LAXSTEFAN, 75 & WORK



Ja, asså jag kom hem igår efter månadsmötet, hade jätteont i magen och bara la mig i soffan. Men sen när magonten gick över så kände jag hur äckligt det luktade i hallen, seriöst jag bah; asså vad är det?! Stefan tycket också att det luktade skitäckligt, tänkte att det kanske var typ avloppet eller ngt men det luktade verkligen bara i hallen. Vi luktade på alla skor, lyfte på allt men ne, hittade inget. Så jag bah; ne men vi får vänta tills imorgon och se om det fortfarande luktar. Då hör jag ett; Oj från Stefan. Och bah; du vill inte veta vad det var. Jo, då har min kära kille glömt två laxar i sin träningsväska. Och det luktade inte mumma. Jag slängde ut väskan på balkongen och han fick slänga soporna. Så ja, han kallas numera LAXSTEFAN eller LAXSTEFFE.

Till dagen idag, började inte förrän 12,30 så innan jobb blev det en PW, sen frullerulle och jobb på det då. Ett attackpass hann jag också med. En mysig middag à la GI/rawfood modellen hos mamma med kära mor och syster. Quality-time! ME like!

Jag och Stefan fick oss ett litet tyck så här på kvällen också, städat, nya sängkläder, fixat högtalarna och han bytte ngt filter, så HIGH FIVE till oss och stjärna i kanten. Lite fruktmys hann vi med också.

Halvdag imorgon med, jobbigt. Påskmiddag hos mormor och träffa goaste kusinerna.

Just det ja, vi firade 75 år igår på jobbet, eller kedjan fyller 75 år och det firades med tårtkalas.

Nu; sova! Pösshej!


KOMMENTERA
Postat av: Syster

HAHAHAHA Laxstefan ;)

2012-04-05 @ 09:12:35

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback