en loprunda och ett par flip-flop senare

Okej, sa himla kul att sa manga laser min blogg, och har ni nagra fragor, sa kommentera och fraga, det ar fritt fram. Det har iaf min kara pappa gjort sa har ska han fa svar pa ALLA sina fragor!

1. Hur skall du fa med dig allt hem? Jag ska ta pa mig sju lager klader, ta pa mig alla smycken, stoppa saker i fickorna och dra pa varldens storsta smile nar jag gar genom sakerhetskontrollen.
2.Har du nagra pengar kvar? Oh, jaa, CASH IS KING! 25kr/h har jag raknat ut att man tjanar, oj oj oj, I'm going to be rich! Men sen vet jag ju hur man lagger huvudet pa sne och sager, snalla pappa.
3. Ar jag sugen pa att komma och halda pa? OM du ar, denna staden levererar kan jag lova och med mig som personlig guide kommer ingen bli besviken.
4. Hur dumma ar barnen pa en skala 1-10? 9,5. De har sina ljusglimtar.Ne, det var taskigt sagt, jag ska fa ner dom till en etta innan jul...det blir kul!
5. Ar alla emerikaner feta? JA, alla utom de rika hemmafruarna och ett fatal kineser.
6. Overlever man en flygresa pa ca.17 timmar? Yes, nemas problemas om man vet at jag kommer sta och vanta pa SFO Airport med en bamsekram! Annars, tveksamt!
7. Kommer Frolunda vinna SM-guld? Inte en chans. No more comments!
8. Kommer tomten i ar? JAAAA! Han kommer knacka pa dorren pa Blaklintsvagen 46 den 24 december 2011 kl. 20.30 efter Svensson Svensson ( eller ar svensson svensson kl 21? )

Och det ar inte bara tomten som kommer iar utan aven jag! I'm coming home for christmas! Fick reda pa det igar att jag far ledigt over jul sa jag hoppar hogt och det gjorde aven min alskling och min syster! Det kan man nog nastan saga blir min raddning, nu har jag verkligen ngt att se fram emot. Och en till sak jag har att se fram emot, som jag ocksa fick reda pa idag ar att EMELIE EK kommer hit den 26 september, she made my day! Hon ska bo i San Carlos och jag bor i Millbrae sa det kommer bli helt AWESOME!!!

Lovat min systeryster att slanga upp lite bilder pa vad jag har shoppat sa det ska jag fixa.

Ja, man kommer anda snabbt in i en slags vardag och anpassar sig sa gott man bara kan, ett exempel bara, jag och Stefan, hangde sa mkt vi bara kunde innnan jag akte, vi ar bada valdigt upptagna och har manga bollar i luften, jobbar mkt and so on, men vi fixade det galant, klagade aldrig, brakade aldrig (brakar) , tog dagarna som dom kom och bekymrade oss inte sa mycket. Och nu da, innan jag akte har man verkligen fatt olika respons pa att jag valde att aka, vissa tycker det ar asballt, andra sager att det aldrig kommer halla mellan oss, andra rycker bara pa axlarna, vissa tror stenhart pa oss, och ja alla tror olika. Men det jag ville komma fram till ar att vi aven har fatt in en vardag har, nar jag ar i USA och han ar hemma. Vi ringer varandra tva ganger om dagen, far prata lange, skratta mycket, planera framtiden, bara dosnack, ibland jag langtar-sjukt-mycket-sa-jag-nastan-dor snack\ och utover dessa samtal ar det sms och mejl pa facebook, mms and so on sa man anpassar sig snabbt till det med. Visst det suger hart att vi inte ar med varandra, men vi klagar anda inte sa mycket over det utan lever med det for att vi vet att vi har sa mycket att se fram emot och sa mycket saker som vi vill och ska gora tillsammans.Slutsatsen av detta blir da typ att, eller jag vetinte, jag Alskar honom och han alskar mig, det racker. For sa lange det finns karlek sa ar allt bra och mellan oss finns det tonvis med karlek, sa att jag sitter pa andra sidan jorden ar inget stort problem for jag kommer ju tillbaka. Och tur ar val det for annars hade jag blivit en fet amerikan och vem vill vara en fet amerikan? Inte jag iaf!

Imorgon ska jag traffa Nora, en tjej fran Danmark, mycket trevligt! En kaffe pa Starbucks far det bli och en svang in till Burlingame. Skypedejt med bade Filippa och Gisela imorgon, weehey! Allt gar verkligen emot mig och Filippa i var kommunikation, det funkar med alla andra men inte med henne, ngn vill ju straffa oss, men attans den som ger sig, imorgon da har vi massa att snacka om.

Ja, tagit hand om kidsen idag, det borjar ju bli vardagsmat sa det behover man inte snacka sa mycket om. Min telefon fick sig ett spratt idag igen sa Philip fick aka till at&t och fixa den. En loprunda och lite styrkeovningar i parken innan middagen blev det med, sprang forbi Walgreens pa hemvagen, in och kopte ett par flip-flop! Och nu ar jag har, panikkissinodig, okej maste ga nuuuu!

Och har kommer en bild pa tre 19 ariga vastkustbor som ska gora USA ett tag!



Och nu liiiite klader!



Och en bild pa min alskling saklart!



en goo helg

Precis som rubriken sager, en go helg var det. Min Sanna gjorde den grym vill jag bara saga. Men nu ska vi ta helgen, fran borjan till slut.

Det hela borjade med ett missforstand, jag trodde att jag skulle jobba fran 06-11 pa lordag och sen dra in till Sanfran men nej, inte riktigt sa, det stog ju 6pm-11pm vilket jag inte tankte pa att det ar som vart 18-23, men nu har jag lart mig det, men familjen var schysta sa jag fick ta barnen pa sondag eftermiddag istallet. Snallt! Fick en ny telefon ocksa, funkade jattebra, fick lite smatt damp pa knapparna bara, men det blir till att bara smsa pa engelska, da funkar det, skit blir det bara med "svenska" ord som man anda inte kan skriva ordentligt. Jag satt dar i fredagskvall och ville bara slanga ut mobilj*veln ut fonstret. Iallafall sa bestamde jag och Sanna oss for att vi skulle motas pa Powellstation pa lordagformiddag, vi bada tog barten in men fran olika hall sa vi smsade lite pa taget och sa, jag kom fram lite tidigare an henne for det gar snabbare for mig och nar jag kliver av stationen sa hander det som inte far handa, det som hande mig en annan gang nar det inte far handa (ops, nar jag fick punktering pa Stefans bil, sorry dude) Jaa, mobilen totaldog, jag kunde inte gora ngt och jag hade ju inte hennes nummer, det kom massa folk, jag hade ingen aning om vart man skulle ga sa jag stog dar som ett stort fragetecken och hoppades pa att hon skulle trilla ner fran himlen eller nagot, holl utkik som bara den varje gang det kom ett tag och ja det var ju inte typ tio manniskor som gick av utan 100000000 sa ja, det var typ omojligt, men tillslut sag jag henne, forsokte ringa mig, lite latt vilsen, Amanda kommer springades, SANNNNAAAA!

Gott mos, nu kunde vi gora stan, vi gar upp fran Powellstation och det forsta vi ser ar en trevanings Forever 21, okey we are in heaven!! Och darifran kom man ut med forsta pasarna, sen drog vi in i Westfield shopping center,Victoria Secret var givet att ga in pa, pase nar man gick ut, CHECK! Vi strosade runt i stan heeela dagen och hade det gott, vi var i China Town, gick lite vilse, shit var tvungna att ta upp kartan, pinsamt att fa vara turister, mem efter denna dagen kan vi staden for vi har typ gatt runt hela stan, sju timmars walk blev det. Vi gick ner mot Pier 39, dar var vi med alla turister, kollade in Alcatraz, sjohastarna (jattefula), alla harliga gatumusiker, alla uteliggare, streetdansare, Fishermans Wahrf, Fort Mason, Union Square and so on! Ni fattar, kom hit sa far ni se! En grym stad ar vad det ar. Vi kakade gott pa Pier 39, fotterna borjade varka, vi gick tillbaka mot Union Square, en lite svang till pa Forever 21, ohja, mer pasar, lite Youghurt ice cream (Sjukt gott och sjukt populart har), klockan blev sju och vi blev trotta.

Vi satte oss pa barten och akte till Sanna, mot Lafayette bar det nu! Nar vi val var dar skulle Sanna visa mig runt lite, guldklimparna i Lafayette liksom, en kyrkorgard, massa vilda radjur overallt, en 1 dollar butik (dar gick vi loss) det ar precis som gofab tian, fast har kostar allt 1 dollar, shit, hitta massa grymma saker, blev ju typ lycklig av det! weey!

Sen tog vi vilen till Walnut Creek for att kaka mat, en middag pa Chesecake factory blev det och innan det en svang in pa Urban Outfitters, pase, CHECK!Gooooood mat och gott sallskap! Sen skulle vi "hem" da, till Sanna i Lafayette och ja we get lost om man sager sa, vi bada insisterade pa att vi skulle hitta men nej, vi korde runt i cirklar i en timma innan vi akte in pa en bensinmack och fragade, sa efter tva tmmar, ABBA pa hogsta volym och manga skratt sa var vi tillbaka i Lafayette, lite nattamys och massa prat sen var det sangen.

Vaknade upp pa lordagen och amerikaner ar ju inte kanda for att ata nyttig frukost sa det blev tva frysta vafflor var att lagga i brodrosten med socker pa, mums! Sjukt glad att jag inte behover ata det varenda dag, tacka vet jag frukt och gronsaker! Jag fattar inte vad grejen ar med att ALLLA amerikaner alskar sina kartonger med fardig fryst mat, allt ar fryst, allt ar megapack och allt ar 100000kg socker i. Tur att min familj later mig kopa massa frukt!

Vi bada drog "hem" till mig, tog barten och en timma senare sa var vi har, i Millbrae. Jag skulle ta hand om kidsen och Sanna lanade datorn ett tag, sen gick vi alla fyra till parken, hade det gott i solen och njot lite. Sa mycket roligare nar Sanna ar har kan jag saga, love it!

Sanna drog, kidsen gick bananas! Jag fick ett breakdown, jag fick prata med min alskling, jag blev glad igen, he make my day! Tyckte livet sog igareftermiddag och kvall, tararna rann, ville hem, var beredd att satta mig pa forsta basta flyg hem, men nej, AMANDA skarp till dig, bit ihop, you can do it! Och tack alla ni som stottar mig nar det ar som jobbigast, ni vet vilka ni ar och ni vet vad jag tycker ar jobbigt! Alskar er! Och jag blir sa glad av alla fina sms, inlagg pa Facebook and so on, det hjalper mig verkligen ska ni veta.

Innan jag akte hit visste jag att jag till exempel skulle fa hemlangtan, jag visste att det skulle vara jobbigt men jag fattade absolut inte att det skulle bli sa har jobbigt. Det jag trodde skulle bli den lattaste grejen var barnen, men nej det ar den storsta utmaningen, definitivt.

Och jag har redan lart mig massa saker om mig sjalv, hur lite jag har varderat allt jag har hemma och alla runt omkring mig, jag har redan kommit narmare vissa pa grund av detta, folk som alltid stottar mig och som alltid kommer finnas dar, vilket jag ar oerhort glad over och som jag ska visa nar jag kommer hem hur mycket jag uppskattar det.

Dagen idag da, akte till Social Security Office i San Bruno for att fixa mitt Social Secutity number, det ar nu fixat men dock skulle vi akt till DMV efter sa jag kunde gora mitt writingtest infor mitt amerikanska korkort, och for att fa gora det maste man ha ett ss-number och det tar 24h innan man kan fa sa vi far helt enkelt ta det senare i veckan. Lexie akte med Philip till jobbet och jag hamtade Tristan i skolan och hade en eftermiddag med honom, allt flot pa. Sen var det dags for Gymnastics, sen traning for mig, middag, snack med Christine och nu sitter jag har. Precis pratat med Sanna och om en timma typ far jag prata med min alskling och jag har some good news for him, men det far ni reda pa en annan dag, hemligheter pa G!

Planen imorgon da, hamtar Tristan i skolan och en heldag med honom sen blir det sakert att vi gar till parken och pa eftermiddagen/kvallen ska jag nog traffa Nora, en tjej fran Danmark som kom forra veckan. 

Det var ju langesedan jag gjorde en san dar summering jag gjorde i borjan av mitt bloggande sa har kommer en:

- Flyttat til San Francisco
- Gar inte EN minut utan att jag tanker pa Stefan
- Viber, Facebook och Viber, i’m in LOVE
- Shoppingen ar BRAAA!
- Get lost
- Breakdown
- Skratt och fina sms
- Manniskor i alla sorter
- Big pack och fryst mat
- Gick banans pa Victoria Secret
- Ny phone, 600 nya kanaler, gillar inte ens att kolla pa TV
- Telefonstrul
- Tarar och hemlangtan
- Manniskor moter manniskor
- Jag Alskar Stefan

Sorry for alla felstavningar och inte alla bokstaver men orkar absolut inte lasa igenom, har kommer lite bilder ist!



 






bara skratt

Fick antligen pratat med min kara Filippa, hela samtalet borjade bara med ett stort gapskratt! Saa skont att fa prata med dig igen! Men det sjuka ar att med ALLA jag har pratat med pa Viber har det funkat hur bra som helst, visst liiite hackigt ibland men nar jag och Filippa ska prata, ne da vill det sig inte sa vi fick ringa varandra pa Skype istallet, funkade ju faktiskt det med. :) Hon hade vart pa The Ark i Malmo med Gustav och jag kom precis hem fran en loprunda.

Apropa loprundan dam jag sprang ivag vid tre och sprang hela Broadway och ja det kanske inte var den basta tiden pa dygnet, motte ju hela Mills High School och dom ville da inte flytta pa sig, sprang ju nastan in i varenda kotte, ops sorry, sorry, sorry! Sprang till parken och korde lite styrka och sen hem igen. Innan, hemma i Sverige har ju jag lyssnat pa Spotify hela tiden nar jag trant och min ipod pa telefonen hade ju fatt sig ett litet spratt sa hade liksom en Hakan Hellstrom lat innan, men la in musik fran deras dator idag och jaa, alltid gott med musik, men kanske inte riktigt lopmusik som sagt. Men battre an nar jag var pa Mallorca och lyssnade pa samma Hakan Hellstrom lat i 40 min innan jag trottnade och sprang hem igen.

Idag hade jag det som vanligt lite kampigt med ungarna pa morgonen och formiddagen, eller hela dagen egentligen, men ja iallafall, lite fick vi ju lekt. Men jag har nog tjatat ut orden, No och Stop it, put it down, don't do like that och ja ni fattar.

Fick Skypat med Sara, Emilia och Victor idag ocksa, myyyys! Sa sota! Men dom sma stjarnorna ar jag ju van att vara ifran, men dock inte syrran, henne traffar jag ju nastan varje dag, eller varannan iallafall.

I helgen blir det San Francisco for hela slanten, tva heldagar, sover over hos Sanna for hon hade anda hela huset for sig sjalv, gott! Slipper man aka fram och tillbaka. Imorgon ska vi traffa Melly och Melody fran Tyskland ocksa for middag ngnstans. Rea pa forever 21 ocksa, damn vad man ska shoppa da, detta kan ju bara sluta pa ett satt, pengarna kommer att ta slut.

Ah, hade en san konstig drom inatt, jag dromde om att Jeanette, min faster hade anmalt mig till idol utan min vetskap och att dom kom hem till mig, tog mig till kon, jag fick aka rulltrappa och bestamma vilken lat jag skulle sjunga pa vagen men kom pa tt jag inte kunde ngn lat ordentligt, fick panik och det slutade med att jag sjong tva verser ur "Big girls don't cry" och sjalvklart gick jag inte vidare men Laila Bagge tyckte jag hade snygga skor. Sa ja, tack for den Jeanette ;)

Nu ringde min alskling, lite latt speedad efter att ha serverat ol, vin 0ch drinkar till 2500 galna vuxna pa Burra nar Kim Larsen spelade, tydligen ar vuxna galnare och jobbigare an ungdomar, ahh, kanns skont att hora det. ( ah, nu lat det konstigt igen utan ratt bokstaver)

Sa han skulle bara hem en svang sen skulle vi prata igen, woohoo! LOVE n' LIKE!! Sa idag fick det bara bli ett kort inlagg pa riktigt, kommer langre sen nar jag har massa att beratta om Sanfran! Och kort ska ni fa, massvis!

Nu lite fruktsallad!


ett inlagg om typ ingenting

Glommer alltid att saga att jag tycker det ar sa roligt nar ni kommenterar mina inlagg sa jag borjar detta inlagget med att saga det. Sa TACK!!

Okej, nu till det vanliga inlagget, det ar torsdag den 25 augusti och jag har vart borta i tio dagar men det kanns som jag vart borta i typ minst tva manader, kanns som det var hur lange sen som helst jag stog pa Landvetter och pussades och grat, men nej, tydligen bara tio dagar sedanl de sags ju att tiden gar fort nar man har roligt, jag maste ha haft det sjukt trakigt da, det har jag i och for sig inte men det har verkligen vart jobbigt samtidigt som det har vart kul. Blandade kanslor kan man saga. Och igar var ju en toppendag, allt flot pa och dage idag borjade inte alls bra. Barnen, jaa, waht to say, dom gjorde inte som jag ville, men efter lunch, nap och quiet time borjade det bli battre. Vi gick till Peets Coffe och tog en fika se gick vi till parken och var dar nagra timmar sa nu ar man bade lite solbrand och helt slut. Vadret idag har vart perfekt, jeansshort, t-shoirt och ett par solglasogon, jag klagar inte.

Hmm, idag var ingen dag nar mina fingrar bara skriver pa tangentbordet, kan typ verkligen inte komma pa vad jag ska skriva om, well jag far val bara skriva lite skit som ngn kanske tycker ar intressant.

Igar hade Sanna en san dar riktig down-dag, idag var det min tur, men det ar tur att vi har varandra, dela bade det jobbiga och det roliga, vi sitter ju liksom lite i samma bat. Pa lordag och pa sondag drar vi in till San Francisco, och vi ska pa Juicy Couture rea, som vi ska shoppa och sen har vi fatt reda pa ett outlet stalle dar dom typ saljer Victoria Secret, Juicy Couture och allt man vill ha till sjukt bra priser, gaaaalet vad vi ska shoppa. Tur att man far lon varje vecka, hmm, fast vi lar ju aldrig bli nagra miljonarer pa detta jobbet. Upplevelsen ar vart mer an pengarna har. Kanske ska vi mota upp tva tyska tjejer i Sanfran ocksa, kuuul!

Laste lite ur min Drivers License book idag nar barnen lekte och kom till ett stycke, fattade ingenting, las har:
"When you park alongside a curn on a level street, the front and back wheels must be parallel and within 18 inches of the curb. Park parallel to the street if there is no curb" Okej jag fattar typ inte, palla typ halla kolla pa hura mycket avstand och sant, jag gar pa kansla, kanns det bra blir det ratt, eller nagot sant.

Satt och bladdrade igenom Glaze igar innan jag skulle lagga mig, en tidning jag hade med mig fran Sverige, laste lite skvaller och ja ni vet och sen kom jag och tanka pa det, hemma sitter man och laser om alla dessa kandisar och nu ar man helt plotsligt i samma land, vissa av dom bor har i narheten, visssa av dom har sian sommarhus har pa kusten och ja, okej det var bara en liten parentes, vet egentligen inte varfor jag skrev det men anyway!

Haha, pappan kom precis inspringande i mitt rum, "oh come here Amanda look at this" Da spelade han Madonna for barnen i vardagsrummet och lillkillen somnade mitt pa bordet, bara sadar, haha cutie!! Jaa, det var det... ;)

Okej, nu vet jag verkligen inte vad jag ska skriva, eller jo forresten, min blogg kommer andra utseende inom kort, jag ar ju saaa sjukt dalig pa sant men Gisela som ar grym pa sant ska hjalpa mig, weey grymt! :D For jag menar nu har jag tre likadana bilder pa mig sjal;v, men det var det enda jag kunde fixa sjalv, urkass pa sant, not my thing. Tur att det finns en go tjej som ar BAST pa sant.

Just det ja, jag och Stefan har varan dag idag ocksa, haha, vi skrattade bara och sa grattis till varandra. Fick snackat lite framtidsplaner ocksa och det ar massa saker som ska handa, mmm langtar redan, han ar ju bara saaaa bra, tank att man kan hitta sig en san bra kille anda. Jag och ingen annan trodde ju det, hela varlden ska ju ga under for att Amanda ska bli kar, men helt plotsligt hande det, och killar som han, ja dom vaxer inte pa trad ska jag tala om for er, jag ar lyckligt lottad, det vet jag! Jag skulle ju kunna skriva typ en hel roman om bara honom, jaa det kanske ni marker for han far vara ,med i varenda inlagg. Men lite skont maste han ju anda tycka att det ar nar jag ar borta, i och med att han ska spara lite pengar till sin resa och ja vi snalar ju inte nar vi ar med varandra, eller han snalar inte, han skammer bort mig, ohja! Men vi bada alskar ju att vardagslyxa, gora saker som man kanner for och ta dagen som den kommer, gora vad som faller en in och inte tanka sa mycket. Och vi har verkligen aldrig trakigt med varandra, vi gor alltifran att dansa vals i koket och hanga tvatt till att ga ut och ata och ga pa massage, eller aka och bada mitt i natten bara for att vi vill eller tavla om vem som kommer hem snabbast eller vem som tar den basta parkeringen eller jaaa ni fattar, i alskar varandra mer an mest! Bara sa ni vet liksom, om ngn skulle undra. ;) 

Som de flesta vet sa hatar ju jag att lasa, kan vara det trakigaste jag vet och jag gillar inte att gora trakiga saker, jag tycker inte man ska gora det for man lever bara en gang sa darfor ar det endel felstavningar i mina inlagg men det ar bara for att jag har fransk manikyr och att jag inte orkar ga tillbaka och ratta mina inlagg sa det far ni leva med och jag med, but who cares?! Antagligen inte ngn for alla har battre saker for sig. 

Detta inlagget blev ju anda en liten bit om typ ingenting, men jag hoppas det blir lite roligare nasta gang, eller iallafall efter helgen bor jag ju ha massa att beratta och skriva om, sa nu KLART SLUT! 


king of the road

Jaa, ni laste ratt, idag var jag kung pa vagarna i USA! Eller sa var det mer, stanna inne gott folk for har kommer Amanda med kaninbilen! ( For er som inte forstar det med kaninbil sa far ju kaniner manga ungar och da behover de stora bilar ) Jag tror det lutar mer at det andra alternativet. Jo, sa jag har vart ute med pappan och "ovningskort" lite, gick faktiskt riktigt bra, men halla hur svart kan det vara, det ar ju bara att gasa och bromsa, det ar bara det med nya regler som man inte riktigt ar van vid, men det mesta ar samma, men jag latsas lite som att jag ar dummare an vad jag ar sa kan det verka som jag ar varsta stjarnan sen istallet, och jaa det funkar! Han var imponerad av mig. Weey! Det sin ar lite trixigt ar ju bara att har har dom ju miles per hour och vi har kilometer i timman men det finns manga speed limit skyltar sa det ar egentligen inte ens ett problem det heller. Okej nu kom jag pa det som ar det enda problemet, the size of the car! Halla jag ar van vid att kora en liten Volvo C30 och nu varsta stora bilen och jaa, man ska fickparkera overallt, jag behover mycket space kan jag saga, det kanns ju som man har hela rod express med sig nar man ska parkera. Men det ar ju bara att valja en annan sa ne det var egentligen inget problem det heller. Sa jag far vara KING OF THE ROAD!!

Men tydligen har jag konkurrens om vagen for alla kineser tror tydligen att de ager vagarna, de gor tydligen som de vill och ofta inte heller helt ratt, sa det blir upp till bevis och se om det ar sa, det ar vad folk sager iallafall. Sa nasta vecka blir det till att aka till DMV, Department of Motor Vehicles for att gora drivingtestet och writingtestet. Men dom sager att det ska vara latt sa det ska nog ga bra det med, sen far jag mitt California Drivers License.

Skulle pratat med Filippa imorse, eller det var min plan utan att ha kollat med henne, och ops hon jobbade visst och nar hon var ledig jobbade jag! Sa vi far prata imorgon istallet, har verkligen Filippa-abstinens nu! Halla, sa har lange har vi ju typ aldrig vart ifran varandra sen vi traffades forsta gangen, vi typ sitter ju ihop, tar man den ena av oss sa far man den andra pa kopet, bara just nu det inte riktigt ar sa. Men bara sa ni vet det att vill ni fa grymt bra tranings och kosttips sa ar det tjejen man ska fraga och ta hjalp av, GRYM!!

Jag fick iallafall pratat med pappa, sara och mollan idag! Wiihooo! Alskar det, att fa prata med dom man alskar! Chattat (shit, anvander man ens det ordet langre, chattat, later ju helt old) och skrivit med mamma, och tro det eller ej men mormor, Margareta Orn har skrivit en kommentar pa min blogg, det kan ju ha varit varldens genombrott, kanske var det mamma som skrev, men anda ;) Fatt skrivit massa, massa och pratat massa med min basta kille ocksa, det kan ju ha varit dagens samtal, Basta samtalet, massa skratt och massa planer! Me like that and me like him, A LOT! Typ mer an mest, om man kan det. Imorgon, pa lonedagen, latt for oss att komma ihag har vi var big day, eller big och big, men vi kommer ju anda inte ihag hur manga manader vi vart tillsammans, vi vet bara att vi har massa framfor oss, det ar det som spelar roll.

Kidsen skotte sig bra idag, vi har lekt hela dagen och haft det gott! Vadret har vart kanon, jattevarmt sa idag var det shorts och t-shirt som gallde hela dagen lang. Det ar ocksa en grej som man inte tanker pa forran man ar har, men vi har ju vara grader i celsius och har far jag lara mig det i farenheit, det ar sanna dar sma saker som man inte alls tanker pa innan men nar man kommer hit sa bah: ah, just det sa ar det! Eller sa ar det bara sa att jag har gatt runt och vart kar hela tiden sa jag inte har kunnat tanka klart och det ar darfor jag missat allt sant.
For ungefar jaa, ett halvar sen hade ju jag stenkoll pa allt, tappade aldrig bort nagor och holl inte bara kolla pa mig sjalv utan alla andra ocksa, men helt plotsligt traffade jag en helt underbar kille och vips sa blev jag stortkar och ja, mina tankar och mitt huvud har varit pa nagot helt annat stalle, helt plotsligt tappar jag bort allt, har ingen ordning och ja ni vet, precis san dar man blir nar man ar kar, en sjukt bra kansla som jag fortfarande har! Men det ar ju anda lite skont, for man har en bra anledning till allt knappt man gor. Amanda varfor kor du alldels for snabbt? For jag kan inte kontrollera mig sjalv for jag ar kar. Amanda varfor tappar du bort nycklarna? For jag ar kar. Amanda, varfor pluggar du inte ordentligt? For jag ar kar och kan inte koncentrera mig. Amanda varfor ser vi dig aldrig langre? For jag ar kar och vill vara med min karlek all the time. Okej, sa det dar var bara en liten parentes. Och nar man talar om trollen, ja, nu ringde han precis, MIN KARLEK!

Fick ut och sprungit idag ocksa, kanske inte sa smart egentligen for min forkylning ar absolut inte over men jag maste fa rora pa mig, blir ju helt rastlos annars, hostade i typ tio minuter efterat men nu mar jag toppen!
Jag var ju lite orolig innan for hur jag skulle kunna hitta har, jag menar mitt lokalsinne ar ju nagot av det samsta man kan ha och da menar jag inte bara att jag har ett daligt lokalsinne utan det ar helt sjukt vad daligt lokalsinne jag har, ja vissa vet ju verkligen! Men det ar lattare har an i Sverige for alla gator gar ju bara lodratt eller vagratt, just straight sa det ar faktiskt enkelt, jaa en sa lange iallafall, men jag far ju ha mina egna sma ledtradar, jaa, vid Peets Coffe, mittemot Public Parking svanger jag upp, sen tar jag andra till vanster, foljer Broadway och ja ni fattar.

Nu ska jag ta tag i min Drivers License Book och lasa lite sa jag klarar det testet!

Btw, alla dagar gar ju upp och ner men idag var en uppat dag, en BRA dag!

Peane out!


another day in a new life

Jaa, det kanns ju som att jag har vart borta i evigheter, men ne, 8 dagar bara, det later ju helt knappt, jaa, bara 51 veckor kvar, oh shit, oh my god, what a fuck?! Hur ska detta ga, vart ska detta sluta?!

Lite sma stressigt pa morgonen, duscha, sminka sig, ata frukost och smsa samtidigt gar inte alltid i samma tempo som man vill, well I did my best och jag var klar nar jag skulle borja, men jag far nog borja ga upp en kvart tidigare tror jag. Fast imorgon ska jag ga upp annu tidigare for jag har lite samtal som ska goras, och det ar verkligen BARA kul, for jag menar om jag gar upp kl 06 och ringer sa ar ju klockan tre pa eftermiddagen hos er, perfect for a call! Filippa och pappa star hogst pa listan imorgon. Min alskling far jag prata med pa morgonen for er och ikvall for mig. Han jobbar 06-14 sa det ar perfekt!! Love this talk! Sara, mamma och farmor fick jag pratat med idag! En snabbis iallafall! Allt ar battre an inget! Och smsat lite med Gisse, Frida, Mandy och Sandy ocksa, love it, love Viber!

Idag da, barnen fortsatter vara lite smatt galna, men jag gor mitt basta for att fa deras respekt! Vi har lekt restaurang, Rapuzel, tjuv och polis, lekt i tradgarden, hoppat hage och lekt i parken! Jaa, fyllde denna dagen med! Just det ja, vi var pa ett Frozen youghurt place ocksa! Far ju tips fran min coach (filippa)lite da och da ocksa och denna gangen handlade det om matlagningen och jag kan saga att jag har klarat mig ansa lange, lunchen ar inte sa svar att gora, en bagel och in med en skinskiva och en juicebox! Amanda fixar! Det var den lunchen dom skulle ha, jag forsokte med vattenmelon men det slutade med att jag fick ata upp den, apple och banan funkade, SCORE!

Treats after eat ar ju valdigt vanligt har, men ja jag kan ju inte pasta att jag tycker att det ar ratt men ja, det ar ju bara att go with the flow! Sa ar man sex ar sa far man sex sma kakor och ar man fyra sa far man fyra sma kakor! Vada ska jag fa nitton kakor da eller?! No way!

Efter att jag antligen fattat hur man smsar pa en blackberry har jag nu kommit fram till att det troligtvis blir till att kolla en baseball match pa fredag, en heldag i sanfran pa sondag med sanna ocksa, det kommer ju bli AWESOME!! :D

Fick en wishingflower fran Lexie idag och onskade mig en sak, hmm och ja om den onskningen gar i uppfyllelse vet jag ju en som inte kommer bli besviken iallafall, my honey! :) Hoppas hoppas hoppas!

Snart ar det dags for middag sen far det nog bli en PW, eller en promenad iallafall, min forkylning vill ju verkligen inte ge sig, hostat och vart helt bombtat i en vecka nu, halla vad ar detta, jag vill vara frisk!

Just det ja, ska nog ga pa Cardio Fitness nasta vecka pa Millbrae Community Center, jaa det kan ju bli spannande, kanske tar och kor lite zumba med, det var ju anda sjukt langesen nu!

Peace out!


academic or what, chilla vill jag ju!

Jag ar lite sa har, okej, vad ska jag skriva om, det ar sa mycket nya intryck och sa mycket som ar annorlunda, bara i vardagslivet har om man jamfor med hemma. Maten, uppfostran, manniskorna, synen pa andra manniskor och livet, ja det ar kulturskillnader men jag har anda latt att anpassa mig, jag gor mitt basta. Men jag tror svenskar overlag har rattsa latt for att anpassa sig.

Idag hade jag ett mote med min area director, Marni, hon var har och vi pratade igenom massa nya saker, jag fick skriva pa lite papper och sanna saker, lite praktiskta saker. Och jag som hade siktet installt pa att chilla lite pa pluggandet, forst tankte jag vara valdigt ambitios och lasa typ, real Estate International Buisness sen kom jag pa att ne, jag vill ha KUL och inte plugga sa mycket sa jag chillar lite pa en typ Yogakurs, men ne, da maste kursen tydligen vara "academic" som dom sager, annars kanske man inte far sitt intyg och da kan man fa trubbel med att komma tillbaka till landet och sant, attans ocksa, dar rok min chillplan. Jaja, jag behover ju inte overanstranga mig med pluggandet anda, behover ju inte sikta pa toppbetyg, kan sikta pa att traffa folk istallet, det later battre tycker jag.

Aven om det ar lite ensamt sa har i borjan sa borjar ju anda saker falla pa sin plats, sakta men sakert , mer och mer, men med det kommer ocksa hemlangtan, shit idag var en san dar down-dag, inte riktigt som de tva forsta men anda lite tarar. Men att lamna sin kille kan ju vara nagot av det svaraste jag har gjort hittills? Hur manga ganger har jag inte stallt mig sjalv fragan, ar det verkligen vart det? Ar det sa himla viktigt? Varfor gor jag detta? Ar jag egoistisk som gor det? Vill jag ens gora detta? Men ja, det kanske ar battre att inte tanka for mycket pa det, jag vet ju att  jag har VARLDENS BASTA KILLE som jag alskar och som alskar mig sa det kommer inte bli nagra problems! Punkt och slut sa ar det! Bra Amanda, don't think to much!

So well, snackat med Sanna, vi ska traffas pa onsdag och en heldag i Sanfran pa sondag for da ar vi bada helt lediga. Sen ska jag traffa Melly fran Tyskland en dag ocksa och en tjej fran Danmark som jag snackat med, hon kom hit idag, hon skulle bo i narheten sa ja, det rullar pa.

Och till er dar hemma, jag blir sa sjukt glad nar ni skriver pa tex. face att ni last bloggen, skriver en kommentar ( okej det ar bara mina slaktingar och gisela, but not bad at all) eller nat sant, makes me feel soooo good! :D Jag tror jag aker upp liiite pa den dar sjalvfortroendestegen eller nat. Fick till och med en inbjudan till Hawaii igar, how cool?! Goa Linda! :) Det ser morkt ut for mig att komma dit, men jag dka gora mitt basta for hur grymt hade det inte varit!

Imorgon blir det till att passa barnen all day, Tristan borjar skolan nasta vecka och Lexie inte forran veckan darpa, efter det ska jag ut med pappan och fila lite pa mina drivingskills! Automat?? Hur svart kan det va? Det ar bara det dara writingtestet som kommer bli lite jobbigt, men det ska allt ga det med!


Peace out!

The house with the red door, the place where I live!


San Francisco rocks

En stad utover det vanliga ar vad Sanfran ar, battre an pa alla filmer, det backiga landskapet gor staden sa annorlunda och sa cool, jag alskar den redan och jag har bara vart inne i sjalva staden EN gang. Men jag har ju lite tid pa mig att vara dar om man sager sa. Sa vad har jag sett nu da? Joo, vi borjade med The San Francisco Giants stadion, Palace of fine arts, Golden Gate Bridge, The Haights street, Castro, dar alla homosexuekla bor, alla viktorianska hem, saa fina, shit ja.. the painted ladies och massa mer.

De visade mig runt i "the good" och "the bad" neighbourhoods sa nu vet jag vart jag ska ga och inte och i "the bad" neighbourhoods var det lite sma konstigt, folk gick runt och var lite smatt hoga, poliser i varje horn och man ska tydligen lamna sin bil dar om man vill att den ska bli stulen for det blir den garanterat dar sa jag tankte halla mig darifran.

I och med att Kalifornien och speciellt San Francisco ar sa mangkulturellt sa ser man en sjuk blandning av folk, vi var i alla hippies omrade, peacemarken i varje fonster och ja, you name it! Sa blandingen av manniskor har ar enorm, man behover ju aldrig kanna sig udda for det finns alltid ngn som ar varre. Sa far ni ngn gang chansen att aka hit, gor det, sa himla annorlunda stad. Jag brukar ju saga det att jag alskar storstader, med alla skyskrapo, hoghus och pulsen som ar dar men har hade vi en jattestor stad men inte alls pa samma satrt, du har alla shoppingcenter och hoghus men du har sa mycket mer, fina parker, fina byggnader och massa mer.

Nu har jag antligen vart och kopt mig en dator ocksa sa nu kommer det bilder ocksa, nu ska jag bli en hejare pa att blogga, hmm wish me luck! Affaren dar jag kopte datorn, jaa, vad ska man saga, KAOS kanske, vi var dar 40 minuter efter det oppnat och folk var lite som galna, Casco ar som ett stalle dar dom har ALLT, kottet med datorerna och chipsen vid bildacken, jag menar verkligen allt och det ar billigt ocksa, sa det forklarar ju saken varfor folk ar som galna... Iallafall sa forstog jag att jag var i USA nar jag var dar, nagra anledningar ar att de har for dom tjocka, speciella kundvagnar som ar som, ahh vad heter det, permobil, ja ni fattar sakert vad jag menar, och en san tog alla feta manniskor for de orkar ju inte ga, sen ar allt verkligen i BIG PACK, man kan inte typp kopa en pase chips, utan det ar 28 stycken i den, och inte en liter juice utan typ 6 liter juice, allt ver liksom megastort. Men det ar ju bara att vanja sig vid det, fick vart till affaren med mamman idag och kopt massa frukt, gronsaker och notter iallafall.

Fick bilen igar ocksa, haha, ja da ska man borja kora minibuss typ, kaninbil som Stefan sa, anledningen till en san bil ar att man ska kunna fa in barnens cyklar, sa snacka om att jag kor varsta familjebilen. Fick min mobil idag ocksa, en Blackberry, ja jag sager inte emot, bara att tacka och ta emot.

Jag tackar an en gang for iphonen och dess appar, sure jag har langtar sjukt mycket efter dom dar hemma men alla kanns anda sa nar nar man kan smsa, ringa, facebook och allt sant. Jag fattar faktiskt inte hur folk klarade sig for, tur att man lever nu, puuuh!

Ni dar hemma maste ju haft en grym helg ni, Tjorn Runt OCH sista sondagsklubben, det kan ju inte bli annat an succe. Hoppas alla spaaarar ordentligt.

Alltsa det hade ju vart enklare om jag hade skrivit pa engelska, ni hade typ fattat mera da, for det blir ju helt fel nar man inte har alla bokstaver, men men what to do?!

Nu ska ni fa lite bilder ocksa, lite fran NY, lite Sanfran och lite sant!




megalike

Jag gillar verkligen dagens teknik, tacka vet jag iphone och appar. Har fatt prata med Sara och Tobbe pa Skype, pappa, min alskling och mamma pa Viber, alltsa som vanligt pa telefon.. Sa skont att fa hora (oj, det lat ju weird, men har man inte sveriges alla bokstaver sa har man inte ) deras roster. Bade mamma och pappa fick jag pratat med idag, imorse for mig och eftermiddags for er, min alskling som jag saknar sa pratade jag med igar kvall, han hade ju jobbat pa Burra sa nar han kom hem vid typ fyra pa natten var det ju perfekt tid att prata, iallafall for mig.. :)

Igar var en trevlig dag med hur mycket nya intryck som helst, gatt runt pa stan, sett mig oimkring i omradet, akt runt och kikat i stader som ligger i narheten, luncahde med Cris igar, var pa Family fun night och ja, det var ju lite udda kan man saga. Forst hade alla klasser dansuppvisning, sa sota allihopa, nar det var slut borjade hela grejen, alla ungarna var hogt och lagt de spran runt overallt, de bjod pa hotdogs, chips, lemonade, sockervadd, popcorn, godis och ja massa grejer. De hade hoppborg och tva som spelade livemusik och dansade. Ungarna var helt galna, som om de aldrig hade vart ute  innan, helt slut nar jag kom hem igen... en sak ar alla bran valdigt duktiga pa har iallafall, at vara tacksamma och saga tack, Thank you, Can you please.. och ja ni fattar!

Nu ar familjen pa swimmingclass sa jag ar ensam "hemma", jag har valdigt svart att kalla detta for mitt hem an sa lange. Idag blir det att kopa en dator och igar fick jag en ny TV till mitt rum, vet dock inte hur mkt jag kommer kolla pa den, ar ju inte direkt ngt TV-fan av mig.

Fick igar massa info om vad som galler nar jag borjar jobba, regler, tider and so on, och ja det ar ju lite annorlunda om man jamfor med Sverige men det ar ju bara att go with the flow! Om jag far kopt mig en dator idag ocksa sa kommer det bilder, da blir mina inlagg lite roligare, jag vet inte sa kul att bara lasa, jag sjalv tycker det ar trist som bara den.

Nu i veckan ska jag in till Sanfran och traffa Sanna, Sannaabstinens har jag nu, hon bor pa andra sidan sanfran sa vi far motas dar. En dag ska jag aven in och traffa, Melly en tjej fran Tyskland som vi traffade pa kursen i NY.

Sa nasta vecka kommer bli fullspeckad den med, maste kora mycket ocksa for jag har ju tva veckor pa mig nu att ta mitt korkort har i Kaliforninen, mitt Internationella Korkort racker namligen inte i denna staten. Pa mandag ska jag aven traffa min Area Director.

Nu ska jag ta och ga ner till gymmet och kolla vad som galler om man vill bli medlem dar och sa, har redan kollat och Les Mills passen kan jag kora har med, Lycklig tjej! Maten ar ju liiite annorlunda har kan man saga sa man far allt liggai med traningen men jag har ett par shorts som jag precis far pa mig sa dom far bli mitt matt detta aret, maste hela tiden kunna fa pa mig dom, annars ar det illa!

Men nu, down to the city! BYE!

hemma eller?

Okej, forsta natten i mitt nya hem, an sa lange kanns det bra, men det ar sjuk kallt har, amerikanre alskar ju air condition och det alskar inte jag. Bade mina hander och min nasa ar jattekall, brrrr! Men alltsa mitt huvud ar lite kaos nu shar i borjan, jag tanker men man kommer liksominte fram till nagot, lite mess in my brain med andra ord. somnade gjorde jag som en stock igar iallafall, testade Viber, skicka sms dar och det funkade kanon, gott!

Ahh, fick pratat en snabbis pa Skype med in kara syster och Tobbe ocksa, saa kul att se dom, har sitter jag i San Francisco och dom pa Strandvagen och vi snackar och ser varandra, anda valdigt coolt, stort anda. Basta syster!!

Idag borjar det nog spaara i STD, Tjorn Runt, da kommer ju hela stenungsund ut, sant saknar man ju anda lite men ni far festa for  mig med. Och nar Fiji star i baren pa Burra kan det ju inte annat an att ga at skogen, jag menar varfor blir alla aspackade pa haddocks?! alltid, de maste ju ha med bartendrarna att gora.

Idag da, jag gick upp vid nio och da kommer alla i Sverige hem fran jobbet, klockan ar da i Sverige fem, sant ar anda lite konstigt, nar jag gar och lagger mig, gar ni upp. Chris lamnade barnen i skolan och hon skulle jobba hemifran idag sa hon sitter och har telefonkonferens till lunch sen ska vi ut och ata lunch, hon och jag, men jag kan ju inte annat an saga att man kanner sig lite lost har, jag menar vad ska jag gora nu, fast jag loser det snart.

Ikvall Familysday pa skolan, kommer bli kul att se och traffa lite mer nya manniskor. Fick aven packat upp alla mina saker igar, min garderob blev typ full, jja, och mer kommer det bli, dom har ju tydligen allt i san Francisco, gott!

Okej gott folk, ha en sjukt bra kvall och snala inte pa nagot, ga all in! Det ar bara Tjorn Runt en gang om aret!

Take care, Amanda!

vilken resa

Okej, nu ar jag framme hos familjen och det har varit en riktig bergodalbana,. Vi borjar fran borjan da.

Landvetter var Cry me a river, pappa, Sara, Filippa och Stefan var med pa flygplatse, ahh det var sa jobbigt, jag ogillar verkligen avsked. Att saga hej da till dom man alskar kan vara nagot av det jobbigaste som man kan gora. Me no like...

Sanna blev min friend direkt, vi var fyra tjejer som akte fran Landvetter, jag, Moa, elin och Sanna. Nu borjade var resa, pengarna rullade ut direkt, for mycket bagage, saklart. Pappa loste, tackar och bugar!

Forst till Munchen, traffade andra som skulle dit, tjejer fran Tyskland och Norge och andra svenskar, mina tarar bara rann, pa flyget kunde jag verkligen inte sluta grata, usch det var verkligen jobbigt, jag undrade verkligen vad jag holl pa med, varfor gor jag detta? Val framme I NY akte vi direkt till hotellet, delade rum med Melody fran Tyskland och Elis fran Frankrike, snalla tjejr, men lite stelt kan man val saga, haha!

Dag tva, tararna fortsatte bara rinna sa fort jag var ensam, sa fort jag tankte pa dom dar hemma var det Cry me a river, Stefan min alskling du ar sa saknad, hela tiden, varje sekund, minut, timme och dag!

Vi gick upp 06 varje dag, gick pa classes hela dagen, skittrakiga, men kul ledare, Debra var grym! Vi har fatt lara oss om discipline, att vi inte ska vanstra med pappa och inte sla barnen, och just det CPR har vi lart oss ocksa, det var bra, och en sak till NEVER LEAVE A CHILD ALONE!!  Oj, det ar det viktigaste.

Vi akte till NY i tisdags, Time Square var asballt, jag och Sanna tyckte att allt var FML utan NY. Vi har nog aldrig klagat sa mycket som da.

Igar var vi pa classes hela dagen, Jag, Elin och Sanna drog till ett shoppingmall pa kvallen, gick loss pa Victoria Secret, ahh, jag komemr ju shoppa ihjal mig. Vi fick oss nagra goa skratt, om allt och inget, det var sa skont att skratta, att man kan uppskatta det sa mycket, jag njot verkligen av att fa skratta.

Idag da, classes pa formiddagen, sen till flygplatsen, sex timmar till San Francisco, mamman Christine och dottern Lexie kom och hamtade mig pa flygplatsen, ett jattebra forsta intryck, de verkar valdigt snalla, hemma vantade pappan, Philip och sonen Tristan, Volvo har dom sa jag kanner mig som hemma nastan. Egen bil far jag pa lordag, de skulle hamta den och registrera den imrogon. Middag har, god mat, grillat och cous cous. 

Men nu maste jag sova, supertrott! Massa nya intryck, men dar har ni fatt en liten overblick av vad jag gor..

Men jag vill bara saga att saknaden till er dar hemma ar enorm. Och Stefan, jag Alskar dig sa! 

Massa karlek! 

Min kärlek!

Det jobbigaste av allt! Jag Älskar dig!


avsked...

Har haft fullt upp därför har jag legat på latsidan med bloggandet ett par dagar. Nu är det bara två timmar kvar tills jag åker hemifrån, ahhhh, sen bär det av ut i stora världen, till USA.

Det har varit två bra dagar, men usch med massa avsked, jag hatar avsked, lipkalas har det varit. Bprtser man från hur stressad ag varnär mitt visum inte kom så har jag vart rätt lugn, tagit det lite som det kommer och chillat på det, men igår brast det på riktigt, hela släkten var här och mot slutet kom tårarna.
Det var nog först då jag faktiskt fattade att, shit jag ska faktiskt åka iväg och vara borta ett år. Det var även igår det plingade på mobilen hela kvällen och massa fina sms och samtal har jag fått från världens bästa vänner. Saknaden kommer vara enorm men ett år kommer ändå gå fort, det är precis som alla säger, här hemma kommer allt stå still men jag kommer vara med om så mycket nya, så mycket nya erfarenheter, ett helt nytt liv kommer jag leva ett år, men jag kommer ju alltid vara samma Amanda iallafall.

Dessa dagar som har varit har jag vart på Marstrand med min älskling, njutit av livet och käkat skaldjursplatå på Mama´s, sen drog vi en sväng till Gisela, träffa massa tjejer, nästan tårar där med, men vi klarade oss, folk frågar; Men shit, hur vågar du? Mitt svar är bara, äsch, jag bara gör det, jag tänker inte och så är det verkligen. Sen var det mys, me and my boy. I lördags var jag barnvakt och gick på bröllop, en heldag var det, goa ungar, Lova och Emil, mot eftermiddagen kom Stefan och gjorde mig sällskap. Igår då, först packa, handla det sista, till Laxbutiken och käka med Stefan, Simon och c.o. På kvällen kom släkten, ALLA kom, sååå kul, alla mina små fina kusifiner och ja, ALLA var här, sen mys med min älskling igen, vi räknar timmar, fast ne vi bara har det gött.

Uppe med tuppen idag, slängde ut lite saker från resväskan, men shit funderar ändå på om jag inte ska byta till en megastor bag istället, den är ju lättare, hallå pappa kan du vakna jag behöver ditt råd...

Snart lite frulle med Sara, Sara, Maya och pappa, sen kommer Filippa, weey! Åka upp till my honey again, pick him up och sen är vi påväg till flygplatsen, ah, shit där fick jag ont i magen.

Men avslutningsvis då, kommer inte ha dator på ett par, tre, fyra kanske fem dagar, nu New York i tre dagar, gött som bara den, spännande ska det bli! Sen flyttar jag då till San Fransisco ett år, BYE BYE SWEDEN!

Amanda

ohh, vilken dag

Okej, inget bloggande igår men jag var superdupermega stressad, snackade med ambassaden och dom hade inte skrivit ut mitt visum, kom igen, rappa på tänkte jag, efter sjuttontusen mejl, miljarder samtal och magont så skickade dom visumet igår, jag lever lite på hoppet. Irriterad och stressad hela gårdagen, har suttit på helspänn hela morgonen och gått och oroat mig hela förmiddagen, kom igen posten skynda er jag vill ha mitt visum. Efter en god och mysig frukost hos mamma och en lunch på kvarterskrogen med pappa och sara åkte ja hem för att kolla revlådan och vad fanns där,  joooo en lapp från posten, gasen i botten till Kvantum och nu har jag både mitt pass och mitt visum, wooohooo! Nu mår jag bra igen.

Igår då, en tripp till Bäckbeol, inhandlade en kamera och två nattduksbord, två lampor och en matta till min älskling,  en överaskning idag. Vi har nämligen vanligtvis två köksstolar som nattduksbord och han skulle köpa nattduksbord tills jag kom hem igen men nu fixade jag det istället, a bye bye present!

Igår när jag var som mest stressad skulle jag ju då skruva ihop två j*vla nattduksbord, allt gick åt skogen, det slutade med att jag skruvade ett hyllplan åt fel håll, fick damp, altså kom damp-amanda fram och sen tog syrran över. "Amanda du kan åka hem och packa" Ops, tack! Emilia sa att hon hade visst aldrig sett mig så arg, ops igen. Men jag skyller på visumet... ;) Men nu står nattduksorden på sin plats, snyggt som satan och visumet är i trygga händer, nu är jag luuugn!

Så en halvdag i stan igår, sen massa mys med min älskling, köpte räkor och torsdagslyxade. Vi skulle ta en PN på en halvtimma, sov som två stockar i två timmar, sen räkor och filmmys, oh my I love my boy!

Vårat intelligenta snack om räkor igår då kn jag dela med mig lite av, stefan sa det, fasen vad våta dom är och jag tyckte skalet satt så hårt, jag sa det att ja men dom är väl kåta och vältränade, Stefan: Jaa, precis som mig då, ne men hns självförtroende är på botten ja... ;)

Jag gör en summering även idag då:

- Magsår nästa
- Tack ambassaden
- Tack posten
- Go lunch
- Mysig frukost
- Flänger fram och tillbaka
- Likheten mellan en räka och Stefan- Båda är sugna och vältränade
- Packar för fullt
- KAOS
- Köttbullar på IKEA
- Damp-Amanda
- Hej då-kramar
- Tömma garderoben
and so on....

Nu Marstrand with my boyfriend!


vilken väckning

blixtrar och dunder hela natten, shit vad det åskade, regnade och blixtrade inatt, jag som aldrig brukar vakna av sånt, men inatt så, låg nog vaken en timma och kunde inte sova för det var sånt oväder, kan var för att jag störde mig på att det lät så mycket, vi sov med båda fönstrena öppna, kanske inte så konstigt att det lät massa, men efter att jag stängt dom somnade jag direkt.

vaknade, gjorde iordning mig, åkte till jobbet, låste upp, skulle larma av, det gick inte, larmet gick igång, f*n vad det lät, ringde chefen, kunde inget göra, bara att vänta, efter att ha väckt hela stenungsund med det där larmet så slutade det efter typ fem min, lååååånga fem minuter, ja jag vaknade iallafall. Satte på datorn, kollade mejlen and so on, skulle gå in till köket och sätta på kaffe tror ni inte att larmet går på igen då, snacka om att jag fick hjärtattack, seriöst, men då gick det att stänga av iallafall. Sådär ja då var man vaken på riktigt.

Emelie gjore min dag idag, ringde in till kontoret, dom var två assistenter i Skärhamn så hon frågade om jag inte ville vara ledig, Ohja, det vill jag, har endel att stå i om man säger så, puuh, a lot of things to do right now. Hann med en frulle på EH med älsklingen, snart en luch på Kvarterskrogen med Filippa. Lite ärenden på torget, banken och sånt.

Ikväll blir det Haddocks och Björn Rosenström med Jennie, det kommer ju bli fett på riktigt! Let´s goooo!

Fick kontaktat ambassaden idag också, de hade inte skrivit ut mitt Visum, de skulle göra det idag så jag hade det på fredag, ahhh, snacka om att allt måste klaffa för att detta ska gå, nervös nu? JAAAAAAAA! Nu börjar mina nerver vara på helspänn på riktigt. Igår ändå rätt lugn, i förrgår coollugn idag panik!

Här bjuder jag på lite pic från gårdagen! Enjoy!


same place different name

Middag på burra var det ikväll igen ja, trevligt som bara den idag med, men med mina goa vänner är ju inte det några problems. Idag bestod sällskapet av Filippa, Johan, Stefan, Stephanie, Fanny och Sandra. Stämmningen var på topp! Idag blev man då serverad grillad tonfisk med goda tillbehör, vardagslyx är det bästa som finns. Svårslaget helt enkelt.
Snart hämta syrran på Tjörn, det kan ju bli ballt om man lyssnar på Eric Saade, fast ne, han är en tönt, Avicii på högsta volym är det som gäller, fett med ös.
Hahaha, my honey just arrived efter att ha hämtat bilen och han älskar ju sig själv så nu sa han det att när jag kommer hem ska han ha så stora muskler att han ska ha ett sånt linne som har asstor urringning under armarna och tatuera sig på sidan och skriva"amanda, amanda, amanda, amanda" jag tänker, jaja, tjatar du så, ;) Det hade ju ändå vart ballt. Han är ball, jag är ball, vi är balla tillsammans!
Kort och gott, ball kväll!
Tänkte lägga in en fet bild men jag fattar verkligen inte hur man gör på en sån här skitgrej, skit macbook, haha! Fast det roliga är att Stefan har haft denna datorn  i typ två år och han vet inte heller hur man gör, mohahahhaa.!
Bild kommer imorgon dårå...! :D
Och ni får ursäkta alla mina felskrivningar men jag skyller på min franska manikyr och mitt dåliga tålamod att jag inte orkar läsa igenom det!

panik

okej, nu börjar jag få lite lätt panik, jag åker om sex dagar och mitt visum har inte kommit, ahhhh vad gör man då, direkt när STS öppnar imorgno så blir det att slänga sig på telefonen. Jaja, det kommer säkert imorgon men paniken står mig ända upp till öronen tror jag.

Nu har jag precis suttit och läst igenom massa, massa papper, papper om försäkringar, förberedelsekursen, kulurskillnader and so on. Jag gillar ju att summera så nu summerar jag vad jag lärt mig då, haha.

- En State Shuttle kommer och hämtar oss på Newrak
- Vi ska bo på Hilton hotell i tre dagar
- En tur i New York en dag
- Jag ska veta att jag kommer få hemlängtan
- Mitt Internatinella körkort får jag inte glömma
- Jag får bara ha med mig en väska upp till hotellet
- På flygplatsen i San Fransisco står familjen med en skylt: Ms. Elin Amanda Johansson Oern
- Familjen kommer bjuda mig på middag när jag kommer dit
- Jag ska fylla i mitt Claim form
- Jag får inte glömma mitt Pre Departure Orientation Project (Hmm, ska skriva klart det också)

jaa, en massa sånna roliga saker sitter jag och läser om nu, om mitt huvud var kaos innan så är det ju inget mot vad det är nu, nu snackar v riktig röra i Amandas huvud. Men hallå, vad oroar jag mig över, jag tar varje dag som den kommer och jag vet ju att allting löser sig, herregud vad sitter jag här och oroar mig över egentligen, chilla amanda, okey, let's chill out. Jag tar och fixar iordning mig lite och drar till Burra en sväng istället.

Ha en dyng-goooo kväll allihopa!


pannkaksfest och kusintime

Igår lyckades ju jag att göra världens godaste pannkakor så det måste ni få se ett bildbevis på, det kan vara svårt att tro mig annars, jag menar jag lagar ju inte mat allt för ofta, men det ska det bli ändring på nu.

Sen så var jag hos min kära farmor en sväng igår också, träffade mina goa kusiner, Malin, Lina och Victor. Godingar hela högen är vad dom är.

Ikväll blir det middag på Burra igen, idag med ett annat gäng, ska man skoja till det med en musselsoppa igen, ne, lite fantasi får man väl ha!

Okej, nu var det slut på det roliga, bara två timmar och tjugo min kvar sen får jag gå hem, tiden går fort när man har roligt så tiden kommer ju springa iväg..! ;)


om mindre än en vecka

Jaa, ni hörde rätt, så bodde man i San Fransisco om en vecka, bara så där liksom. Igår var jag och inhandlade presenter till dom små barnene jag ska ta hand om. Till Tristan, 3 år gammal så blev det Sverige-fotbollskläderoch till Lexie, fem år blev det smycken, ett silverskärp, lite skolgrejer ch sen ska båda få en hängare i träguldkronor där det står prins och prinsessa. Nu var det bara föräldrarna kvar, dom ska ju få något dom med.

Shit alltså, nu börjar alla frågor komma upp också; "Är du nervös" "Har du packat klart?" "Hur känns det?" jaa, och ni vet. Jag har nog inga bra svar på frågorna, packningen är jag inte klar med, nervös börjar jag bli, men mina tankar är på många andra håll så det är svårt att fokusera och ja det känns jättebra ska bli hur kul som helst men jag kommer ju dö av längtan efter min kära kille. Men det kommer gå sååå bra, vi är ju grymma tillsammans.

Igår ställlde jag till med pannkaksfest för mig och syrran, gott var det, jag an nog ha gjort världens godaste pannkakor. Mallig tjej, jaaa!

På kvällen drog jag, Stefan, Nicklas och Simon och käkade på Burra, smarrigt var det ja, musseloppa till mig. Simon stilade med sin gång, shit alltså när den killen får sina små spratt kan man ju inte annat än garva. Han borde nog börja tävla i gång för satan i gatan vad snabb han är.

Idag blir det mer packning och handla lite saker, så som smink, linser and so on. And tonight ska jag träffa FILIPPA, weeey!

Okej, nu får jag nog sätta igång och jobba, fast först en stor kopp kaffe!

Enjoy your day!

Amanda


stockholm update var det jag lovade

Och jag håller vad jag lovar. Så nu ska jag ta och berätta lite om min helg. Fredag var det jobb hela dagen, sen bokstavligt talat gasen i botten hem, stressad i vanlig ordning, men epa-traktoret borde ju förbjudas ute på vägarna. Väl hemma, fixa mat och mig själv, tur att jag fick hjälp kan jag säga. Sen vid sju, åtta kom alla tjejer, 16 glada tjejer var vi som grillade och hade det gött hemma hos mig, denna kvällen var jag dock inte så aktiv med kameran, men trevligt var det, det kan jag garantera. Haddocks blev de för oss yngre tjejer och dom över 20 drog till baden. Inte så mkt folk ute men ändå väldigt trevligt. Ada, the driver Tranberg körde hem oss, schyst kille det där. Sova ett par timmar sen upp igen.

Summerar kvällen:
- Stress
- Fina presenter- TACK!
- Bonus på kortet
- Lite vattenkrig
- Hallon, lakrits shots
- Walk around the bar
- Skratt
- Goa tjejer
- Lite sömn
- Grillen slocknade

Okej, då över till lördagen. Började med att Johan kom och hämtade oss, vi var pigga och utvilade, nae, där ljög jag lite. Fort gick det, tur att vi inte somnade för Johan trodde jag skulle till USA och att han skulle köra oss till Landvetter, but no no, Centralen tack! Snabbfrulle på 7eleven, på tåget, frulle igen, Stefan trodde youghurten var mjölk så han fick kaffe med jordgubbsyoughurt, jag var lättroad, garva ett tag, båda däcka ända upp till Stockholm. Väl framme, lämna väskorna, ops, fel hotell, to close, åhh ett snyggare hotell, JA TACK! Nu var vi utvilade på riktigt, Gick på stan ett tag, han handlade, jag sa; " Ne, jag ska inte ha ngt", Oj, hur gick det?! Åt skogen så klart. Lunch på fridays, gott kolla lite Pride. Checka in på hotellet, åhh min kille han vet vad jag gillar... På tunnelbanan, mot södermalm, helkroppsmassage i 65 minuterstog på schemat. <världens mysigaste ställe och världens skpnaste massage, shit ny människa var man sen. Tog oss in till Gamla Stan, gick och strosade runt, hade det allmänt gott, solen började gå ner, dags för käk. Vi hittade en supermysig italiensk restaurang, ett glas vin och sjukt god mat gjorde att vi var mätta och belåtna, men en glass kan man alltid få ner, hemmagjorda rån och sorbet, jag banhar inte. Vi myste vid bryggan, kollade på fulla människor och skrattde åt folk som inte kan lägga till med sina båtar, damn var nära det var att han ramlade i, Mr. Speedos tysken.

Söndagen började på bästa sätt, värsta grymma frukostbuffén, shit mannen, bättre får man leta efter. Inget man saknade, allt fanns, SCORE!  Vi skulle dragit till Grönan men vädret sa nej, det fullkomligt öste ner med regn, vi bestämde oss för att dra till Naturhistoriska riksmuseet, väl inne gick vi runt, inte riktigt vår grej, vi kollade på allt där man kunde trycka på knappar, ja, en snabbvisit där, en timma kanske, sen insåg vi att detta är inte vår grje, men kul hade vi iallafall! :)

Strosa runt mera på stan ops, rea på SOLO, Amanda handla allt hon testade, satan i gatan det skulle jag ju inte göra. Många goa skratt blev det idag, tokskratt när Stefan höll på att  ramla, flinar ännu.

Lunch and so on... Vid 18 åkte styrde tåget mot Göteborg igen, hemma vid 21, han drog till Haddocks och gjorde goda drinkar, jag åkte hem, packa upp, åkte till mamma, sa hej då till Johnny, ses om ett år! Nu börjar mi  "Cry me a river" vecka.

Nedå, det ska bli min Carpe Diem-vecka, ta vara på allt. 

Idag då, uppe med tuppen, fixa frulle, yes, ni hörde rätt jag och Steffe har frukost hemma sen drog vi och tränade, jag sa upp mitt kort på Sportlife, eller ne, jag frös det ett år. Eller säger man jag frös det eller jag fryste det ett år, ne frös måste det vra, äsch skitsamma.

Nu ska jag börja packa, ahhh, vad ska man ha med sig, kanske ska börja göra en lista.. så får det bli.

Here comes some pics from my weekend! Enjoy!

Amanda


godmorgon.

Godmorgon vr det ja. Precis käkat frulle, hmm var och handlade igår och det var nog första gången vi hade något i kylen, annars är det vi som brukar få uteställena att gå runt, att laga mat är ju inte riktigt våra grej.
Nu dags för en sväng till gymmet, dags att frysa mitt kort på Sportlife ett år också, then I´m back again.
Oj, u måste jag snabba mig! (Ps. sammma dator nu på morgonenen så pics kommer senare)
Amanda

whaz up, whaz up?!

Ops, bad av mig, att inte ha skrivit, men jag har mina anledningar, been away in the capital again. Men nu ännu bättre, har haft världens bästa sällskap. Fick en weekend i Stockholm av min älskling i studentpresent så nu lör-sön har vi haft två underbart bra heldagar tillsammans, hallå har det ens hänt innan liksom?!
Lite update om helgen, fre-sön kommer imorgon då jag har min dator, sitter med stefans nu, en macbook, och hallå hur fasen lägger man in bilder på en sån. Antagligen är det bara jag som är efterblive och inte fattar, men klockan är halv ett och jag orkar inte anstränga mig för fem öre.
Imorgon är jag LEDIG, oj kan jag ens stava till det?! I alla fall så ska jag packa, blogga, handla massa shit , träna och lite sånt som jag måste göra. Imorgon är det även bara EN VECKA kvar tills jag drar. Det är ju helt sjukt, som jag har gått och väntat på detta, att detta skulle bli verklighet trodde jag nog aldrig, det ska bi helt stört kul men samtidigt det jobbigaste jag någonsin har gjort, att lämna dom man älskar sm mest kommer kännas tungt. Men det jag kommer lära mig och det jag kommer få ut av denna resan är ovärderligt så det är verkligen värt det. Jag och mina kära har sååå mycket att se fram emot sen. Ett år kommer gå så fort, man kommer knappt hinna blinka innan jag är hemma igen, vips så är ja hemma i Stenungsund igen, man kommer inte ens märka att jag är borta.
Nu den sista veckan ska jag utnyttja till max, ska ta vara på varje sekund och njuta varje minut. Som sagt imorgon kommer värsta updaten från min helg, min grymma helg som har bjudit på ett och annat...
Now some sleep, waiting for my man som stack direkt till söndagsklubben efter vi kom hem och blanda lite drinkar, that´s my man!
Slee tight!
Amanda

godmorgon

En ny dag, med nya möjligheter var det va?! Idag var en sån dag då det var sjukt svårt att komma upp ur sängen, sen sov jag kanske lite längre än vad jag egentligen skulle gjort också, gick upp kvart i åtta, öppnar kontoret halv nio i Skärhamn, men jag satt i bilen 08.04, så det var ju lugnt, kom till och med tre minuter för tidigt till jobbet, shit vilken marginal. Regn var det idag ja, lite segt med tanke på att jag hade räknat med att vi skulle sitta ute ikväll. Grilla kan vi göra under tak och sitta inne kan vi med göra så egentligen spelar det absolut ingen roll. Ändå gött med regn idag när an jobbar. Men shit, Amanda sluta skriv om vädret, no ne cares, typiskt svenskar att alltid snacka om vädret, får bli ändring på det nu.

Dagen idag då, jobb till kl.17, lunch på Pater Noster med Elin, sen hem och hämta syrran, sen blir det att rappa på när jag kommer hem, kl.19 kommer alla tjejer och då blir det middag och massa gött sen Govenour Andy på Haddocks, det kommer ju bli fett.

Just det ja, så skulle man till Stockholm på lördag morgon, tåget går halv sju och ja då får vi ju åka hemifrån strax efter fem så det får nog bli till att inte sova inatt, packa när man kommer hem och sen dra typ. 
Ska bli sååå gött att få ett par dagar tillsammans med min bästa!

Ah, men vänta lite nu, så var det bara 11 dagar kvar tills jag åker. kanske skulle börja fundera på vad man ska ha med sig, packa för ett år kan  ju vara något av det svåraste. Men allt går ju att köpa där så egentligen är det ju inga problem. Två stora resväskor får det bli iallafall. Sen var det ju massa saker jag måste handla också, ops när ska jag göra det?! Ledig måndag= Have todo it then!

Men nu får jag ta tag i mig själv och jobba lite, göra några objektsbeskrivningar, skapa lite annonser, ringa några kunder och vips så kommer denna jobbdagen vara över. Sista dagen i Skärhamn också sen Stenungsundskontoret i en vecka.

Ps. mamma kommer man sakna endel när man är borta ett år, heja Skype och Facebook.

Amanda


time to sleep

efter en bra dag är det nu dags för bingen, skönt, även idag har vart en sån dag då jag flängt, fram och tillbaka, tillbaka och fram. Fixat och donat, vart trött men haft det gött.
Fick en sjukt bra kväll med en sjukt bra kille också, stjärna i kanten till honom. Hög på kärlek var det jag va ja.
En snabbis på Hamnkrogen hann jag med också, där alla tjejer va, alla goa bästa tjejer, jag kan nog ha världens bästa vänner. Alla såg ut att ha det gott, solsken, rosé, öl, trubadur och gött snack.
Men nu måste jag verkligen, verkligen sova, so sleep tight, byeee!
Amanda

lite snabb ibland

Ops, långa naglar, skriva snabbt och tangentbord betyder att man skriver väldigt mycket fel, insåg det nu när jag läste igenom mitt förra inlägg, knappt så att man förstod vissa meningar, haha, men ni får väl gissa ;)

Nu, när jag är klar med allt jag ska på jobbet så ska jag sätta mig och skriva mitt pre-departure project, såå kul, har inte alls skjutit upp på det eller så. Ahhh, varför är det alltid så, varför kan man inte bara göra det? Jo, för att man har tusen andra saker att göra hela tiden, men nu så ska jag allt få ihop några sidor om min familj, vad jag ska göra med barnen, ngn svensk tradition and so on. rOLIGARE SAKER HAR JAG JU GJORT I MITT LIV ;) varför kommer jag alltid åt Caps Lock? en värdslig sak...

ne, nu ska jag börja skriva lite mer rätt ochriktigt, inga stavfel, punkt och storbokstav ska det vara. Lycka till Amanda. Tack!

Idag är en sån dag då är jag är sådär övertrött, på bushumör och skrattar åt allt. Men jag älskar sånna dagar, en mer lättroad person än mig får ni leta länge efter.

Först ett samtal till huvudkontoret sen skriva på projektet, gör allt för att skjuta upp det så mycket som möjligt.

Amanda

Jobba och äta jordgubbar börjar blu ett vanligt förekommande här på kontoret!


ambassaden var det som gällde

Igår fick jag ta mig en snabbvisit till Stockholm, upp klockan 04.00 och köra till landvetter, ibte en kotte på hela vägen nästan, på med hög musik i bilen för annars hade jag nog somnat, väl framme i stockholm kom en släkting till mig och hämtade upp mig, vi åkte till amerikanska ambassaden och hej vilken kö, det var massa folk som klöade för att få komma in och man fick stå i kö utanför, stängsel och taggtråd för att komma in, säkerhetskontroll hit och säkerhetskontroll dit, efter attha stått i kö i två timamr kom jag äntligen in, ja så fick man vänta lite till, sen ropade dom upp mitt namn, elin Amanda JOhansson Örn to window F please, tre frågor och sen var det klart, VÄRT!

Sen hem till mina släktingar på en snabblunch och sen till Arlanda igen, fick köpt två par nya solglasögon, SCORE! Däckade på planet, somnade innan vi lyfte och vaknade nöär vi skulle gå av, skönt. hem igen, gasen i botten, laga lite mat, en PN och sen iväg och hämta Filippa och dra vidare till Haddocks för jobb. stå i entrén på Haddocks när Linda Bengtzing sjunger kan ju vara underhållande ibland, står man med världens bästa tjej så går tiden hur snabbt som helst.

Summerar kvällen:
- GLADA MÄNNISKOR
- FULLA MÄNNISKOR
- SERIOUS TALK
- LINDA VAR INTE MER ÄN OK
- LÄTTKLÄDDA BARTENDERS I UTEBAREN
- STÄLLET GUNGADE
- TVÅ KVARGLÖMDA JACKOR
- 40+ RAGGARE
- HEADBANG
- MASSA VATTEN
- HÖG PÅ KÄRLEK

Ja, men det avr väl ungefär så kvällen såg ut. Hemma vid halv fyra, öppnar kontoret halv nio idag vilket betyder att jag har lite grus i ögonen, kaffet sitter på sin plats, många koppar blir det. efter jobbet blir det handling inför morgondagens lilla "avskedsmiddag" för tjejerna, sen en sväng till Hamnkrogen och träffa tjejerna.

Imorgon blir det fullt ös på Haddocks på riktigt, ingen entré för mig, just all in, finbesök från Kungälv imorgon också. Lördag morgon Stockholm, again med Stefan, fett nice, massage, god mat, grönan och massa mer, vi ska klämma in mycket på två dagar.

Oj, nu får jag ta och jobba igen!

Amanda




not my thing

om man har på tok för lite att göra på jobbet så har man tid att sitta och försöka göra en snygg blogg när det är strålande sol utanför, men shit, det är inte min grej, jag kan ju vara den mest otekniska människan i världen, tre bilder på mig själv och en text som inte syns, yes så får min blogg se ut... 

endast 45 min kvar på denna arbetsdag, sen ska jag hem ock köpa ett rekomenderat brev tills imorgon, fixa kort till visumet, kolla upp lite saker med min phone sen till filippa och smida lite planer, tjöta lite gott och bada!

Sånt här kommer man sakna, sommar-goa vänner-Smögen-fest- skratt och bara ha det gott!








13 dagar

Ja, nu är det bara 13 dagar kvar tills jag lämnar lilla landet lagom, sen bär det av på nya äventyr. 13 månader i USA var det ja, shit det är länge. Om jag har fattat det än? Nej! Om jag börjar få resfeber? Ja! Om jag har tusen saker att göra innan jag åker? Ja! Om jag är klar med allt jag ska? Nej! Om jag har någon koll på läget? nej! Om det är kaos i mitt huvud? Ja! Om jag kommer sakna alla här hemma? Ja! Om jag utnyttjar varenda minut här hemma nu? Ja!

Okej, ja men det är ungefär så det ser ut för mig just nu. Det kommer bli galet kul, spännande och ja jag får väl säga lärorikt också för det kommer det ju faktiskt. Fått mejl av STS vilka som mer ska åka samtidigt som mej, och vi var nog 14 tjejer från Sverige tror jag, några har jag pratat med idag och vi alla börjar väl få lite smått resfeber. Men det är så det ska vara.

iallafall så tänkte jag att jag kunde börja skriva lite om mitt år, alltså har jag tänkt att blogga under tiden, sen hur det kommer gå det vet man aldrig, kommer säkert funka första veckorna, sen får man väl se...

Det ska bli galet roligt det här men samtidigt sjukt jobbigt, jag ska lämna alla mina grymma vänner och min goa familj och framförallt världens bästa kille, ahhh, hur ska dettta gå?! Jodå, det ska gå såååå bra, han ska åka jorden runt= han kommer och hälsar på, sen hoppas vi på att han kan komma en gång till när han får semester och sen har jag ledigt två veckor så då hoppas jag på att kanske åka hem och få en puss eller två om jag har tur.. vi har så sjukt mkt planerat efter jag kommer hem och så sjukt mkt att se fram emot så det kommer funka. :)

Okej, end of talking for now! Stockholm imorgon och hämta visumet, flänga fram och tillbaka, men det år ju ungeför så jag lever!

see you!
Amanda

Välkommen till min nya blogg!