lugna gatan här. Men är jag frisk känns det inte som att jag kommer spendera mycket tid här ändå. Roligare saker finns det ju att göra.

Nu ska jag göra iordning mig för sängen, vänta på att min favorit ska ringa om typ en halvtimma sen blir det sängen och sova mig pigg och kry.

Pusshej!


IKEA, BASKET & "HEMMA"

Jag har ju kommit på det ultimata sättet för mig att blogga iallafall. När jag sitter på tåget ensam, väntar ensam någonstans eller liknande, då skriver jag i mobilen som en anteckning vad jag gör, gjort osv och sen kopierar jag bara in det i mitt blogginlägg sen, effektivt, smart och tidsdrivande. Smart där av mig.

Vaknar söndagsmorgon vid åtta, kollar min amerikanska mobil, sex missade samtal, fyra nya röstmeddelanden och sms. Tacka vet jag ljudlös. Ne men efter jag jobbat igår tyckte Sanna och Melly att jag verkligen skulle komma in till San Fran och festa med dom, men jag vågade inte åka in själv mitt i natten och hade ingen att åka in med så jag hoppade det. Men jag kubde ju inte annat än skratta imorse när jag lyssnade på alla voicemail, Melly är full och "amanda, we miss you, you must come, i looooooove you" sen kom jacob på ett meddelande och berättade att det var massa svenskar där och att jag måste komma dit. Sen sanna och massa andra okända röster. Och oh vad jag så mycket hellre hade vart där. Kanske ett snart drag men ändå tråkigt. Men det kommer ju fler gånger. Fick en update nu på morgonen av Sanna vad som hänt iallafall, så nästan så att jag var där.

Sitter nu (sön 09,45) på tåget mot Emelie igen, först blir det en sväng till ikea, hon ska köpa lite julmust och annat till familjen, jag umgås inte med min familj så jag ska inte köpa ngt till dom. Eller jo, jag lovade L att jag skulle köpa med pepparkakor förresten så det får jag göra. Kanske saker så vi kan göra ett pepparkakahus med?! Men ja, detta inlägget fortsätter jag med i eftermiddag/kväll när jag är pålägg tillbaka igen. Kan ju bara meddela att det är vääääldigt fint väder idag med, 4 dec, hääärligt med sol och värme.

Del två av mitt inlägg då. Vi gjorde Ikea, skorpor och tunnbröd fick jag med mig hem, inga pepparkakor, får jag fixa på annat sätt, sry L. Kycklingsoppa och sallad till lunch på Ikea. Sen styrde vi mot stanford för att kolla basket. Väl inne på området pekade dom och dirigerade ner oss till parkeringshuset där vi även insåg att det kommer bli KAOS när vi ska ut. Även om varken jag eller Emelie är några basketfantaster så blev vi ju riktigt insatta mot slutet, blev ju värsta spännande. Men som tur var vann stanford med 76 vs. 72 mot North Carolina. Och dom storsatsar ju verkligen på alla sina matcher med cheerleaders, musikgrupper osv osv. Och braaa stämning blev det, särskilt efter att stanford först låg under men sedan gick om. Och lite kaos blev det när vi skulle ut från parkeringshuset, men gabska smidigt ändå, men vävning i trafiken är inte riktigt något man håller på med här. Här är det verkligen "störst går först" tur att emme hade stor bil.

Nu ska jag "hem", ja jag kallade det från början inte mitt hem, sen gjorde jag det, men jag har ju typ slutat kalla det att komma hem nu för det känns inte som mitt hem. Mitt hem är mer gymmet, där känner jag mig mer hemma även om jag inte har sprungit ner det denna veckan, får ändra på det nu. Dags att ta tag i det, men lite svackor kan man ha.

Just det ja, lovehandles eller bilring kallas vi det hemma, men här har dom ett annat ord ( äckligt, hemskt ord) muffintop, öhhh, så äckligt, ni vet när en muffins sväller i ugnen, haha, låter faktiskt illa men det är en ganska bra liknelse om man får så kallade lovehandles. Klart slut för idag!

Just det ja, idag har min kamera lagt av också, helt svart så nu kan jag verkligen ute lägga upp bilder, så nu måste jag vänta tills emme lägger upp och sno dom. En får ni här!

Pusshej!


FANCY DINNER, LUSSEBULLAR & BRANTA BACKAR

Slutade jobba 18,33 i fredags. Småsprang mot tåget 18,36. Hann precis, hmm men tåget stannade ju aldrig, såg ställen jag tyckte jag kände igen men jag visste ju att jag hade dåligt lokalsinne så tänkte inte så mycket mer på det. Men så helt plötsligt stannar tåget i redwood city, a fuck tänker jag, san Carlos var ju förra stationen. Men jag gick av, ringde Emelie, la huvudet på sne och efter lite letande hittade hon mig. "vadå jag ser med safeway och cvs, ne, ingen parkering, ahaaaa du är på andra sidan..." ja sen drog vi till san Carlos downtown, en liten parad där, den missade vi dock. Sen slog vi oss ner på en väldigt trevlig italiensk restaurang, kanske lite dyr för våra plånböcker egentligen men det insåg vi inte förrän det var dags att gå såklart. Mycket folk, GOD MAT, fenomenalt god efterrätt, seriöst va god den var och många skratt och trevligt sällskap senare var vi mätta och belåtna.

Ja sen bor ju jag i "little china" så får inte riktigt upptäcka den amerikanska julen och det vill man ju. Så vi cruzade runt lite i san carlos och kollade in alla sjuka julpyntningarna folk har i sina trädgårdar och emme hittade även den omtalade gatan, där grannarna typ tävlar om vem som är värst och gaaaalet var det. Ett litet smakprov fick ni på film igår men den filmen berättar inte mycket om hur det egentligen såg ut, helt sjukt. Uppblåsbara tomtar, hela Betlehem, renar, slädar, gigantiska julgranar, sjuka belysningar och ja, now we are in america. Och värre kommer det bli, en vecka innan jul beställer dom fejksnö till ett av husen. SICK!

Sov som en Gud på hennes soffa, den är ju så galet mycket skönare än min säng här. Vaknade dock av att Emelie pratade klart och tydligt på engelska i sömnen, frågade mig saker och grejer, visste inte om jag skulle svara eller inte men insåg sen att hon faktiskt pratade i sömnen. Och dom säger ju att man börjar drömma på engelska efter typ ett par månader här så hon var väl inne i ngn amerikansk dröm.

Lördag morgon, uppe innan tuppen, 07 ringde klockan, pigga och glada? Jaaa, ovanligt bra morgonhumör på oss båda. Åkte och hämta helena och melody. Mot millbrae och tåget, in till san fran och då var hela Sverige samlat, trodde vi, så kom man till SWEA marknaden i sam francisco, och oj då var verkligen hela Sverige samlat. Lussebullar, julmust, pepparkakor, vörtbröd, glögg, luciatåg, köttbulle, lax, räk och julskinka smörgåsar. Nästan så man trodde man var i Sverige ett tag. Luciatåget var ju för fint och med den lilla amerikanska brytningen på sångerna när dom svensk/amerikanska barnen sjöng, sött! Och inte visste jag att det fanns så många svenskar här, visst varenda kotte var ju inte svensk men ändå, massa folk iaf. Mysigt, gott och kul!

Mmmmm och lussebullarna var ju to die for typ. Efter några timmar här drog jag, Emme, Helena, Melody, Sanna, Emelie och Tove till union square, njöt sjukt mkt i solen. Men måste ju ändå erkänna att det kändes konstigt att ha typ 25 grader och sitta mellan en megajulgran och en konstgjord isrink, ne men vadå det är 3 dec och varmt som bara den! GILLLA! Vääääldigt vad vi njöt. Inte hade vi några måsten (förutom att jag började jobba kl 18) så vi strosade runt, tog en sväng till Lombard Street, köpte en banan för att få gå på toa, försökte ta bra bilder och hade kul. Så bra! Vi gick ner mot fishermans wharf och gick runt där ett tag. Sen buss tillbaka till union squ. och heeeeeelt fullsmockat på bussen och bussen åker igenom chinatown=hela Kina var på bussen och vi stog som packade sillar i en konservburk, det var vi, alla asiater och EN skön snubbe som skrek till alla asiater när dom skulle tränga sig på bussen (det var så fullt så de inte kunde stänga dörrarna, ni vet så som det är efter Håkan på Liseberg) och då drar snubben kommentaren. " get off, take the next bus, where are u from, china?!" haha, dog ju lite där av den klockrena kommentaren och inte kunde dom andra på bussen lyfta på mungiporna, bara vi men det var ju kul. Man kollade runt och varenda en var asiat, SCORE på den.

Tåget hem, jobb för mig. Jaa, dom är så snälla så jag får jobba på lördagskvällar, och ja, ALLA andra var lediga ikväll. Och även om julgranen dom skulle på var inställd, jag inte började förrän kvart över sju OCH dom inte skulle vara borta länge så är jag tvungen att jobba, men seriöst?! Är det inte taskigt då eller??? Jag hade ju kunna göra roligare saker än att kolla Strawberry Shortcake med barnen i soffan på en lördagkväll. Men varför inte utnyttja varenda timma jag kan jobba och varför låna ut bilen om man har tre? Ne, varför frågar jag ens? Hem och skaffa ny energi om tre veckor, sen kommer jag hit som en ny Amanda igen (eller???) . The home where my heart belongs.

Slutsnackat om denna fredag och lördag. Imorgon blir det Ikea och basketmatch, treeeeevligt!

Och för att ändå avsluta detta inlägget på ett positivt sätt kan jag säga att jag är sjukt trött, ögonen går nästan i kors så det är ju ASBRA att jag bara kan lägga mig i sängen och sova ordentligt, alltså shit, verkligen skitbra, jag behöver verkligen sova, känna mig utvilad och redo för en ny dag. Ne, okej, Amanda sluta vara så tråkigt ironisk, just admit it, det SUGER att jobba ikväll och jag vill hellre vara i San Fran på fest med Sanna. Så, nu vet du Sanna, jag erkänner, detta är SKIT!

Liiiite bilder kommer det här, var inte alltför flitig med kameran men det skötte andra så bra så får sno bilder av dom senare och lägga upp, kanske i mitt väldigt uppdaterade album på face kanske, ni får hålla utkik. Några pics får ni här iallafall.

Pusshej!


craaaaazyyyyyy


FINAL COUNTDOWN

THREE FREAKING WEEKS!!
Lääääääääääängtar! Hem en vecka, vänta sju veckor sen kommer besök. Vänta några veckor till sen besök igen! Goooodie!

Fredag: skype med världens bästa jennie-jobb-san Carlos och emme
Lördag- san fran och julmarknad-jobb
Söndag- basket. Stanford vs. North Carolina

Pösshej

Lite av planen!


SINGING OUT LOUD

Kom på mig själv gå runt och sjunga imorse så det måste ju betyda att min bitterhet har gått över, liiite iallafall.

Enkel frukost och enkel lunch idag!
Lunchen idag fick bli en supergod smoothie, mixade blåbär, mango, ett ägg och vatten! Tummen upp för den.

Bokat basketbiljetter till mig och emme till på söndag, trevligt!

L frågade mig idag när vi dansade lite; "Amanda, are you going to be a rockstar when you grow up? You dance like a rockstar!" tack du, men nej, eller kanske ska jag satsa på en karriär som rockstjärna! Why not!? Jag är öppen för förslag.

Snabbt inlägg fick det bli! Ha det, pusshej!


BITTERF*TTA

Ja men faktiskt har jag ju varit det idag, nästan så jag skäms för inte är jag någon negativ människa i vanliga fall men idag hände det något med mig,deppat sönder typ. Trött på min situation här just nu, stör mig på för många saker, slutat ljuga för mig själv att det är bra. Därav har jag vart bitter.men men, alla har väl down-dagar också. Och inte har mitt magont släppt, nedrans, även det går liksom upp och ner. Fixat mitt kort idag iaf. Snackat med min systeryster.

Efter jobbet behövde jag bli av med MASSA energi så ser fick bli ert svettigt spinningpass och hej vad det kommer kännas imorgon, inte kört spisning på jag vetinte när, över ett halvår sen iaf. Oj oj oj, hoppas jag har sån go träningsvärk så jag knappt kan resa mig ur sängen imorgon, älskar det, då känns det ju att man tagit i.

Lyxade till det med amerikanska pannkakor till frukost imorse, muuums! fick planerat lite idag med, listor, now and then. Älskar mina listor!!

Ledsen mina damer och herrar men det blir inte mer idag! Klart slut! Pusshej!